- Konu Sahibi miniminikbirkus
Aaa çok kötü denk gelmiş, bende farklı doktora randevu aldım pazartesi için. İnşallah güzel sonuçlanır. Öyle yada böyle tabiki hayırlısı olsunStres yapma hiç acele de etme. Biliyor musun ben geçen yıl doğal yolla ikizlere hamile kaldım dünyalar benim olmuştu. Birisini 5.hafta kaybettim düşük oldu. Düştükten sonra yüz felci geçirdim bir iki gün sonra. Kortizon almam gerekti tedavi için hamile olduğum için kullanamadım. Yeterki bebeğim yaşasın diye ki o bebeğimide diğer bebeğimle aynı anda gördüm 5 haftalık boş keseydi yolk saç yoktu. Bir daha gitmedim doktora az büyüsün dedim. 3 hafta sonra başka doktora gittim. Bebek oluşmuş kalp atışı yok ölü bu bebek hemen acil kürtaja alalım dedi kabul etmedim. Ağlaya ağlaya akşamı ettim ve sonra elimden bir şey gelmediğini anladım bari tedavime başlayayım dedim kortizonu içtim. Ertesi gün kendi doktoruma gittim bebeğin kalp atışları vardı. Kortizon aldığım için kürtaja aldı beni acil. Bebeğin kalbi atarken. Tek doktora sabit kalma acele etme. Onlar çok hızlı karar veriyor sakince beklemeye çalış.