- 2 Mayıs 2013
- 96
- 20
- 48
- Konu Sahibi sentro1386
Arkadaslar icimi dokmem lazimdi yazayim dedim ;((belimdeki gur saclarimi anne baba abi kaybindan sonra kaybettim uzuntu okul kazandim iatanbula gittim hava degisimindepresyon bunalim derken seyrele seyrele kafam gorunuyodu baktimnolmuyo ankaraya tekrar dondum okulu biraktim.derken ablamin evinde yasamaknzorunda kaldim koca delisi ablam ve onun manyak kocasi adam sinir hastasi nedeni mantigi olmasi sart degil sinirlenip agiz burunndalabiliyo karisi adamdan benim kadar daya yememistir subatta nisanim var ve deli gibi haplar careler ararken haplarda ise yaramisken ya gozum gibi bakiyodum saclarima adamin gene manyakligi tuttu zaten seyreknolan saclarimi tutam tutam yoldu resmen kelim su anda ben bu halde insan icine nasil cikcam yedigim dayagami yanim saclarimi ellerime vermesine mi yanim erkek arkadasimin yarim gun bana dayanip aksam olunca eve donmen lazim seni istiycez olay buyumesin diip beni eve yollamasina mi yanim ben basimi alip nerelere gideyim kel kaldim resmennn ölcem uzuntumden;(((