Yolk kesesi

Dud0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
79
43
88
Merhaba kızlar hamile olduğumu sizinle öğrenmiştim yine sizin bilginize ihtiyacım var bugün kontrole gittim ve 5+4 olduğumu öğrendim normal ultrason ile baktı ve yolk kesesinin oluştuğunu söyledi. Bebek gözükmedi sizce bebeğin gözükmemesi normal mi birde yolk kesesi varsa yinede boş gebelik olabilir mi? Ve solumda basit bir kist olduğunu söyledi sizce bir sıkıntı var mı?

Merhaba bebeği ilerleyen günlerde görürsünüz inşallah yani zamanınız var daha. Maalesef yolk kesesine rağmen de boş gebelik olabiliyor ben geçirdim 3 hafta önce kürtaj oldum. İyi düşünün iyi olsun inşallah bebeğiniz sizinledir. Haftaya görebilirsiniz erken bence.

Yolk kesesi dedikleri bebeğe bağlı bişey 🥰Hiç panik yapma 6 haftadan sonra ki kontrolde hem bebeği hem yolk u hemde kalp atışını duyarsınız.

Merhaba bebeği ilerleyen günlerde görürsünüz inşallah yani zamanınız var daha. Maalesef yolk kesesine rağmen de boş gebelik olabiliyor ben geçirdim 3 hafta önce kürtaj oldum. İyi düşünün iyi olsun inşallah bebeğiniz sizinledir. Haftaya görebilirsiniz erken bence.
Çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda tekrar olur. İnsan düşünmeden edemiyor

Çok teşekkür ederim. Tabi orası öyle insan bebeği görse kalp atışı duyacakmıyım diye endişe edeceğiz bu defa da Nasipleri varsa gelecekler Allah büyüktür dua edelim 🤲🏻

Yolk kesesi dedikleri bebeğe bağlı bişey 🥰Hiç panik yapma 6 haftadan sonra ki kontrolde hem bebeği hem yolk u hemde kalp atışını duyarsınız
Yolk kesesi dedikleri bebeğe bağlı bişey 🥰Hiç panik yapma 6 haftadan sonra ki kontrolde hem bebeği hem yolk u hemde kalp atışını duyarsınız.
Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur merakla bekliyorum 🤗🤗

• Beğen
Reactions: Z P
Çok teşekkür ederim. Tabi orası öyle insan bebeği görse kalp atışı duyacakmıyım diye endişe edeceğiz bu defa da Nasipleri varsa gelecekler Allah büyüktür dua edelim 🤲🏻
Tabiki öyle sürekli bir endişe içinde olucaz. Allah sağlık versin 🥰

kızlar merhaba ben burda yeniyim kafam çok karışık 5+4 gebeyim keseyi gördüm fakat bebegi göremedik herkes görebilirdin diyor 6.haftada kesin görünür mü ??

kızlar merhaba ben burda yeniyim kafam çok karışık 5+4 gebeyim keseyi gördüm fakat bebegi göremedik herkes görebilirdin diyor 6.haftada kesin görünür mü ??
Merhaba canım ben 8. Haftadayım 2 gün önce yeni gördüm bende de ilk kese gözüktü 10 gün sonrasında da yani 2 gün öncede bebeği gördüm endişelenme inşallah görürsün sende en kısa zamanda

Merhaba canım ben 8. Haftadayım 2 gün önce yeni gördüm bende de ilk kese gözüktü 10 gün sonrasında da yani 2 gün öncede bebeği gördüm endişelenme inşallah görürsün sende en kısa zamanda
inşallah ya yolk sac gördüm dr bebek için haftaya gel dedi bakalım dedi ama kagıtta sanki nokta gibi birsey var

Bende beş haftalık gebeyim bende yolk kesesi bile Yok sizce bir sıkıntı var mı doktor boş gebelik dış gebelik Yok dedi

Eklentiler

• 6AFCA214-E425-4A1A-B7EF-5010322D9D09.webp
    6AFCA214-E425-4A1A-B7EF-5010322D9D09.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 184
Allah razı. Olsun içimi rahatlattınız ama görüyorsunuz ultrason da yolk kesesi yokkengöremedim adam nasıl emin diye içim içimi yiyor
Benim doktorumda bana hiç yolk ile hiç birşey söylemedi bebek kese gözüktükten 10 gün sonra anca gözükür dedi dediği gibi de oldu ben 7 hafta 6 günlükken bebeği gördüm endişelenme inşallah sende görürsün

Back
X