Yönetici asistani olan yada bilen arkadaslar

beyazbegonvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
1.588
331
163
Ankara
Yegenim uzuun suredir is ariyor

Uc yildir bir bankada yonetici asistani olan arkadasi

Yonetici asistani olmasini onermis

İlk yil 800tl ile basladim sonra cok basarili oldum begenildim

Suan mudurluk pozisyonundayim maasim 2000 yada 2500tl demis (rakami animsayamadim)

O zaman harika ama kafama takilan

Bukadar kisa zamanda ne muduru olmus (tabi kiz aciklamis ama bizim kiz anlamamis) ve maasi birden artmis

Bu dogrumu? Bankada yonetici asistanliginin maasi bu kadar iyimi

Yegenim uzuun suredir is ariyor

Uc yildir bir bankada yonetici asistani olan arkadasi

Yonetici asistani olmasini onermis

İlk yil 800tl ile basladim sonra cok basarili oldum begenildim

Suan mudurluk pozisyonundayim maasim 2000 yada 2500tl demis (rakami animsayamadim)

O zaman harika ama kafama takilan

Bukadar kisa zamanda ne muduru olmus (tabi kiz aciklamis ama bizim kiz anlamamis) ve maasi birden artmis

Bu dogrumu? Bankada yonetici asistanliginin maasi bu kadar iyimi

puahh ay arkadaşım ne müdürü olmuş özel dolmakalem müdürü mü hahaha:)deli oluyorum böyle insanlara yaa arkadaşım bende bankacılık ve sigortacılık mezunuyum öyle kolay değil yönetici asistanlığından hoop müdürlüğe bir de .maaşı için bişey deiyemem de müdürlük hikaye yani bence hangi bankaymış ki o öyle

ben yönetici asistanıyım,büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum ve maaşım buna rağmen 1200. çok köklü kurumsal bir firmada bir CEO'nun vs asistanı olursa,ve çok kapsamlı bir görev tanımı varsa (yurtdışı bağlantılar,yurtdışı seyahatler vs.) belki 2000 bulabilir ama 2500 bu meslekte pek duymadığımı söyleyebilirim. ayrıca bankalarda yönetici asistanı yoktur. gişe memurları ve müşteri temsilcileri bankanın telefonlarına cevap verirler,müdürün ve müşterilerin isteklerini karşılarlar.

Son düzenleme:
ben yönetici asistanıyım,büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum ve maaşım buna rağmen 1200. çok köklü kurumsal bir firmada bir CEO'nun vs asistanı olursa,ve çok kapsamlı bir görev tanımı varsa (yurtdışı bağlantılar,yurtdışı seyahatler vs.) belki 2000 bulabilir ama 2500 bu meslekte pek duymadığımı söyleyebilirim. ayrıca bankalarda yönetici asistanı yoktur. gişe memurları ve müşteri temsilcileri bankanın telefonlarına cevap verirler,müdürün ve müşterilerin isteklerini karşılarlar.

Sagol canim ya

Bende oyle dusundum 1yillik calisipta maasin 2500tl cikmasi abarti geldi

Hayirlisi bakalim

Back
X