Yolk kesesi yardım ...

Obezlige care varda karaktersizlige daha bir sey bulunamadi uzgunum senin adina diyip ciksaydin sinirlerim atti 72 kiloyum boyum 160 bu arada gebelik oncesi kontrol icin gittim sen pcoslusun zaten ya bu kiloyu verirsin yada asagida tup bebek unitesi var oraya basvurup tup yapip 100 kilo ile doguma girersin demisti dahiliye mi burasi kadin doguma gelmistim ben ama yanlis girdim sanirim dedim bozulmustu birde ozel hastneydi dusun kibarca pcoslusun daha saglikli yumurta icin sporuna ve kilona dikkat etmen gerekir dese ölür çünkü seninde aynı hesap kilon bunun icin musait degil cunku bebekte cok minik o bakimdan ilerleyen haftalarda karindan duyabiliriz diyebilirdi kendilerini bir halt saniyorlar
O an dilimin ucuna geldi ama yine söyleyemedim .ses çıkartinca da doktora şiddet oluyor sosyal medyada tek taraflı gösteriliyor bu durumlar diye düşünüyorum. Ve nezaketin mesleği statüsü yoktur aileden gelir yetişme tarzı bu demekki . Saygı karşılıklı ama bu gibi tipler hep ben sayilayim hastayı ezeyim ben üstünüm tribindeler ne yazikki ...Allah işini hakkıyla yapanları cogaltsin bunları da ıslah etsin ... Bunlar sadece para için mesai dolduranlar ama haramdan haberleri yok!

Allah vicdan versin bazıları hakkaten taşlaşmış bende şikayet ettim ama bir şey çıkmadı maalesef
Doktor takvimi diye bi site var. Hastalar yorumlarını yazıyorlar iyi kötü. Ben daha önce gitmediğim bi branştan randevu alacaksam mesela 3 doktor görünüyorsa hepsini aratıyorum internette yorumlarına bakıyorum. Kesinliğini bilmem ama fikir veriyor bence.
Siz de oraya yazın. Benim gibi isim aratan çok insan vardır. En azından okuyan hastaların gözünde itibarı azalmış olur.

Doktor takvimi diye bi site var. Hastalar yorumlarını yazıyorlar iyi kötü. Ben daha önce gitmediğim bi branştan randevu alacaksam mesela 3 doktor görünüyorsa hepsini aratıyorum internette yorumlarına bakıyorum. Kesinliğini bilmem ama fikir veriyor bence.
Siz de oraya yazın. Benim gibi isim aratan çok insan vardır. En azından okuyan hastaların gözünde itibarı azalmış olur.
Bende bakıyorum elbette bu siteye ancak devlet hastanesi doktorları hakkında hepsinde yorum olmuyor. Birde fazla iyi yorum olan Dr lara da pek inanasim gelmiyor işkilleniyorum açıkçası tecrübe eden gerçek kişiler daha inandırıcı geliyor

Bende bakıyorum elbette bu siteye ancak devlet hastanesi doktorları hakkında hepsinde yorum olmuyor. Birde fazla iyi yorum olan Dr lara da pek inanasim gelmiyor işkilleniyorum açıkçası tecrübe eden gerçek kişiler daha inandırıcı geliyor
Aynen ben de öyleyim fazla yağlama yapanları değil inandırıcı olanları dikkate alıyorum. Bende tutuyor ne bileyim:) Bazılarında yorum da olmuyor tabi doğru.
Demek istediğim yorumunuz dikkat çeker ve ben öyle yorum yazılan bi doktora gitmek istemezdim.

Back
X