Yolun başında gelen tükenmişlik.

pukina1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
232
146
53
Herkese merhabalar,uzun zamandır takip etmeme rağmen KK'ya bugün üye oldum.

Ben 18,bahsedeceğim eski sevgilim ise 20 yaşında.İkimiz de daha çok genciz anlayacağınız üzere.
Erkek arkadaşımın hastalık derecesinde kıskançlıkları,siniri ve takıntıları vardı.Klasik olarak aşk her şeye katlanmaktır zannedip sineye çektim yaşattıklarını.Saplantılı bir şekilde ondan kopamadım.Trip bile atamadım aramız bozulur diye.Kaç gece ağlayarak uyudum ama elime bir şey geçmedi.
En sonunda ilgisizlikleri de başlamıştı ve tam bir ay sabrettim.Günde toplasak 1 saat mesajlaşmıyorduk.Naparsa yapsın ayrılamayan ben en sonunda karar verip ayrıldım.
Şimdi mutluyum ve sevgim kalmadı ona karşı ama içimde bir endişe var.Tüm bu bahsettiklerimin yanında ben onunla büyüdüm,ilk onu sevdim.O sinirinden arınınca yüreği güzel bir adam vardı karşımda ama olmadı.Sanki bir daha birini böyle sevemeyecekmişim gibi geliyor.Korkuyorum erkeklerden,sonu aynı olan ilişkiler yaşamaktan.
Yaşımı belirtme sebebim buydu.Henüz yolun başındayken neden her şeyi yaşamış gibi umutsuzum?

gecer neler gecmiyor karsina oyle biri cikar onemli olan ilk olmak degil son olmak.

Geçecek tatlım hatta kendime bu eziyeti neden yapmışım diye kendine kızacaksın. Aşk bu değil emin ol, seven insan sevdiğini ne ruhen ne de fiziken incitmez... onsuz belki en fazla 1 yıl aci çekersin sonra biter ama bu ilişki devam etse bir ömür böyle acı çekecektin bunu da düşün.

Ben 18,bahsedeceğim eski sevgilim ise 20 yaşında.İkimiz de daha çok genciz anlayacağınız üzere.
Erkek arkadaşımın hastalık derecesinde kıskançlıkları,siniri ve takıntıları vardı.Klasik olarak aşk her şeye katlanmaktır zannedip sineye çektim yaşattıklarını.Saplantılı bir şekilde ondan kopamadım.Trip bile atamadım aramız bozulur diye.Kaç gece ağlayarak uyudum ama elime bir şey geçmedi.
En sonunda ilgisizlikleri de başlamıştı ve tam bir ay sabrettim.Günde toplasak 1 saat mesajlaşmıyorduk.Naparsa yapsın ayrılamayan ben en sonunda karar verip ayrıldım.
Şimdi mutluyum ve sevgim kalmadı ona karşı ama içimde bir endişe var.Tüm bu bahsettiklerimin yanında ben onunla büyüdüm,ilk onu sevdim.O sinirinden arınınca yüreği güzel bir adam vardı karşımda ama olmadı.Sanki bir daha birini böyle sevemeyecekmişim gibi geliyor.Korkuyorum erkeklerden,sonu aynı olan ilişkiler yaşamaktan.
Yaşımı belirtme sebebim buydu.Henüz yolun başındayken neden her şeyi yaşamış gibi umutsuzum?

Canımm,sen daha 18 yaşındasın ,farkındasın değil mi:)

Bu yaşlar karamsar olacak yaşlar değil..Kimler gelir,kimler geçer.

Sen bir okulunu bitir,mesleğini eline al.

Böyle bir konu açarsan söz o zaman mantıklı bir yorum yapacağım sana..

Merak etme senin yaşın böyle düşünmeyi gerektirir. Daha çooook kişi çıkar karşına yanıp biteceğin :KK66:
İnşallah sağlıklı bir ilişki kurabilirim ileride,dikkate alıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim :)

Geçecek tatlım hatta kendime bu eziyeti neden yapmışım diye kendine kızacaksın. Aşk bu değil emin ol, seven insan sevdiğini ne ruhen ne de fiziken incitmez... onsuz belki en fazla 1 yıl aci çekersin sonra biter ama bu ilişki devam etse bir ömür böyle acı çekecektin bunu da düşün.
Gerçekten de eziyet gibiydi.Şimdi kendime olan saygımı geri kazandım.İleri de daha sağlıklı bir ilişki kurmak adına yorumlarınıza ihtiyaç duydum.Teşekkür ederim :)

Canımm,sen daha 18 yaşındasın ,farkındasın değil mi:)

Bu yaşlar karamsar olacak yaşlar değil..Kimler gelir,kimler geçer.

Sen bir okulunu bitir,mesleğini eline al.

Böyle bir konu açarsan söz o zaman mantıklı bir yorum yapacağım sana..
Ergeniz işte mazur görüün:) İnşallah o zamanları da görürüz,teşekkür ederim yorumunuz için :)

Biliyor musun? Bu duyguyu yaşadığına çok sevineceksin ilerde.. İçinde yaşadığın güvensizlik duygusunu olumlu bir duygu durumuna çevirmelisin. Artık hayatına girecek insanları ders aldığın konularda sınavlardan geçirip, böyle bir tehlikeyi rahatlıkla saf dışı bırakabilirsin. Zaten bu da artık kendine daha çok değer vereceğinin kanıtıdır. Takma ya da düşünme demiyorum. Ama endişelerini doğru yönlendirmeni tavsiye ederim. Böylece güvensizlik duygun çok daha iyi şeylere sahip olmanı sağlayacak. ;)

Biliyor musun? Bu duyguyu yaşadığına çok sevineceksin ilerde.. İçinde yaşadığın güvensizlik duygusunu olumlu bir duygu durumuna çevirmelisin. Artık hayatına girecek insanları ders aldığın konularda sınavlardan geçirip, böyle bir tehlikeyi rahatlıkla saf dışı bırakabilirsin. Zaten bu da artık kendine daha çok değer vereceğinin kanıtıdır. Takma ya da düşünme demiyorum. Ama endişelerini doğru yönlendirmeni tavsiye ederim. Böylece güvensizlik duygun çok daha iyi şeylere sahip olmanı sağlayacak. :KK66:
Sorunumu buraya yazmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi gösterdiniz için gerçekten çok teşekkür ederim☺️
Şanslıyım ki saplantılarımdan çabuk kurtuldum ve ayrılık acısı diye tabir edilen durumu yaşamadım.Biraz endişelerim vardı onlarda büyüklerimin yorumlarıyla düzeliyor.Tekrar teşekkür ederim☺️

Gerçekten de eziyet gibiydi.Şimdi kendime olan saygımı geri kazandım.İleri de daha sağlıklı bir ilişki kurmak adına yorumlarınıza ihtiyaç duydum.Teşekkür ederim :)

Kendini başka şeylere ver bu süreçte canım yapmaktan hoşlandigin hobilerini yap genceciksin hayatını bir erkeğe hele de seni bu derece üzen birine endeksleme. Biz kadınlar da mazoşist miyiz neyiz hep gider boyle erkeklere aşık oluruz :P neyse çok şükür sen geç olmadan zarardan dönmüşsün canım. Bundan sonra da yüreğini bu kadar kaptırmadan önce biraz daha temkinli olursun, bunlar hep tecrübe işte. Boşuna dememisler bir musibet bin nasihetten daha evlâdır diye...

Erkek arkadaşımın hastalık derecesinde kıskançlıkları,siniri ve takıntıları vardı.Klasik olarak aşk her şeye katlanmaktır zannedip sineye çektim yaşattıklarını.Saplantılı bir şekilde ondan kopamadım.Trip bile atamadım aramız bozulur diye.Kaç gece ağlayarak uyudum ama elime bir şey geçmedi.En sonunda ilgisizlikleri de başlamıştı ve tam bir ay sabrettim.Günde toplasak 1 saat mesajlaşmıyorduk.Naparsa yapsın ayrılamayan ben en sonunda karar verip ayrıldım.
Oo daha yol uzun merak etme unutulur hatta esamesi okunmaz eski sevgilinin. Bide kıskanç adamdan arkana bakmadan kaç. Ben kaçmadım çok yordu beni yontuncaya kadar. Bide herkes ilk aşkıyla evlenseydi ben ilkokulda sevdiğim Ender adında ki çocuklar evli olurdum herhalde şu an:KK36:

Son düzenleme:
Kendini başka şeylere ver bu süreçte canım yapmaktan hoşlandigin hobilerini yap genceciksin hayatını bir erkeğe hele de seni bu derece üzen birine endeksleme. Biz kadınlar da mazoşist miyiz neyiz hep gider boyle erkeklere aşık oluruz :p neyse çok şükür sen geç olmadan zarardan dönmüşsün canım. Bundan sonra da yüreğini bu kadar kaptırmadan önce biraz daha temkinli olursun, bunlar hep tecrübe işte. Boşuna dememisler bir musibet bin nasihetten daha evlâdır diye...
Kesinlikle çok haklısınız,zaten üniversiteye gideceğim için hayatım tamamen değişecek ☺️Ona dair üzüldüğüm bir şey yok aslında sadece verdiğim onca emekten sonra gelinen noktaya üzülüyordum ki o da geçiyor artık.Verdiğim gerçekten de doğru bir kararmış

Oo daha yol uzun merak etme unutulur hatta esamesi okunmaz eski sevgilinin. Bide kıskanç adamdan arkana bakmadan kaç. Ben kaçmadım çok yordu beni yontuncaya kadar.
Yontmaya da çalıştım ama olmadı.Kıskançlıkla başa çıkmak çok zor haklısınız

Yontmaya da çalıştım ama olmadı.Kıskançlıkla başa çıkmak çok zor haklısınız
Yontmak on senemi aldı. Şimdi evliyiz ,diyorum ön sene çok uzun nasıl sabretmişim bu adama. Adamı kendime uydurmaya çalışacağına uygununu bulsaydım on sene debelenmiş olmicaktim

Yontmak on senemi aldı. Şimdi evliyiz ,diyorum ön sene çok uzun nasıl sabretmişim bu adama. Adamı kendime uydurmaya çalışacağına uygununu bulsaydım on sene debelenmiş olmicaktim
İnşallar emeklerinize değecek bir evliliğiniz vardır,mutluluklar dileriim :)

Silkin ve kendine gel, yaş 18 18 18 18 18:halay::21::21:
Ne boş şeylere ağladım diyeceksin, şimdi yaşın gereği böylesin, olsun.. Bunu da yaşa elbette.. Ama geçecek, ohooooo neler neler var hayatta, takılıp kalma sakın buraya:ıslık:

Silkin ve kendine gel, yaş 18 18 18 18 18:halay::21::21:
Ne boş şeylere ağladım diyeceksin, şimdi yaşın gereği böylesin, olsun.. Bunu da yaşa elbette.. Ama geçecek, ohooooo neler neler var hayatta, takılıp kalma sakın buraya:ıslık:
Ergenlikten sanırım 18 yaşı çok büyük zannediyoruz ama şuan mutlu oldum.Daha gencim ben ya oh mis☺️

Back
X