Yolun sonu görünüyor. .

Neden bu kadar olumsuzu çağırıyorsunuz? Hayatınız alt üst mü olacak? Belki altı üstünden çok daha iyi gelecek size? Hayatınızın sonuna kadar aldatılmayı sineye nasıl çekeceksiniz? Hem de sevilmiyormuşsunuz. Kalkın, silkelenin. Çocuğunuza odaklanmaya çalışın
Hayatım hep olumsuzluklarla gecti çünkü kendime zaman verdim en kisa zamanda biseyler yapmaya calisicam

Inanin bende sizin gibi düşünüyorum ama sevdigim için düzenim bozulduğu icin cok üzülüyorum.. kesinlikle o gelecekti bosanlim diye ama 3 ama 5 yil.sonra ben tepe taklak olacaktim.. simdi suclu yine benim sadece internet üzerinden konusmaymis ne olacakmis.diyorlar ama öyle degil işte

suçlu falan değilsiniz, kimseye kendinizi açıklamaya, savunmaya çalışmayın. enerjinizi kendiniz ve çocuğunuz için pozitif şeylere yönlendirin.
aileniz ile de kurulur yeni düzen merak etmeyin.
maddi imkanlarınız nasıl? belki üniversite tamamlamak yerine ilgi alanınıza uygun kendi işinizi kurarsınız. hukuk mezunu arkadaşım pastacılık yapıyor. şeker hamuru, dekor, süsleme vs satıyor, isteyene kendi yapıyor, isteyene organizasyon da yapıyor..
hayatınıza yeniden yön verme şansınız var, bence bunu kabus gibi görmek yerine yeniden başlangıç gibi görün

Borcu harcı sizi ilgilendirmez bu saatten sonra. Onunla bununla yemek için para bulan adam çocuğu içinde nafaka parası bulsun bi zahmet. Lütfen haklarınızdan feragat etmeyin, hele hele çocuğunuzun rızkından asla. Yarın öbür gün çocuğu aramaz sormazsa, üstüne birde para sıkıntısı çok üzülürsünüz. Duygusal olma zamanı değil, mantıklı davranmaya çalışın...
Cekismeliye cevirebilir miyiz ki acaba

Bittim deme asla deme ,bak en mutlu olduğun kişi ve hayatında en mutlu olduğun an evlilik sonrası ne hale geldin şuanda en mutsuz olduğun andasın belki sonsuz mutluluğa kapı açacaksın

Bebek yapmak ve evlenmek icin aşık olmak veya cook sevmek gerekmiyor. Bazı erkekler tamamen yaşım geldi, çocuk yapayım, evli olayım diye biraz gözünün tuttuguyla evleniyor. Ama kadınlar, konu sahibi gibi farkında bile olmuyor ya da çoook sonra farkına varıyor.
Bizzat acik acik " ben çocuk sevmek için evlendim, başka yolu yoktu. " diyen adamlar var.

Herkes cok aşık olduğundan dolayı evlenmiyor. Çocuğu, düzeni, rutin olsun.

Yanliz bunu kadinlarda yapiyor. Doğru düzgün tanimadiklari erkeklere evlendikten hemen sonra bebek yapiyorlar. Erkekler düzenim olsun diye, kadinlarda etrafa evli mutlu çocuklu pozlari atmak için yapiyor.

Adam af edersin öküz, niye yaşgünümde birşey yapmiyor, yada aramizda sohbet yok felan gibi konular açiliyor burda. Eh adamin mayasi bu, iki yil evlilik ve bir cocuktan sonra yenimi fark ediyorsun?

sweetygirll sweetygirll Cok özlüyorsan o zaman aldatmalarina razi geleceksin. Bir nevi açik ilişki. Sen evli, düzenli kalirsin, adamda istediğini yapar.

Yani şu an göbek atiyordur, uçan kuşa borcu var dediğin ve üstelik seni aldatan adami niye seviyorsun anlamadim, ama boşanmak istemiyorsan tek çare yukarda yazdiğim gibi davranman.

Yanliz bunu kadinlarda yapiyor. Doğru düzgün tanimadiklari erkeklere evlendikten hemen sonra bebek yapiyorlar. Erkekler düzenim olsun diye, kadinlarda etrafa evli mutlu çocuklu pozlari atmak için yapiyor.

Adam af edersin öküz, niye yaşgünümde birşey yapmiyor, yada aramizda sohbet yok felan gibi konular açiliyor burda. Eh adamin mayasi bu, iki yil evlilik ve bir cocuktan sonra yenimi fark ediyorsun?

sweetygirll sweetygirll Cok özlüyorsan o zaman aldatmalarina razi geleceksin. Bir nevi açik ilişki. Sen evli, düzenli kalirsin, adamda istediğini yapar.

Yani şu an göbek atiyordur, uçan kuşa borcu var dediğin ve üstelik seni aldatan adami niye seviyorsun anlamadim, ama boşanmak istemiyorsan tek çare yukarda yazdiğim gibi davranman.

Kadınlar toplum baskisından dolayi hemen evleneyim, hemen çocuğum olsun moduna giriyor daha cok ama aynı zamanda eşlerine de bağlanıyor kötü bile olsa bence...

Hepimizin hayatta türlü türlü beklentileri var. Ama hepsi olmuyor işte. Evlenirken de sadece siz değil herkes mutluluk huzur sevgi bekliyor. Ama her şey yolunda gitmeyebiliyor. Bu acı, üzücü, canınızı çok yakan bir durum. Ama bazı şeylere duygusal değil mantıklı yaklaşabilmek lazım. Sevmek kadar sevilmek ve değer görmek de önemli.

Kafanız karmakarışık ve ne yapacağınızı bilemez bir halde olabilirsiniz. Yuvanızın dağıldığını belki bunun neden sizin başınıza geldiğini düşünebilirsiniz. Ama düştüğünüz yerden kalkmak zorundasınız. Hayatta evladının ölümünü gören ve bir şekilde yaşamaya devam eden insanlar var. Geçecek geçecek bu da geçecek.

Ayrıca ben bu adamı hala sevdiğinize sarılmak istediğinize falan inanmıyorum. Şu anki bulunduğunuz psikolojik durum yüzünden böyle konuşuyorsunuz.

Kadınlar toplum baskisından dolayi hemen evleneyim, hemen çocuğum olsun moduna giriyor daha cok ama aynı zamanda eşlerine de bağlanıyor kötü bile olsa bence...

Toplum baskisindan dolayi değil bence. Oda bir etken, ama en büyük etken değil bence. Kadinlar zaten hep rekabet içinde, günümüzce insta, face ile bu rekabet büyüdü. Daha çilgin nişanlar ve bohçalar var. Kina bile kinaliktan çikmiş. Evlilik bir araç degil, amaç haline geldi.

Aslinda buda ayri derin bir konu ve seninde ne demek istediğini anliyorum ama toplum baskisi dediğinde sanki kadinlar el mahkum evleniyorlarmiş gibi oluyor. Ki bence öyle değil.

Mevzu ayrilmakda degil ne hayallerle evleniliyor ama sonu hüsran..
Ben zaten burdaki aldatilma konularıni okuyarak esimin beni aldattigini yakaladim
Gercek hayaller kurarsaniz daha az husrana ugrarsiniz... iyi mutlu gunler olacagi gibi kotu gunler yasayacaginiz zamanlar olacagini bilerek yola baslamak gerekiyor... yeri geliyor yapilan bir yanlis olmasa bile insankar esine tahammul edemeyebiliyo bazen... cunku evlilik demek bir insanin yuzunu omur boyu hergun gormek demek, onun guzel yyani oldugu gibi kotu yanlarini da idare edeceginiz demek... tamam yasadiginz sey kotu ama bu son degil baslangictir belki yarinin sana daha mutlu daha huzurlu bir armagan verecegi o yolun baslangicidir.. lütfen yolu tıkama.. bu dunyada tek basinasin oldugunde topragin altinda,dunyaya gozlerini actiginda da oyleydin ailen sevdiklerin sana yollariniz birgun ayrilana dek eslik edecek kisilerdir sadece... birgun hayatindaki herkesin gidebilecegi mutlaka birgun sadece kendinle kalacagin gercegini unutmazsan aci seyleri daha kolay atlatirsin...

Toplum baskisindan dolayi değil bence. Oda bir etken, ama en büyük etken değil bence. Kadinlar zaten hep rekabet içinde, günümüzce insta, face ile bu rekabet büyüdü. Daha çilgin nişanlar ve bohçalar var. Kina bile kinaliktan çikmiş. Evlilik bir araç degil, amaç haline geldi.

Aslinda buda ayri derin bir konu ve seninde ne demek istediğini anliyorum ama toplum baskisi dediğinde sanki kadinlar el mahkum evleniyorlarmiş gibi oluyor. Ki bence öyle değil.

Doğru diyorsun. Evlilik artık bir gösteriş yarışına döndü kadınlar arasında. :)

Ben en son kandil günü oyle dua ettim ki zaten yeniden denemeyi kaldiramiyodum hep aklimdaydi allahım dedim bitecekse yine bi hatasını yanlisini göster icim sogusun ona karşı dedim ertesi gün yakaladim tekrar hemem adliyeye gittik
O zaman içini ferah tut canım, şükürle meşgul ol. Zor, kolay değil muhakkak ama ileride çok şükredeceksin bunu bil. Sana değer vermeyen bir insanı da artık değersizleştirmeye çalış gözünde. Hak etmiyor demek ki.

Merhaba hanimlar kismet işte kaderde bunlari yasamakta varmis...
Uzun mu olur kisa bilmem ama ben yazmak istiyorum okuyan cevaplayan herkese teşekkürler. ..

Esimle severek (sadece ben sevmisim) evlendik.. bir cocugumuz var ben ev hanimiyim üniversite terkim bir meslegim yok ..

Bundan 1 sene önce aldatildigimi öğrendim aman çocuk dedim aman issiz gucsuz napayım nasil bakayim ben genç yasta "dul" mu kalayim diye hem cevrenin etkisi hemde kendim esimi hala sevdiğimden devam ettim bir sans daha verdim.. sonuc yine aldatildim herkese göre sadece konusmaymis ne olacakmış bir kere daha deneyecekmisiz..

Bosaniyoruz dilekcemizi verdik anlaşmalı olarak ama ben bitigim hanimlar ben ölüyum napicam bilmiyorum esimi cok sevdim nefesim kesiliyor dayanamıyorum onu istuyorum o sarilsa hersey bitecekmis gibi ama grurumuda ayaklar altina alamiyorum ailem destekci ama benim amalarim var evimden yurdumdan olacağım bundan sonra kendi evimin kurallari geçmeyecek çocuğum hasta olsa tek ben olacağım yaninda konusmaya basladiginda sevincle anlatacagim bir eş olmayacak..

Zaten aramizda anlasmazlik vardi ama zit kutuptuk vazgecemiyoduk birbirimizden her dedigimi her istedigimi yapardi karismazdi kizmazdi ama simdi bombos bakiyor gozlerime agziyla ayrilmayalim diyor ama içini biliyorum oda cok istiyor bense ölüyorum bitecek bu evlilik diye içim yanıyor...

Karmasik olabilir aglayarak yazıyorum bunlari nasıl atlaticam bir bebegimle kalabaliklarinnicinde kaldim yapayalniz
Allah eşlerini aldatan erkek kadın herkesin belasını versin. İnsan ne umutlarla yuva kuruyor. Allah yardımcınız olsun üzülmeyin

Yanımda olsanız ciddi silkelerdim sizi
Naısl bu kadar kendinizi ezdirebilir naısl bu kadar kücülebilirsiniz
Eşiniz yanınızda olsun ayrılmayın ok ama aldatmaya devam etsin bu mu istediginiz nasıl bir midedir bu

Şu anda sağlıklı düşünemiyorsunuz,
bu da normal.
Kendinize,olanları sindirmek için biraz zaman tanıyın.
Ağlamak,üzüntünün dibine vurmak ve
dram yaşamak istiyorsanız yaşayın.
Ama sonunda ayağa kalkmanız gerektiğini bilin.

Bu tip durumlar yaşayan kişiler için
iki alternatif var.
Ya ayrılmak ya da eşi böyle kabul edip,
dışarda kiminle,ne yaptığı ile ilgilenmeyip akşam olunca eve gelmesiyle yetinmek.
Yani A Arya Stark arkadaşımızın da dediği gibi açık ilişki yaşayacaksınız.
Çevremde böyle yaşayanlar var.
Özellikle eşi zengin işadamı olan ve çalışmayan kadınlar bu tip durumları sindirip evliliklerine devam ediyorlar.
'Ben bunu daha fazla kabul edemem' diyorsanız uzatmanın anlamı yok.
Bu,tamamen sizin evliliğe bakış açınız ve değer yargılarınızla ilgili.
Ayrılmayı göze almışsınız ki durumu araştırıp aldatıldığınızı ortaya çıkarmışsınız.
Bu araştırma-soruşturma işlerine kalkışmadan önce iyi düşünmek lazım.

Nasıl böyle hissedersin?
Nasıl hala seviyorum dersin?
Demeyeceğim :)

Allah başa vermesin.
Yaşarken bütün nasıllar mümkün oluverir, hayret eder insan.

Gelecek yok görüyorsunuz.
Sevginizi,gençliğinizi haketmeyen birine harcamak yerine, layık olan şeylere yöneltin.

İlerde ellerinizde daha büyük bir pişmanlık olmaması adına yapmalısınız.

Back
X