yolk sac

Eflatun1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
1.248
995
83
32
Kızlar 5.4 haftalıkken doktora gittim kese ve içinde yuvarlak bişey olan ulturoson kağıdını aldım. Kalp atışı için haftaya gel dedi ama ne bebek var ne yolk sac var hicbisey demedi zaten o doktora son gidişim. Pazartesiye kadar beklicem ama yinede aranızda bilgili anneler varsa yolk sac görüyormusunuz 16 mm iken görülmesi lazımmış çok Merk ediyorum

Eklentiler

• 20150819_201633.webp
    20150819_201633.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 157
canım bende su an tam 5 haftalıgım 5+5 ıken doktor randevum var pztesı gıttık kese var ama cok ufaktı haftaya gelın ebbek var mı yok mu gorelım dedı .... hcg degerlerı de artar o arada dedı...
o kadarlıkken bebegı gorenler de var goremeyenlerde gec yada erken yumurtlama ya gore gelısım onden yada arkadan gelebılıyor sanırım...
bende merakla randevumu beklıyorum bakalım ne gorecegız..
bu arada folık asıte basladın degıl mı cok onemlı bu donemde..

Hamile kalmadan önce başladım folic asite canım. 5.5 ken yolk sac görülmesi gerekiyor diye okudum ama dahada geç olabılıyormus bakalım pazartesi gorcez ne neymiş cnm.

Hamile kalmadan önce başladım folic asite canım. 5.5 ken yolk sac görülmesi gerekiyor diye okudum ama dahada geç olabılıyormus bakalım pazartesi gorcez ne neymiş cnm.
o yuvarlak olan yolk diye biliyorum ben canım.ayrıca kafanı çok takma buna iyi düşün iyi olsun.bu arada tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah

o yuvarlak olan yolk diye biliyorum ben canım.ayrıca kafanı çok takma buna iyi düşün iyi olsun.bu arada tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah
Bi kalp atisini duysaydim rahatlicam gerçekten. Ama kısmet bu işler hayırlısı neyse o olsun teşekkür ederim

Bnm anlamadigim yolk sac varken bebek gözükmezmi ulturosonda. Kalp atisini duymasakta
hayır canım.yolk sacın olması bebeğin oluşacağını gösterir yani boş gebelik olmadığını.zaten ilk olarak kalbinin attığını görceksin ultrasonda.sonra da yavaş yavaş bebeğini görceksin

hayır canım.yolk sacın olması bebeğin oluşacağını gösterir yani boş gebelik olmadığını.zaten ilk olarak kalbinin attığını görceksin ultrasonda.sonra da yavaş yavaş bebeğini görceksin
Çok heycanli yaa pazartesi olsada bi an once gidip duysak ilk bebeğim düşük oldu bundan korkuyorum o yüzden

Ayni stresleri yasadim...okuyunca kndimi gordum yazilarda...rabbim hayrla saglikla kavustursun sizi evlatlariniza...bni de insallah

Kalp atışlarını 6. Haftada mı gördünüz bende 6. Haftamda gitmeyi planlıyorum ins görürüm benım de ilki düşükle sonuçlanmıştı su an bende endişeliyim

Back
X