Yolk saç ve kalp atışını ne zaman gördünüz?

Oo sen karindan baktirdinsa hic gozukmez daha 2 gun sonrada gozukmez sen desene onu :)) hic uzme kendini karindan ultrasonla nerdeyse butun bulgularda 2 hafta gecikmeli goruluyor. Benim dedigim hafta bilgileri vajinal ultrasondu. Renkli dobblerde radyolojide uzman bi doktor bakti mantik olarak ultrason gibi isleyen ama hassasiyet degeri 2 kat olan bi aletmis ama bence bekle acele etme uzulmek icinde bence hicbi sorun yoktur
Meraba bu renkli ultrason ücretlimi acaba herkese yapılıyor mu

Canım forumdaki mesajlarına baktım sanırım bebeğine kavuşmuşsun çok sevindim :KK200: yolk kesesi ve bebek ne zaman göründü senin? ben de şu an 6+2deyim 10mm kese var ama boş dedi doktor boş gebelik dedi 10 gün sonra da göremezsek kürtaj yapıcaz dedi alttan bakmadı hiç çok kafama takılıyor :KK43:
Merhaba baya olmuş yazali sonra gordunuzmu yolk saçı acaba benimde durumum aynı saun

Canim 7. Hafta falandi sanirim baska bir doktora gittim onun cihazlari daha iyiydi o sirada gorduk kalp atisini. Farkli doktorlara mutlaka gostermek lazim. Şükür sorunsuz geciriyorum insallah sen de sorunsuz bir gebelik gecirirsin.
Aa görmüşsünuz umarım benim mesajında görürsünüz lütfen cevap verin geç döllenme miydi yoksa normal olması gerekn zamandami oluyordu adetleriniz çok sıkılıyorum şuan 6+1 de 14 mm kese yolk yok ama kipirdayan biseyler vardı içinde şuan 6+4 um ve randevuya var içim içimi yiyor

Merak ettim acaba geç dollenmemiydi sizinki 6 bitince görünür demişsiniz banada geç döllenme dedi doktor ama deil biliyirum regl zamanımı ve yumurtlama zamanımı tam zamanındaydiI yani ve erkenden idrar testiyle öğrendim geç döllenme olması mümkün deil sizin nasıldı 6 bitince mi gördünüz yolk u

Biraz erken değilmi? 6 bitince ancak kese ve yolk göründü. Kesede bebek yoktu. 8 haftalıkken kalp atışları. mm söylememişti. İçini ferah tut.
Merak ettim acaba geç dollenmemiydi sizinki 6 bitince görünür demişsiniz banada geç döllenme dedi doktor ama deil biliyirum regl zamanımı ve yumurtlama zamanımı tam zamanındaydiI yani ve erkenden idrar testiyle öğrendim geç döllenme olması mümkün deil sizin nasıldı 6 bitince mi gördünüz yolk u

Back
X