Yolk sac gebelik kesesi

muallimenedime1989

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
132
42
13
35
Arkadaşlar ultrason sonucumda yolk kesesi ile ilgli bir bilgi yok doktor da bir şey demedi. Ama biraz araştırdım sanki üstte yolk kesesi var gibi. Tecrübeli arkadaşlar rica etsem yorumlar mısınız?
Çok teşekkürler.

Eklentiler

• Screenshot_20210907_205931.webp
    Screenshot_20210907_205931.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 90
Olsaydı doktor görürdü ve söylerdi diye düşünüyorum. Bi de yolk sac parlak, dolayısıyla net görünür. Zaten kese boyutu da küçük gibi haftaya görünür zannediyorum.

Olsaydı doktor görürdü ve söylerdi diye düşünüyorum. Bi de yolk sac parlak, dolayısıyla net görünür. Zaten kese boyutu da küçük gibi haftaya görünür zannediyorum.
Henüz SAT a göre 4+5 im ama ultrason da 6+1 göründü. Nette yorumlara baktım yolk saça benziyor gibi geldi bilemedim. Sizin gibi tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak önemli ❤️🙏

Henüz SAT a göre 4+5 im ama ultrason da 6+1 göründü. Nette yorumlara baktım yolk saça benziyor gibi geldi bilemedim. Sizin gibi tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak önemli ❤️🙏
Canım merhaba yolk kesesini ne zaman gördünüz ben de bugün doktora gittim 4+5'im kese göründü ama sizin yolk kesesiyle ilgili doktor bir şey demedi bana ben de endişelendim biraz 🙏🏻

Canım merhaba yolk kesesini ne zaman gördünüz ben de bugün doktora gittim 4+5'im kese göründü ama sizin yolk kesesiyle ilgili doktor bir şey demedi bana ben de endişelendim biraz 🙏🏻
Benimki de hiç bahsetmemişti canım bi hafta sonra kalp atışı duyuldu yolk kesesini ilk defa bu forumda gördüm

Back
X