Yolk sac

ebokcontract

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
6
3
1
27
Dün 5+3 de ilk kez ultrason kontrolüne gittim yolk sac dan bahsedilmedi verdiği ultrason görüntüsünde de görünmüyor ama bir hafta sonra kalp atışlarına bakalım başlayacak mı olmadı diğer haftaya kadar zamanı var dedi endişelendim

Ultrason fotoğrafı var mı

5.haftada bebekte yolk sacta genelde gözükmez ilerleyen haftalarda gözükür

Benim 5+3 te yolk sac göründü 6+4 te kalp atışı duyuldu canım aslında zamanlama olarak yolk sac 5 buçuk 6 hafta civarı oluşur

Ben yolk saç hiç görmedim. Direkt 7. haftada Bebek gördüm. Karından baktiysa o haftada zaten yolk sac görünmez. Endise etmeyin

Yolk sac 5+3 vajinal muayeneyle gördük, karından sadece kese görünmüştü

Benim 5+5 te yolk sac gözüktü 6+3 te bebeğimi ve kalp atışını duydum karından bakıldı hep, hiç bir zaman alttan bakılmadı bana

Merhaba ben de regle gore 6. Haftadayim ama 20. Gun yumurtladigim icin doktor 1 hafta geri gibi de dusunebiliriz dedi. Keseyi gecen hafta gorduk 11 mm olculdu. Bugun biraz akıntım vardi tekrar gittim 16 mm dedi. Ama yolk sac gorulmedi. Karindan bakti vajinal de bakalim dedi ama ben istemedim. Normalde 8 temmuzda gidecektim kontrole. Gerildim biraz. Siz gittiniz mu tekrar. Keseniz kac mm y di?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…