Yolk sac var bebek görünmedi

Ben vajinal yoldan 5+5 de hem bebeği hem de kalp atışını görmüştüm inşallah herşey yolundadır

Merhabalar ilk gebeliğim sat a göre 9 haftalık gebeyim ama ayın 4 ünde çektirdiğim ultrason da 5+6 haftalık görünüyor ikisi arasında 2 haftadan fazla bir fark var . Ultrason ve kendi tahminime göre 30 nisanda tutmuş oluyor geçen hafta gerçek tarihiyle 6+6 da vajinal yolla bile bebek görünmedi yolk sac var dedi cihazı baya eskiydi bilemiyorum salı günü acıbadem e gideceğim hamilelik belirtim yok ama boş gebelik belirtim de yok kanama ağrı vs çok endişeliyim bebeğin görünme ihtimali var mıdır sizce ☹️ bu sata göre 7 haftalikken çekilmiş görüntüEki Görüntüle 3604708
Canım boş gebelik yaşadım daha önce ilk kese göründü doktor 6mm dedi 5+4 falandı sanırım 10 gün sonra gel beneği görelim dedi gittim doktor kesen olduğu gibi duruyor hiç büyümemiş demişti yani on gün önce 6mm olan kese aynıydı doktor normalde her gün 1mm büyür kese dedi senin kese büyümemiş bu boş gebelik dedi hatta kese büyümüş olsa bebeği beklerdik dedi ama işte boş gebelik dedi ve kürtaj oldum ama bildiğim kadarıyla yolksaç varsa boş gebelik olmaz attığın foto da yolksac göremedim şu tek taş yüzüğe benzer yuvarlaklık oluyor ona diyorlar sana eğer doktor var dediyse problem yoktur bazen kalp atışı 8.hafta da gören de var kese boyutunu sor mutlaka

selam kızlar adetim 6 gün geçti gecikmemin 1. günü kan verdim 1.09 çoktı halen hastalanmadım ve 2 haftadır sol kasığımda aşırı batma şeklinde ağrım var 1 defasında da açık pembe şeklinde bir kan geldi tırnak ucu kadar yerleşme olabilir mi acaba erken mi verdim ben kanı pozitife dönermi

Back
X