Arkadaşlar merhaba, bankacıyım, şubeciyim, bahtıma bu zamana kadarki yöneticilerimden çektim ve çekiyorum. En son yöneticim huy olarak iyi biri, ama çok vasıfsız. Yani yapması gereken şeyleri bile bize atıyor, bir sorun olduğunda asla ilgilenmiyor, müşterilerle asla görüşmüyor. Daha bu sabah bir sıkıntı oldu, ben görüştüm, bir saniye müsaade isteyip müdür beyin yanına gittim, baktım oturmuş sohbet ediyorlar, dedim durum böyle siz de görüşebilir misiniz, müşteri ikna olur belki diye. Yani sonuçta müdürle muhatap olunca çoğu kişi yumuşuyor, bu bir gerçek. Önem verildiğini daha iyi anlıyor. Almadı telefonu görüşmedi, beni zarara uğrattın falan diyor ben ne yapayım giden benim müşterim yarım saattir uğraşıyorum siz konuşmadınız bile, suç benim mi dedim. Diğer personeller de vardı ve bozuldu, ama ne yapayım zaten canım burnuma gelmiş. Müşteri başka bir personelin kabalığı yüzünden ayrılmak istiyor ve ucu bana dokunuyor tabi müdüre de.
Yani bu bir örnek. İstiyor ki etliye sütlüye dokunmayayım, odamda oturayım ama her şey süper olsun, personel her şeyi halletsin. Benim eşim de yönetici o asla böyle değil, personelden çok çalışıyor, ama benim hiç bir yöneticim böyle olmadı. Çok yoruluyorum, geriliyorum ve asla destek görmüyorum. Sürekli, sus konuşma gönderirim tarzı ikaz ediyor şakayla karışık. En son tamam benden iyisini bulacaksanız tabi ki gönderin dedim.
Biliyorum yönetici ile iyi geçinmek lazım ama haksızlığa gelemiyorum...Çenemi nasıl kapatabilirim