Doğuma Hazırlık Yolk Oluşmamış Henüz :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

miniminikbirkus

Ömür, hayata sunulmuş bir armağan.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
1.614
1.616
83
İstanbul
Herkese selamlar,

Bu sabah kontrol için doktora gittim.
Son adet tarihim 13 Kasım'dı. 22 Aralık'ta gittiğimde kese 9,6mm'di. Bugün 21.47mm, yolk kesesini göremedi doktor. Hatta alttan kontrol etti, belki kalp atışı duyulur diye, yine de yolk gözükmedi, bebek ve kalp atışı yok. Haftaya tekrar gel bakalım dedi, eğer yine yolku göremezsek geldiğinde kürtajı konuşuruz dedi.
Hastaneden geldiğimden beri çok üzgünüm. :(

Ben bı hocadan dinlemiştim,hemen kontrol de bebek gözükmedi veya kalp atışı duyulmadi diye kürtaja girenler oluyor demisti. 8 Ci haftaya kadar sabırla beklenmesini söylemişti. O yüzden sende bekle kuzum insaAllah hayirlsiyla bebginide kalp atışını da duyarsın 🤲🌴🌹

Ben bı hocadan dinlemiştim,hemen kontrol de bebek gözükmedi veya kalp atışı duyulmadi diye kürtaja girenler oluyor demisti. 8 Ci haftaya kadar sabırla beklenmesini söylemişti. O yüzden sende bekle kuzum insaAllah hayirlsiyla bebginide kalp atışını da duyarsın 🤲🌴🌹
İnşallah canım ama en azından yolk kesesi gözükmesi gerekmez mi, o da sonra gözükebiliyor mu onu merak ediyorum 🙁

• Beğen
Reactions: Z P
Herkese selamlar,

Bu sabah kontrol için doktora gittim.
Son adet tarihim 13 Kasım'dı. 22 Aralık'ta gittiğimde kese 9,6mm'di. Bugün 21.47mm, yolk kesesini göremedi doktor. Hatta alttan kontrol etti, belki kalp atışı duyulur diye, yine de yolk gözükmedi, bebek ve kalp atışı yok. Haftaya tekrar gel bakalım dedi, eğer yine yolku göremezsek geldiğinde kürtajı konuşuruz dedi.
Hastaneden geldiğimden beri çok üzgünüm. :(
8.haftaya kadar bekle canım bazen geç oluşabiliyor. Benim kesem 22 mm iken yolk saç göründü fakat herkesinki aynı mmde olacak diye bir şey yok. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğin. Yolk saçı attım hiç görmeyen varsa bilgisi olsun arkadaşların diye yuvarlak içi boşluk olan ucundakide bebek nokta gibi görünen.

Eklentiler

• IMG-20201018-WA0003.webp
    IMG-20201018-WA0003.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 137
8.haftaya kadar bekle canım bazen geç oluşabiliyor. Benim kesem 22 mm iken yolk saç göründü fakat herkesinki aynı mmde olacak diye bir şey yok. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğin. Yolk saçı attım hiç görmeyen varsa bilgisi olsun arkadaşların diye yuvarlak içi boşluk olan ucundakide bebek nokta gibi görünen.
Peki bir önceki kontrolde kesen kaç mmdi biliyor musun

İnşallah canım 🤗
Stres yapma hiç acele de etme. Biliyor musun ben geçen yıl doğal yolla ikizlere hamile kaldım dünyalar benim olmuştu. Birisini 5.hafta kaybettim düşük oldu. Düştükten sonra yüz felci geçirdim bir iki gün sonra. Kortizon almam gerekti tedavi için hamile olduğum için kullanamadım. Yeterki bebeğim yaşasın diye ki o bebeğimide diğer bebeğimle aynı anda gördüm 5 haftalık boş keseydi yolk saç yoktu. Bir daha gitmedim doktora az büyüsün dedim. 3 hafta sonra başka doktora gittim. Bebek oluşmuş kalp atışı yok ölü bu bebek hemen acil kürtaja alalım dedi kabul etmedim. Ağlaya ağlaya akşamı ettim ve sonra elimden bir şey gelmediğini anladım bari tedavime başlayayım dedim kortizonu içtim. Ertesi gün kendi doktoruma gittim bebeğin kalp atışları vardı. Kortizon aldığım için kürtaja aldı beni acil. Bebeğin kalbi atarken. Tek doktora sabit kalma acele etme. Onlar çok hızlı karar veriyor sakince beklemeye çalış.

Back
X