- Emoji Skoru
- 80
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi panikprenses34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim 5.5 hafta diye tahmin ediyorum geç döllenme olduğu için ama kesenin içerisindeki yolk kesesi mi sizceŞuan daha çok yenisiniz hayırlı olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallah kese boyutu iyi merak etme şuan 5 haftaliksin sanırım 2 haftaya kalp atsini duyarsin insallah
Yolk sac görünüyor kese içindeki o yuvarlak c ye benzeyen şey yolk saç 1 hafta sonra bebenizi, 2 haftaya kalmadan da kalp.atisi duyarsınız. Bu bir hafta içinde ne zaman bulantınz arttı o zaman anlarsınız ki bebeniz oluşmuşÇok teşekkür ederim 5.5 hafta diye tahmin ediyorum geç döllenme olduğu için ama kesenin içerisindeki yolk kesesi mi sizce
Canım Yolk sac çok büyük değil mi normalde minicik bir şey oluyormuş olması gerekenden büyük olunca sağlıksız olduğu anlamına geliyormuş cahtgpt bile riskli durumun diyor Yolk sac çok büyük diyorYolk sac görünüyor kese içindeki o yuvarlak c ye benzeyen şey yolk saç 1 hafta sonra bebenizi, 2 haftaya kalmadan da kalp.atisi duyarsınız. Bu bir hafta içinde ne zaman bulantınz arttı o zaman anlarsınız ki bebeniz oluşmuş![]()
Şuan daha 5 haftaliksin kesen düzgün, yolk sac te şekil bozukluğu yok keseyle doğru orantılı 6 7 mm büyük sayılır yolk sac da şuan orantılı duruyor ve dshs 5 haftalık bir gebelik için asla sağlıksız denemez. Bol bol avokado ye bebek oluşurken faydası çok 2 hafta çok iyi dinlen kendini yorma ohoo daha şimdiden boyle stres yapar her şeyi chat a atarsan 9 ay nasıl geçecek güzelim sakin olCanım Yolk sac çok büyük değil mi normalde minicik bir şey oluyormuş olması gerekenden büyük olunca sağlıksız olduğu anlamına geliyormuş cahtgpt bile riskli durumun diyor Yolk sac çok büyük diyor![]()
Canım sana karından mı baktıCanım Yolk sac çok büyük değil mi normalde minicik bir şey oluyormuş olması gerekenden büyük olunca sağlıksız olduğu anlamına geliyormuş cahtgpt bile riskli durumun diyor Yolk sac çok büyük diyor![]()
Hayır canım vajinal baktıCanım sana karından mı baktı
Bence normal canım ben 5.5 haftada gittim sadede kese göründü yolk saç görünmedi karından baktı bana daHayır canım vajinal baktı
Yaa öyle mi diyorsun inan içim içimi yedi dünden beri dert ettim kendime resmenŞuan daha 5 haftaliksin kesen düzgün, yolk sac te şekil bozukluğu yok keseyle doğru orantılı 6 7 mm büyük sayılır yolk sac da şuan orantılı duruyor ve dshs 5 haftalık bir gebelik için asla sağlıksız denemez. Bol bol avokado ye bebek oluşurken faydası çok 2 hafta çok iyi dinlen kendini yorma ohoo daha şimdiden boyle stres yapar her şeyi chat a atarsan 9 ay nasıl geçecek güzelim sakin ol![]()
Keseye göre büyük değil mi korkacak bir şey yok yani değil miBence normal canım ben 5.5 haftada gittim sadede kese göründü yolk saç görünmedi karından baktı bana da
Doktorlardan 8. Haftaya kadar kesin sağlıklı gebelik bu diye bir cümle asla duyamazsın. Soyle düşün güzelim sağlıksız gebelikse eğer yolk sac düzgünce olsa kalbi de atsa düşüyor belki 7. Hafta belki 8. Hafta. O yüzden 8. Haftaya kadar doktorlar kesin saglikli diyemezler demezler o Haftaya kadar her gebelik şüphelidir. Senin yapman gereken tek şey spontane yani travma kaynaklı dusugu engellemek onu da dinlenerek kendini yormayarak ağır kaldıramayarak, antibiyotik kullanmayarak biraz cinsel ilişkiyi ara vererek yapabilirsin geri kalanı senin bebisinin sağlığına bağlı stres yapmaki vücudun güzel uyum sağlasın gebelige , tek endişelenme gereken Şey kanama . Rengi hic fark etmez kahverengi pembe kırmızı kanaman olursa acile git aklina bir seu takilirsa da sorabilirsinYaa öyle mi diyorsun inan içim içimi yedi dünden beri dert ettim kendime resmenkese şu an 8 mm yolk kesesi de nerdeyse kese kadar olunca o da çok büyük diye düşündüm çok korktum valla doğru diyorsun her şeyi de chat e sormamak lazım
Çok teşekkür ederim canım benim eksik olmaDoktorlardan 8. Haftaya kadar kesin sağlıklı gebelik bu diye bir cümle asla duyamazsın. Soyle düşün güzelim sağlıksız gebelikse eğer yolk sac düzgünce olsa kalbi de atsa düşüyor belki 7. Hafta belki 8. Hafta. O yüzden 8. Haftaya kadar doktorlar kesin saglikli diyemezler demezler o Haftaya kadar her gebelik şüphelidir. Senin yapman gereken tek şey spontane yani travma kaynaklı dusugu engellemek onu da dinlenerek kendini yormayarak ağır kaldıramayarak, antibiyotik kullanmayarak biraz cinsel ilişkiyi ara vererek yapabilirsin geri kalanı senin bebisinin sağlığına bağlı stres yapmaki vücudun güzel uyum sağlasın gebelige , tek endişelenme gereken Şey kanama . Rengi hic fark etmez kahverengi pembe kırmızı kanaman olursa acile git aklina bir seu takilirsa da sorabilirsin![]()