yolumu şaşırdım, ne yapmalıyım ?

antikaynana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
116
0
46
Ankara
kızlar bu yazdıklarım kimine göre sorun kimine göre basit yakınmalar olabilir ama ben çok sıkıldım ve depresyona girdim bu an için değil geleceğimi düşündüğüm için o yüzden eleştiride çok içtenlikle cevap vermenizi rica ediyorum
1 sene önce evlendim onun öncesi 4-5 yıllık bir ilişkimiz mevcut ama eşim düğün yaklaştıkça kabuk değiştirmeye başladı hızla değişti belki sevgisi aynıydı ama siniri farklı beni o kadar sinirliydiki hayatımda yapmayı istediğim özlemini çektiğim şeyleri yapmanın zamanı gelince ağzımın tadıyla yapamadım eşyalarımı kalp çarpıntısıyla seçtim her an sinirlenecek annemin yanında kavga çıkıcak diye.çünkü eşya öncesi abiye ve gelinlik alırken sorun çıkardı fiyatlarından dolayı sırf 100 tl değilde 150 tl lik abiyeyi aldım diye işitmediğim laf kalmadı ama kimsye söyleyemedim çünkü düğüne 20 gün kaldı geri dönemedim çeyizim eve yerleşmişti evlendik ve eşimi dahada iyi tanımaya başladım annesinin bebek gibi sevdiği bi ana kuzusu görüyorum artık karşımda...balayımız tam bi kabustu rahatsızlandı hastanelerden çıkamadık eve gitmek için sabırsızlandım çünkü oradada kötü şeyler oldu hastalandığından dolayı ilişki yaşamak istediği halde gerçekleştiremedi sinirini benden aldı kahvaltıya gitti benideodada bıraktı
bundan sonrada anlık sinir ve hakaretler oldu ama gönlümü alıyordu bi şekilde bende olaylar büyümesin diye affediyordum alışma süreci diyordum 1 seneyi iyi kötü geçirdik ama geleceğim beni endişelendiriyor neden mi en ufak bi eleştiriye gelemiyor hemen gerizekalı yada salak diye diye cümleye başlayıp bi kaç şey söyleyip kesitirip atıyor ailesinin yanında daha farklı davranıyor evde sinirli olduğu anlar dışında sevecen davranır ama onların yanında farklı bide kendi ailesinin yanındayken onlarla sohbet muhabbet bizimkilerin yanında bir iki hava atıp övüneceği bişeyler varsa bahsedip kalkar gider annemler ona karşı iyi olmasına rağmen.belki ufak tefek sorunlar ama bende baş ağrısı oldu sürekli kafa kuruyorum yada her an yanlış yapma korkusu yaşıyorum sanki mayınlı tarlada yürüyorum resmen korkak oldum bu arada cinsel olarakda çok uyumsuzuz yeni evliyiz ama haftada 1 yada 2 haftada bir o da öylsine hiç bi heycan yok kızlar ne yapmayılım şimdilik idare ediyorum ama ilerde enerjim sabrım tükenirse işler kötüye gidebilir düzelmezsek mutsuz bir eve bi de çocuk eklenirse ne olur sorumluluk sahibi bi eksiğimiz yok ama bunlar evliliği yürütmek için yeterli mi yoksa yol yakınken baba evine dönmem mi gerekir açıkcası bu fikir ağır basmaya başladı hayatımı korkuyla tüketmektense ailemin yanında huzurlu geçirip bi işe girip çalışıp onlara destek mi olmak mantıklı(şu an maddi açıdan zor bi dönemdeler)kafam allak bullak ne yapmalyım sizce bunlar küçük sorunlar mı benmi abartıyorum kimseyle paylaşmadım anneme anlatmalı mıyım ne bana yol gösterin....ne kadınlığımı hissedebilirim ne huzuru buluyorum...

arkadaşım eşinin öfke kontrol sorunu varsa dr. götürmeye ikna et, bence sen ailenin maddi olarak zor durumda olmasına da bir çıkar yol aramaya başlamışsın da ondan böyle seyler düşünüyorsun. ben boşanılacak bir sey göremedim açıkcası. sen de biraz hoşgörülü olmaya çalış derim..

bende yenı evlıyım dugun hazırlıkları yapıldı ama ben ne ıstersem onu aldım abıye ıcın 50tllık bı fark ıcın hıc laf solenırmı ne ıstersen onu alırsın bızde hıc para lafı konusulmadı bıleee kı olede olmalı esın bence bıraz garıp sende hep sessız kalmıssın ne kadar susarsan o kadar ezılırsın arkadasım

arkadaşım eşinin öfke kontrol sorunu varsa dr. götürmeye ikna et, bence sen ailenin maddi olarak zor durumda olmasına da bir çıkar yol aramaya başlamışsın da ondan böyle seyler düşünüyorsun. ben boşanılacak bir sey göremedim açıkcası. sen de biraz hoşgörülü olmaya çalış derim..
dr a falan gitmez adım gibi eminim ...hoşgörülü oldukça sanki daha fazla üstüme geliyor çok mutlu olsam ailemin maddi durumuna çıkar yol aramazdım ama diyorumki madem mutsuzum gelecek korkutuyor en azından onların yaralarını sarıyım diyorum

Son düzenleme:
bende yenı evlıyım dugun hazırlıkları yapıldı ama ben ne ıstersem onu aldım abıye ıcın 50tllık bı fark ıcın hıc laf solenırmı ne ıstersen onu alırsın bızde hıc para lafı konusulmadı bıleee kı olede olmalı esın bence bıraz garıp sende hep sessız kalmıssın ne kadar susarsan o kadar ezılırsın arkadasım
inan o günden sonra herşeyi korka korka aldım sesimi çıkarmadım hatta beyaz eşya ve halıları ailesi kafasına göre aldı ses etmedim

bi de emrivaki hertürlü akraba ziyareleri yapılır gideriz ama söz konusu bizim taraf olunca bazen günler önce söylesemde gitmez yok onlar bizi değil ablanları çağrıyor bizide aradan çıkarıyorlar gibi cümleler kurar

dr a falan gitmez adım gibi eminim ...hoşgörülü oldukça sanki daha fazla üstüme geliyor çok mutlu olsam ailemin maddi durumuna çıkar yol aramazdım ama diyorumki madem mutsuzum gelecek korkutuyor en azından onların yaralarını sarıyım diyorum

canım al karşına konuş, öfke sorunun bizi mutsuz ediyor. tedavi olmazsan evliliğimiz yürümeyecek diyebilirsin. illa ailene destek olmak istiyorsan yine de çalışıp kazandığın parayı ailene gönderebilirsin...

Aranızda sevgi, aşk var mı? Sadakatten emin misiniz? Cinsel birlikteliğiniz az ise birbirinize karşı soğuksunuz sanırım? Aşktan eminseniz sadece sinirlilik mevcut ise doktora gitmeye ikna etmeye çalışabilirisniz. Ama doktora gitmiyor erkekler. Allah yardımcınız olsun. İnşallah her şey düzelir.

eger ailenin yaralarini sarmayi düsünürsen,bosanmak icin sebeplerin hic bitmez..
bence bir an önce evini esini benimse,evliligi yürütmek zordur sabir gerek,
zamanla taslar yerine oturur bu sorunlarda cözülür insallah.
Allah bir an önce huzur versin evinize...

cnm benden sana tavsiye yürütemiyorsan yol yakinken dön inan bana hicbisey duzelmiyor hele ki karsindaki bencil ve seni asagilayan sana kötü davranan birisi ise

yok evliligin ilk yiliymis bes sene gecsinmis bunlar hikaye giden senden gidiyor deger mi üc günlük dunyada hayati kendimize zehir etmeye

bole hayat gecmez senı bı komsuma benzettım ne kadar kusursuz olursan ol bulmak ısteyen yıne bulur cok yazık bence hayat bole devam etmez hıb bı tarafı ıı degılmıs nereye kadar bole devam eder bı kere gelıyorux bu dunyaya onuda haketmeyen bırı ıcın heba etmeye degermı hadı evlılıgın surdu hadı bıde cocuk geldı bı kat daha sıkcaksın kendını cocuk aglas ne yapacagını sasıracaksın kendını suclu hıssedeceksın adam sana dege r vermıyor sonuctaaaaa olan cocugada olacak hem sen hem evladın yol yakınken sen bılırsın ama ...

üzüldüm arkadaşım bence hiçte ufak bir mesele dağil tabikide ... eşinin kesinlikle cinsel anlamda bir soğukluğu var yardım almalı düğün yaklaşınca stres yapmış ve buda ister istemez sana yansıcak tabi.. haftada 1 yada 2 haftada 1 hiçte normal değil o yüzden komplekste yapmıştır ailenin yanında ki tutumlarıda bundan olabilir .. olabildiğince ılımlı yaklaşarak sorun yokmuş gibi davranarak yardım almayı kabullendirmelisin.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Aranızda sevgi, aşk var mı? Sadakatten emin misiniz? Cinsel birlikteliğiniz az ise birbirinize karşı soğuksunuz sanırım? Aşktan eminseniz sadece sinirlilik mevcut ise doktora gitmeye ikna etmeye çalışabilirisniz. Ama doktora gitmiyor erkekler. Allah yardımcınız olsun. İnşallah her şey düzelir.
aşk sadakt var aslında birbirimize karşı soğuk değiliz ama cinsel konularda sanki eşim isteksiz sanki kaçış peşinde

cnm benden sana tavsiye yürütemiyorsan yol yakinken dön inan bana hicbisey duzelmiyor hele ki karsindaki bencil ve seni asagilayan sana kötü davranan birisi ise

yok evliligin ilk yiliymis bes sene gecsinmis bunlar hikaye giden senden gidiyor deger mi üc günlük dunyada hayati kendimize zehir etmeye
bende bunu söylüyorum aslında benden bişeyler gitmeden hayata yeniden karışıp dirilmem lazım belkide

üzüldüm arkadaşım bence hiçte ufak bir mesele dağil tabikide ... eşinin kesinlikle cinsel anlamda bir soğukluğu var yardım almalı düğün yaklaşınca stres yapmış ve buda ister istemez sana yansıcak tabi.. haftada 1 yada 2 haftada 1 hiçte normal değil o yüzden komplekste yapmıştır ailenin yanında ki tutumlarıda bundan olabilir .. olabildiğince ılımlı yaklaşarak sorun yokmuş gibi davranarak yardım almayı kabullendirmelisin.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
o haftada birde o kadar tek düze o kadar ruhsuzki inan tam hayal kırıklığı nişanlıyken tam tersi gibi davranıodu.sonuçta cinsellikte evlilik için önemli hem ben genç bakımlı güzel bi kadınım bu belki bazılarınıza tuhaf gelebilir ama arzulanmak istiyorum ben evde sadece yemek yapıp çamaşır yıkayan kadınmıyım onun için

daha bu kadar yeniyken böyleyse ilerde ne olur hep herseyi biz kadınlar mı gözardı etmek zorundayız hep biz mi allan alıp icimize atıp mutsuz olucaz bence cocuk olmadan kurtar kendini insan yedisinde neyse yetmisindede öyle doktora gitmeyi bırak karsına alıp konusabileceğini bile sanmıyorum insanlar ne icin evleniyor mutlu huzurlu birlikte bir ömürü paylasmak icin sen onunla bir ömür gecirebilirmisin diye sor kendine cocuk olunca düzelir diyede düsünme çünkü hic öyle olmuyor senin bahsettiğin herseyi ablam yasadı insallah en doğru kararı verebilirsin kendin icin

daha bu kadar yeniyken böyleyse ilerde ne olur hep herseyi biz kadınlar mı gözardı etmek zorundayız hep biz mi allan alıp icimize atıp mutsuz olucaz bence cocuk olmadan kurtar kendini insan yedisinde neyse yetmisindede öyle doktora gitmeyi bırak karsına alıp konusabileceğini bile sanmıyorum insanlar ne icin evleniyor mutlu huzurlu birlikte bir ömürü paylasmak icin sen onunla bir ömür gecirebilirmisin diye sor kendine cocuk olunca düzelir diyede düsünme çünkü hic öyle olmuyor senin bahsettiğin herseyi ablam yasadı insallah en doğru kararı verebilirsin kendin icin
içime ata ata bunalıma girdim bende ayrılık düşünüyorum ama zor olcak aileler falan özellilkle annemler üzülecek nası yapıcam allah yardımcım olsun

o haftada birde o kadar tek düze o kadar ruhsuzki inan tam hayal kırıklığı nişanlıyken tam tersi gibi davranıodu.sonuçta cinsellikte evlilik için önemli hem ben genç bakımlı güzel bi kadınım bu belki bazılarınıza tuhaf gelebilir ama arzulanmak istiyorum ben evde sadece yemek yapıp çamaşır yıkayan kadınmıyım onun için

kesinlikle sorun var zaten arkadaşım eşin yardım almazsa sorununu çözmezse nereye kadar gider bu böyle.. çok haklısın düşüncelerinde hiç kimseyede garip gelmez her kadın beğenilmek, istenilmek ister zor bir durum birde daha ilk yılınız... bol bol bal, fındık , fıstık, havuç, kayısı ...pestil gibi şeyler yedirsen acaba sanki sende seviyormuşsun kendin için almışsın süsünü vererek komik bir yaklaşım oldu ama ufakta olsa bir olasılık olur mu olur ...

kızlar hayat çok ilginç ben becerikli eli yüzü düzgün ailesi düzgün aklı başında elinden her iş gelen olgun bi insanım ama evlendiğim kişi beceriksiz çocuk gibi kişiliği oturmamış ben bunu uzun yıllar anlayamadım şimdi kendimi yargılıyorum neden anlamadım diye kader mi yoksa aşk mıydı bilmiorum

Back
X