Yolk sac kesesi ....

sxuxperanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
642
0
96
Diğer
Arkadaşlar yolk sac kesesi gebeliğinin ilk haftalarında büyük olan daha sonra normale dönen varmı ???
Yada çevresinde tanıdıklarında böyle bir anomaliyle karşılaşan varmı???

Lütfen yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.... :43:

yolk sac kesesinin özelliği odur zaten. önce büyüktür,sonra küçülerek kaybolur ve yerini plesentaya bırakır.

sağol canım evet öyle ama bana doktor normalden büyük dedi yani 6.5 mm dendi şuan 6 haftalık cumaya kadar küçülmezse bebeğin kalp atışı durabilir yüzde 50 şans veriyorum dedi.

Ben bu durumla karşılaşan varmı demek istedim.

bnım de yolk sac sısmıs 5,5 mm ımıs kese 11mm bılmıyorum 1 hafta bekle dedı.adete gore 6+3 ama keseye gore 5+6 haftalıkmıs....ne zormus :...........

Arkadaşlar yolk sac kesesi gebeliğinin ilk haftalarında büyük olan daha sonra normale dönen varmı ???
Yada çevresinde tanıdıklarında böyle bir anomaliyle karşılaşan varmı???

Lütfen yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.... :KK43:
Canım çOk eski bir mesaj ama durumn ne olmuştu cnm benim durumumsa sana benzer

Cok eski msjlar ama bende ayni durumdayim,yolk sac 7.4 mmdi en son,kalp atisi var ama cok zayif...iyiye giden oluldumu?cok uzgunum bu bi hafta nasil gecicek bilmiyorum...kalp atisi durabilir diye beklemek cok zor...

Cok eski msjlar ama bende ayni durumdayim,yolk sac 7.4 mmdi en son,kalp atisi var ama cok zayif...iyiye giden oluldumu?cok uzgunum bu bi hafta nasil gecicek bilmiyorum...kalp atisi durabilir diye beklemek cok zor...
Merhaba konu eski ama durumun noldu bende suan ayni durumdayim paylasisan cok sevinirim

Back
X