Yolk var kese var bebek görünmüyor (7+0)

pandemeter

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
81
87
8
30
Herkese merhaba burada yeniyim daha evvel sadece okuyucuydum şimdi size ihtiyacım var tecrübelerinize
Yarın doktora gidecem fakat geçen hafta 7+0 iken yolk ve kese göründü 20 mm idi. Kese düzenli ve sağlıklı Doktor sağlıksiz gebelik dedi bir hafta bekleyelim dedi. Kanamam ağrım yok. İlk gebeliğim bir sene çocuğum olmadı polip yapışıklık ameliyati olduktan üç ay sonra gebe kaldım benim için çok kıymetli bu sebeple. Benim gibi olanlar lütfen bana tecrübelerinizi anlatın

Merhaba doktorunuz bos gebelik oldugunu dusunmus sanirim. Bende bos gebelikten kurtaj olmustum 9.haftaya kadar bekledim bende yolk sac da yoktu hic olusmadi. Sizde olusmus bence biraz daha bekleyin haftaya bebegi gorme ihtimaliniz var kese boyu 25mm yi gecip bebek gorunmesse bos gebelik diyorlar.sizin daha zamaniniz var insallah haftaya gorursunuz

Boş olabilir diye düşünüyor sanırım. Bir hafta daha bekleyin dediği şekilde, eğer hala aynıysa 2. Bir doktora daha görünürsünüz. O da aynı derse tedaviye başlarsınız

Bugün kontrole gittim 8+0 kese 26 mm yolk sac 5.2 ancak bebeğim yok haftaya kürtaja alacaklar ilk gebelikte bunu yaşamak çok acı verdi bize elimden bir şey gelmiyor Allah yardımcımiz olsun evlat isteyen tüm ailelere Allah nasip etsin

Ben de ilk gebeliğimde aynısını yaşadım ilk gebeliklerde bu oran çok daha yüksek oluyormuş.

Valla ben bu olaydan sonra bir süre düşünmedim aradan 3 sene geçti yeniden denemeye karar verdim şimdi gebelik testim yeniden pozitif bu sefer sonuç ne olur bakalım zaman gösterecek
Sağlıkla kucağına almanızı dilerim Allah hayırlısını kılsın

Şuan bende aynı durumdayım boş gebelik dedi dün doktorum 6+3 günlük haftaya tekrar gideceğim inşallah bu sefer görünür kürtajdan 3 ay sonra tekrar sağlıklı gebelik yaşayabilirsin demişti doktor bana

Yolk sac göründü mu sende? Ben yarın kürtaja girecem yolk sac göründüğü için 9. Haftaya kadar bekledim tabi umut yoktu ama yine de bı ihtimal beklemek istedim. Benim doktorum da üç ay sonra tekrar hamile kalırsın dedi. Ben iki adet kanaması bekleyip yeniden deniyecem. Size de çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı

Rabbim herkese hayırlısını versin bende sadece boş bir kese vardı hiç bişey yok içinde boş gebelik dedi hemen doktor haftaya kesin belli olacak inşallah bizde sağlıklı bir gebelik yaşarız Allah'ın izniyle

Üzülmeyin lütfen biliyorum dile kolay ben de 31 martta kürtaj oldum. Doktor üzülme hemen tekrar kalabilirsin dedi, gelişseydi muhtemelen hasta olacaktı o zaman daha çok üzülecektin dedi, büyükler düşüğün bir ayağı içerdedir hemen tekrar kalırsın dediler akıl alıyor ama gel de cayır cayır yanan içine anlat, ağlamaktan heder ettim kendimi. Kürtajdan sonra 40 gün regl olmadım 1 temmuzda da hamile kaldım. O yüzden benim gibi kendinizi kahretmeyin dua edin ve denemeye devam

Başka dr a git kardeşim kolay kolay kürtaj yaptrmayın . Beni geçen boş yere kürtaj yapacaklardı hala şokundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…