- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
- Konu Sahibi Eflatun1234
-
o yuvarlak olan yolk diye biliyorum ben canım.ayrıca kafanı çok takma buna iyi düşün iyi olsun.bu arada tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallahHamile kalmadan önce başladım folic asite canım. 5.5 ken yolk sac görülmesi gerekiyor diye okudum ama dahada geç olabılıyormus bakalım pazartesi gorcez ne neymiş cnm.
Bi kalp atisini duysaydim rahatlicam gerçekten. Ama kısmet bu işler hayırlısı neyse o olsun teşekkür ederimo yuvarlak olan yolk diye biliyorum ben canım.ayrıca kafanı çok takma buna iyi düşün iyi olsun.bu arada tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah
rica ederim duymasanda 1 haftaya görürsün kalp atışını.sonrada duyarsın zaten inşallah:)Bi kalp atisini duysaydim rahatlicam gerçekten. Ama kısmet bu işler hayırlısı neyse o olsun teşekkür ederim
Bnm anlamadigim yolk sac varken bebek gözükmezmi ulturosonda. Kalp atisini duymasaktarica ederim duymasanda 1 haftaya görürsün kalp atışını.sonrada duyarsın zaten inşallah:)
hayır canım.yolk sacın olması bebeğin oluşacağını gösterir yani boş gebelik olmadığını.zaten ilk olarak kalbinin attığını görceksin ultrasonda.sonra da yavaş yavaş bebeğini görceksinBnm anlamadigim yolk sac varken bebek gözükmezmi ulturosonda. Kalp atisini duymasakta
Çok heycanli yaa pazartesi olsada bi an once gidip duysak ilk bebeğim düşük oldu bundan korkuyorum o yüzdenhayır canım.yolk sacın olması bebeğin oluşacağını gösterir yani boş gebelik olmadığını.zaten ilk olarak kalbinin attığını görceksin ultrasonda.sonra da yavaş yavaş bebeğini görceksin
iyi düşün iyi olsun.kötüye odaklanma.hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahÇok heycanli yaa pazartesi olsada bi an once gidip duysak ilk bebeğim düşük oldu bundan korkuyorum o yüzden
Sağol cnm ilgin iciniyi düşün iyi olsun.kötüye odaklanma.hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Sağol canim 2 gün oldu kalp atışlarıni duyduk çok şükür darısı yeni hamilelerin başınaAyni stresleri yasadim...okuyunca kndimi gordum yazilarda...rabbim hayrla saglikla kavustursun sizi evlatlariniza...bni de insallah
5.6 da duyduk cnm renkli doblore girdimKalp atışlarını 6. Haftada mı gördünüz bende 6. Haftamda gitmeyi planlıyorum ins görürüm benım de ilki düşükle sonuçlanmıştı su an bende endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?