yolk kesesi olunca boş gebelik olma ihtimali var mıı ?

esraxomer

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
6
0
6
İstanbul
kızlar merhaba

merak ettiğim bi konu var yolk kesesi oluşunca boş gebelik olabilir mi ? benim yolk kesesi oluştu ama bebek görünmedi 7. hafta içindeyim çok merak ediyorum

allah tamamına erdirsin inşallah canım.
ben 2 düşük yaptım,birinde 7+0 da bebek görünmediği için maalesef kürtaj oldum.
doktorum şimdiye görünmesi lazımdı dedi,büyümeden kaybetmişim sanırım.yolk sac vardı kese de büyümüştü ama yeteri kadar büyümemiş dedi doktorum.
ama seninki geç döllenme olmuşsa geç görünebilir.8 ve 9. haftada da göründüğünü okumuştum.
şimdiki aklım olsa 1 hafta daha beklerdim açıkçası
kürtajdan sonra da testler yaptırdık bebekte kromozomal sorun yokmuş meğer,bende kanda pıhtılaşma çıktı.
senin için hayırlısı ollur inşallah canım

geçen sene benim de başıma böyle bir şey geldi.yolk kesesi vardı ama bebek görünmemişti bir türlü..7+2 de düşük yaptım..geç döllenme olmuştu bir de..geç döllenme de hemen görünmüyor eğer sorun varsa zaten vücut tepki gösteriyor..

umarım herşey yolunda gider

kızlar merhaba

merak ettiğim bi konu var yolk kesesi oluşunca boş gebelik olabilir mi ? benim yolk kesesi oluştu ama bebek görünmedi 7. hafta içindeyim çok merak ediyorum

canım inşallah hiç bi sorun yoktur sadece sebep geç döllenmedir ve sağlıkla kucağına alırsın.
ben geçen yaz boş gebelik yaşadım. yolk sac vardı, kese de büyüyodu ama bebek oluşmadı. ama benim doktorum 9. haftaya kadar bekledi ne olur ne olmaz diye.
bence erken davranma en az 1 hafta daha bekle..

Bende 7+5 de kürtaj oldum ilk zamanlar doktorum geç döllenmeden dolayı görünmeyebilir dedi. sonraki kontrollerimde kese göründü ama şekil bozukluğu var dedi gelişim durdu dedi ve kalp atışı olmadı. Bebek kesenin içinde ayırt edilemiyor dedi bebeğim alınacak sanıyordum kürtaja gittiğimde son ultrasonda boş kese olduğu anlaşıldı. Böyle hayırlısıymış Allahım yeterki sağlık versin Hayırlısıyla birgün alacağım bebeğimi kucağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…