Yolk kesesi

gzd888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
65
3
86
arkadaşlar merhaba, çok tedirginim. Br yakınımı kaybettiğiö gün kahve lekelenme şeklinde kanamam oldu doktor gittiğim de 5+2 günlükdüm ve 14 mm kesem oluşmuştu gayet normal dedi. Bir gün sonra kendi doktoruma gittiğimde kesenin bıyutunun 18mm olduğunu yolk kesesi oluşmadığını belirtti altan ve üsten ultrason ile bakarak. Boş gebelik olabilirmiş cok kesin konuştu erken değil mi arkadaşlar anlamadım başına böyle bişi gelen arkadaşlar yardım edin:(

Canim benim de 16 mm ken hicbirsey gorunmemisti on.gun sonra gittim bebegi gorduk cok sukur. Karindan bakmisti ama eminim alttan da baksaydi gorunmezdi. Cunku on gun sonra bile 9mm cikmisti bebek.hergun 1 mm buyuyormus yani ogun muhtemelen yoktu daha. Dr.lar hemen kotusunu soyluyor. Kanaman vs devam etmiyorsa beklemeni ve baska dra gorunmeni tavsiye ederim.

Canim benim de 16 mm ken hicbirsey gorunmemisti on.gun sonra gittim bebegi gorduk cok sukur. Karindan bakmisti ama eminim alttan da baksaydi gorunmezdi. Cunku on gun sonra bile 9mm cikmisti bebek.hergun 1 mm buyuyormus yani ogun muhtemelen yoktu daha. Dr.lar hemen kotusunu soyluyor. Kanaman vs devam etmiyorsa beklemeni ve baska dra gorunmeni tavsiye ederim.

Kanamam kahve lekelenme şeklinde az da olsa devam ediyor ama iki doktor da kanama ile ilgili bi sıkıntı olmadığını belirtti. Cuma gitmiştim (18.08) perşembe gideceğim (24.08) de inşallah canım görünür. Kaç gecedir stresten uyumuyorum

Kanamam kahve lekelenme şeklinde az da olsa devam ediyor ama iki doktor da kanama ile ilgili bi sıkıntı olmadığını belirtti. Cuma gitmiştim (18.08) perşembe gideceğim (24.08) de inşallah canım görünür. Kaç gecedir stresten uyumuyorum
Cok iyi anliyorum seni. Bende o 10gunu nasil gecirdim bilemezsin.. Sen persembe gidiceksin daha cabuk gecer insallah.

Henüz çok erken değilmi 6 + larda görünüyor yolk ve bebek en erken. Bende bugün gittim 5+0 tam 7.44 mm kese göründü bayramdan sonra gitcem birde 5 Eylül de inşallah güzel haberler alırız hepimiz 2 düşüğüm var benimde boş gebelik ti gelişmemişti şuan cleaxena iğne ve crınone jel kullanıyorum hakkımızda hayırlısı inşallah gelişmeleri haberleşelim inşallah

Boş gebelik tekrarlamaz diyor oysaki doktorlar:/ allah yardımcın olsun seninde inşallah sağlıkla büyür canım haber vereceğim ama işte çok zormuş ilk gebeliğim hiç bilmiyordum böyle bişi olduğunu. Kan pıhtılaşma nasıl oluyor benim küçükken kanım geç pıhtılaşırdı uzun süre kanarsı yaralarım ama kan testi yaptırdım bişi cıkmadı acaba hamgi testte cıkıyor testlerime bakayım bakmışlarmı onada

Back
X