Yolk kesesi var ama beta hcg düşük..?

beyzanurr3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
25
4
1
25
Alttan muayene oldum 6+4üm. Yolk kesesi gözüktü ama heta hcgm 20ağustosta 1100dü 1eylülde yanlızca 3800 olmuş yani normalde 2 günde 2 kat artması lazım. Doktor çok düşük dedi. Doktor alttan bakınca kese gözüktü bu durumu yaşayan oldu mu sağlıksız gebelikmi😔😔😔
IMG_4728.webp

Canım benim pek bilgim yok ama paylaşımın üste çıksın diye yorum yapayım dedim. Kese gozuktukten sonra betanin pek önemi yok diye biliyorum yinede daha bilgili arkadaşlar yazacaktir kendini strese sokma inşallah sağlıcakla seninle olur bebeğin ✨💐

Alttan muayene oldum 6+4üm. Yolk kesesi gözüktü ama heta hcgm 20ağustosta 1100dü 1eylülde yanlızca 3800 olmuş yani normalde 2 günde 2 kat artması lazım. Doktor çok düşük dedi. Doktor alttan bakınca kese gözüktü bu durumu yaşayan oldu mu sağlıksız gebelikmi😔😔😔Eki Görüntüle 3641147
Betanin çok bı önemi yok kese gozukunce çok kafanıza takmayın stres çok etkiliyor

Yolk sac olusumundan Keseden sonra betanin bi önemi yok artık masallah sağlıkla kucağınıza alın 🙏

Cok az artmış ama 2 gün önce de 3800dü bugün 4000 olmuş :(
Betanin şuan hiç bı önemi yok zaten beta takibi kese oluşana kadar yapılıyor ondan sonrası çokta bı önemi yok kese zaten 3 bin de gözüküyor beta vermene gerek yok artık betayla işin yok canim

Evet haklısınız ama arkadaşlarım benim 7. Haftamda betam 10.000di diyince içime kurt düştü. Benim 2 günde yanlızca 0.200 artmış bu da sağlıksız gebelik olacağını göstermez mi😖

Back
X