Yolunmuş tavuk misali..

Ne kadara yapıyor? Memnun kalmışsınız sanırım
Benim Kaş'ım neredeyse yok kontür var ama altta kalan kısımlarda ince ince çıkıyor haftada bir sırf onun için gidiyorum aldırmaya bi de batık olarak çıkıyor iyice sinir oluyorum :KK43:

Evet ben çok memnun kaldım. Benim de batık vardı ve kökleri siyah siyahtı hep. Yüzde lazeri zaten hiç düşünmedim iğneli çok daha iyi oluyor.

Sanırım 2 lira olmuştur çünkü ben iğneli yaptıralı çok oldu şükür kurtuldum =) haftada bir onu aldırmak için para vereceğinize iğneli yaptırın ömür boyu rahat edin, bir de inceymis kaşınız çabuk biter işlem =)

benim kaşlarım da çok gür ve dağınıktır. kendim beceremiyorum kuafördeki gibi temiz olmuyor mecbur gidiyorum bende
sizin başınıza gelen durum bana da bir çok defa geldi. inatla ince sevmiyorum dememe rağmen o kadar gür ve kalın kaşı incecik almayı başardılar.
Ankarayı falan bilmiyorum ama gittiğiniz kuaföre mutlaka diplerindeki almayın sadece çok dağınık olanları toplayın diye uyarın.

Aslinda deneye yanila alisirsiniz kendiniz alsaniz. Insani en iyi kendi tanir. Ben ergenligin verdigi cesaretle almaya bi basladim hala kendim alirim ve kaslarimin seklini cok begenirler. Ustelik kaslarim cok orantisiz ve seyrektir kimse kolay kolay toparlayamaz. Kaslarinizi surekli kuafor rezil edecegine kendinizi edin bi kac kere sonra ogrenirsiniz zaten.
Ya deniyorum ama ya ortasını çok alıyorum ya eşit olmuyorlar. Çokta güvenmiyorum kendime açıkçası

Benim kaşlarımı düğün arefesinde ayarsızın biri halledip sonra da"o kadar da kötü olmadı diye gülmüştü" :kızgın:kaç saat ağlamıştım üzerine:olamaz: ankara yı bilmiyorum izmir de kaş şekillendirme merkezi görmüştüm, küçücük bi yerde kadın sadece kaş alımı yapıyormuş:) belki ankara da da vardır. Ben de annemlerin memleketinde bi yer keşfettim senede bir oraya aldırıyorum onun haricinde 1 yıl nadasa bırakıyorum:) illa ki vardır ama Ankara da uzak yakın da olsa size

Ben biliyorum çünkü benim de başıma aynı şey geliyordu hep =//

Emek 8.caddede Ayshe kuaför var Ayşe abla sahibi ve ben çok memnunum. Hep oraya aldırıyorum

Edit. Biraz daha aciklarsam şöyle ki kaşlarınızı çok ince kullanmak istemediğinizi söyleyince inceltmiyor ve beğendiğin bi model varsa ona göre alıyor kaşı. Ücreti de çok fazla değil
Evet aslında beğendiğim modeller var en iyisi iyice uzatıp oraya giderim

Benim kaşlarımı düğün arefesinde ayarsızın biri halledip sonra da"o kadar da kötü olmadı diye gülmüştü" :kızgın:kaç saat ağlamıştım üzerine:olamaz: ankara yı bilmiyorum izmir de kaş şekillendirme merkezi görmüştüm, küçücük bi yerde kadın sadece kaş alımı yapıyormuş:) belki ankara da da vardır. Ben de annemlerin memleketinde bi yer keşfettim senede bir oraya aldırıyorum onun haricinde 1 yıl nadasa bırakıyorum:) illa ki vardır ama Ankara da uzak yakın da olsa size
Ya ben de nisanimda yaşadım bunu. .gözler fln sismisti iğrenç bi haldeydim. Profesyonel bi yere gitmek mantıklı aslında sonra uğraş dur

benim kaşlarım da çok gür ve dağınıktır. kendim beceremiyorum kuafördeki gibi temiz olmuyor mecbur gidiyorum bende
sizin başınıza gelen durum bana da bir çok defa geldi. inatla ince sevmiyorum dememe rağmen o kadar gür ve kalın kaşı incecik almayı başardılar.
Ankarayı falan bilmiyorum ama gittiğiniz kuaföre mutlaka diplerindeki almayın sadece çok dağınık olanları toplayın diye uyarın.
Alırken insan çok farkedemiyo ama bi bakiyorsun yolmuş resmen hepsini. Bazen bilerek yaptıklarını düşünüyorum kalına elleri gitmiyor heralde

Alırken insan çok farkedemiyo ama bi bakiyorsun yolmuş resmen hepsini. Bazen bilerek yaptıklarını düşünüyorum kalına elleri gitmiyor heralde

Dimi bi türlü laf anlatamıyorsun. Ben mecbur kalıp başka yere gidersem artık kırk defa söylüyorum ince istemiyorum diye hatta alırken durdurup inceltmiyorsunuz dimi diyip tekrar tekrar sorup uyarıyorum yoksa onların eline kalsak kaş falan kalmayacak

Biz eskiden analı-kızlı birbirimizin tepesinde dururduk kuaförde kaş aldırırken,hani alan kişi kaptırıp inceltecek olursa uyarmak için :KK70: Bir de tüy yapımız kalın olduğu için tek bir tüyü yanlış kopartmaları fark yaratıyordu.Güzel alan bir tane kuaförümüz vardı o da çok uzakta.İşte ondan izlediklerimle öğrendim.Şimdi kendim alıyorum elim alıştı bir iki acemilikten sonra.Hatta kaş üstündeki dağınık tüyleri ağdayla bile alabiliyorum aştım kendimi:21: İp ağda jilet cımbız ne varsa deneyin muhakkak biri size kolay gelecek,sonuçta kaçıncı denemede iyi kuaförü bulacağınız da belirsiz.

Biz eskiden analı-kızlı birbirimizin tepesinde dururduk kuaförde kaş aldırırken,hani alan kişi kaptırıp inceltecek olursa uyarmak için :KK70: Bir de tüy yapımız kalın olduğu için tek bir tüyü yanlış kopartmaları fark yaratıyordu.Güzel alan bir tane kuaförümüz vardı o da çok uzakta.İşte ondan izlediklerimle öğrendim.Şimdi kendim alıyorum elim alıştı bir iki acemilikten sonra.Hatta kaş üstündeki dağınık tüyleri ağdayla bile alabiliyorum aştım kendimi:21: İp ağda jilet cımbız ne varsa deneyin muhakkak biri size kolay gelecek,sonuçta kaçıncı denemede iyi kuaförü bulacağınız da belirsiz.
Maşallah hocam siz işi ilerletmisiniz ya ağda jilet fln beni korkutuyor sanki hepsini alcam yanlışlıkla duye korkuyorum birazda sakarım. Cimbizda da kiyamiyodum almaya ama kadın yoldu resmen beni ya :(

Back
X