adam da haklı. egolarını siz olmasanız nasıl tatmin edecek.
:)aynen. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam da haklı. egolarını siz olmasanız nasıl tatmin edecek.
Konuyu bastan sona okudum...Zor bi yasantiniz,dengesiz bi Esiniz var...Ama sizde Dengesizsiniz...Esiniz sizi sökmüs bence...yaptiklari cok yanlis zora gelincede yumusuyor kendince,sizin kanacanizida biliyor ve sonra yine egosu tatmin etmek icin zulme basliyor, ve kusura bakmayin ama kendince hakli gidemezsin falan dediklerinde, yani yanlis anlasilmasin agir bi sekilde dile getiriyor ve yaptigi cok yanlis ama siz ona bu hakki vermissiniz bikere...kac gundur gidecem gidecem diyosunuz ve hala onunlasiniz...Yok tatilden direk gidicem, yok eve ugrayip esyalarimi alip gidicem, simdide Ramazan oldugu icin geciktiriyosunuz...sonra Bayram, Kurban Bayrami derken siz gidemezsiniz ve esinizde bunu bildigi icin istedigini yapiyor bi iyi bi kötü davraniyor...Siz kararli degilsinizki adam degissin...Allah askina bukadar asagilandiktan sonra daha adama ne aciyosunuzda uzattikca uzatiyosunuz...bu sekilde anliycagi varsada anlamazki siz ona bagimli yasiyosunuz zaten dediginizi uygulamiyosunuz ve o bunun farkinda...Ayrilin demem bi yuva kolay kurulmuyor hele bide ortada cocuk olunca cok dusunmek lazim, ama gözünü korkutmaniz lazim...gitcem gitcem deyip hatta resmen kovuldugunuz halde halen ordasaniz kusura bakmayin ama böyle yasamayi kabul ediyosunuz demek...ya dediginiz arkasinda duracaksiniz, ya gururunuzu ayaklar altina aldirmiycaksiniz git dediginde gideceksiniz, oda hatasini anlasinki sizi yine elde etmek icin biseyler yapain, yada susup oturcaksiniz...Iyice lacka olmus sizin iliskiniz... Kovulup gitmeyen siz, gitcem diyip gitmeyen siz, bunlarin hepsini bilen bi koca tabi böyle davranir...Biraz özgüven yaaa...kararliginizi gösterin, sizi kaybedecegini hissetirinki biseyler degissin, yoksa siz seneye bugun hala gidicemde iste su su gün gecsin dersiniz...onda allah korkusu yokken siz neyine aciyipta hala bu cileyi cekiOsunuz anlamis degilim..,Allah yardimciniz olsun...
Hop bi dakika.,ben ne yaptığımın farkındayım.buraya gelip de barıştırtıık yazıp yanına gülen yüz atdımmı ki.havalimanından evime gitmedim.çünki ben bu şekilde aşağılamaya layık değilim.bu 1.+kararlıyım ve eşime kendini en iyi hissettiği anda bile bunu hatırlatıyorum.benim hayallerim var.bunlar bile beni peşinden sürüklemeye yeter.ben iyi bir doktor muamelesi göreceğime ilkokul mezunu muamelesi görmekteyim.buna sabrım varmı sanıyorsun.ama şu anda durgun ALLAHa şükür,+ oğlumun tedavisi başlayalı 3 hafta olmadı.sabitleşme evresine girene kadar dikkat lazım .klima bile kullanmıyoruz.her gün temizlik yapıyorum.tum perdeleri yıkıyorum.hassaslığı çok fazla çıktı.11 defa fazla normalden.ben istesem hiç gelmez bişey yazmazdım,geldim ve yazdımsa eğer ne yaptığımı bildiğim içindir
yanlıs mı anladım uykusuzluguma verın:)) sız dr sunuz ve esınızz tarafından kucuk mu goruluyorsunuz..
anlayamadımm(
Merhaba canım benim.eşimin narsist olduguna eminim artık.bense psikoterapiste gitmek için uygun fırsat kolluyorum.hem böyle birisiyle nasıl davranmam hem de özgüvenimi telafi etmem için.kendimi ispat etmeliyim artık.dün kızkardeşine diyor ki öğluma Eylül'de ingilizceye başla.onlar yurtdışındaydıkar yıllarca.sen ilk ,oğlun 2.öğretmeni olur dedi.baynim döndü,kalktım mutfağa.nasıl ya.beni nasıl bu kadar hiç saya bilir ya.1 .çocugun ilk öğretmeni annesidir 2.ben öğretiyorum zaten.onunki Pakistan ingilizcesi ,benimki Amerikan ingilizcesi üstelik.beni o kadar hiçe sayıyor ki.
Artık kocandan gelen bu tarz hiçbir lafa alınma bence...yoluna bak...ne bekliyorsun ki...defaten yaşadım diyorsun DEĞİŞMEYECEK.O seni aşagılayarak kendini tatmin ediyor.
Ne kadar üzüldüm senin için ...tenim bugday,yok komşunun kızı bembeyaz felan diyen kayınvalide....senden bir kurtulsam kafama göre birini bulup evlenicem diyen bir eş müsveddesi...
git terapiye tabii de faydası olur.ama şu düşünceden kurtul.SEN RAHATSIZ OLDUGUN İÇİN BAGIMLI VS DEGİLSİN.Kimse hele hele de senin gibi gelenekçi ve dindar yetiştirilmiş ,çocuklu bir anne -eş yuvasını cart diye yıkmaz istemez.Karşısında ağlayan yalvaran eşe bir kez daha şans vermeye zorlar kendini...Ama bunun bir sınırı olmalı...OLMUYORSA SEN KENDİN VE ÇOCUGUN İÇİN BU ACITAN,EKSİLTEN,YIPRATAN BAĞDAN KOPMALISIN CANIM.
kendine kıymet vermeye en kısa zamanda başlaman dileğiyle...ne zaman istersen özelden de yaz cevap yazarım ...
Ben ABBAA123
Evet arkadaslar nihayet bitirdim bu evliligi....
Her kese tesekkurler
helal olsun sana :) çok mutlu ol inşallah.işine dön.zorluk çıkarmadı inşallah...