yolk saç kesesini görüldü fakat embriyoyu göremedik

• Konu Sahibi Konu Sahibi cvr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cvr

her gün yeni bir umut
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.027
8
108
Edirne
kızlar ne olur yardm edin uzun bekleyişten sonra test yaptım pozitif çıktı .nasıl bir sevinçti bu Allahım şükürler olsun dedim.hemen doktora gittim 5 haftalık dedi sadece keseyi gördü. 10 gün sonra gel dedi.10 gün sonra gitim yolk kesesi oluşmuş,ama bebk henüz görünmüyor dedi.yolk saç kesesinin oluşması iyi dedi.yine 10 gün sonra görüşelim dedi.beklemek çok zor bir on gün daha bu konu ile ilgili tecrübeleri olanlar yazarmısınız lütfen............... doktorum erken gebelik olabilir yani geç döllenmiş olabilir dedi.

Son düzenleme:
korkma canım eğer yolk kesesi görünmeseydi o zaman kork derdim. bebişin daha küçücüktür annesi.bir dahaki gidişinde İnşallah görürsün bebeğini.

Son düzenleme:

canım hiç korkma,yolk kesesi göründüyse bebek var demektir,bebeği oluşturan hücreleri üretiyor yolk,yani bebeğinin olmama ihtimali yok :) içini rahat tut,demekki seninki henüz minicik

canım benimde önce yok sac gözüktü 1 hafta sonra bebeği gördük endişeleme lütfen

canım benimde önce yolk sac göründü 1 hafta sonra bebek görüldü endişelenme lütfen

içimi rahatlattınız kızlar çok teşekkürler 4 gün sonra gidicem kontrole inşallah görürüm bebeğimi.

mesajınızın üstünden 3 yıl geçti ancak son durumunuz neydi acaba bizi aydınlatırmısınız. ben de hafif kanama ile gittim 6. haftamda kese var dedi, beslenme kesesi görünüyor dedi ancak embriyo görünmüyor dedi. on gün sonra yeniden bakılacak ama endişeliyim ama boş gebelik mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…