• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YÖNETİCİM BENİ OYALIYOR MU

banebade

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
264
199
18
arkadaslar selam,
Bilişim sektöründe calışıyorum pandemi sürecinde genel müdürlüğe gecici olarak alındım performansımdan memnun kalındığı için subelerde değilde benimle gm de devam etmek istediklerini söylediler kabul ettim haziran ayında.
Ama hala görev tanımım değişmedi destekçi görünüyorum haliyle maaşım düştü ve geçiricem seni demelerine rağmen hala mevcut olan görevimle ileriye dönük plan yapıyorlar. 2 kere bölüm müdürüne durumu izah ettim halledicez diyip geçiştiriyo siz olsanız ne yapardınız tavrınız ne olurdu ?

Pandemi dönemi zaten herkes iş mi var sesini çıkarma diye eziyorlar. Bana zaman söyleyin ne zaman iş tanımın düzenlenecek diye net cevap almaya çalışın.

Yok hayır
İş tanımım değişti şubede yaptığım işten farklı bir göreve başladım gm de
Ama ha bugun ya ha yarın diyorlar tamamen geçişim sağlanmadı verdikleri maaşıda düşürdüler destekçi göründğüm için
Is sektorunde de malesef her yerde oldugu gibi "aglamayana" tabiri caizse kimse bakmiyor.
Siz net cevap almak istediginizi, gelir gider duzeyinizi buna gore ayarladiginizi soyleyin.
Odemelerim var, maasim dustu, bu konu beni cok rahatsiz ediyor diye israrda bulunun.
Gerekirse is mahkemesi ile tehdit edin, anca onunla anlarlar...
Hakkinizda hayirlisi olsun, keske arti ve eksilerini dusunerek karar alsaydiniz.

Pandemi dönemi zaten herkes iş mi var sesini çıkarma diye eziyorlar. Bana zaman söyleyin ne zaman iş tanımın düzenlenecek diye net cevap almaya çalışın.
Aynen öyle
Önce yöneticiye söyledim yetmedi müdüre gittim aynı birde üstüne vardiya verdiler defalarca vardiyayı kabul etmediğimi söylememe rağmen

Is sektorunde de malesef her yerde oldugu gibi "aglamayana" tabiri caizse kimse bakmiyor.
Siz net cevap almak istediginizi, gelir gider duzeyinizi buna gore ayarladiginizi soyleyin.
Odemelerim var, maasim dustu, bu konu beni cok rahatsiz ediyor diye israrda bulunun.
Gerekirse is mahkemesi ile tehdit edin, anca onunla anlarlar...
Hakkinizda hayirlisi olsun, keske arti ve eksilerini dusunerek karar alsaydiniz.

Çok haklısınız ama benim geçiş yapacağım bölümün artıları geçmişte çalıştığım birimden çok çok fazla bana pandemi başladığından beri geçeceksin bade tamam bade dediler tabiri caizse etimden sütümden faydalandılar hala da devam ediyorlar bide üstüne vardiya ve hsonu çalışma eklediler. Kimle konuştuysam susturuldum

bizde laf var köpeğini uyutmamak heh ben ondan yapıyorum yüzsüzce. işe yarıyor yoksa kimse takmıyor

Yok hayır
İş tanımım değişti şubede yaptığım işten farklı bir göreve başladım gm de
Ama ha bugun ya ha yarın diyorlar tamamen geçişim sağlanmadı verdikleri maaşıda düşürdüler destekçi göründğüm için
Bu işe göre plan yaptığınızı yöneticinizle görüşün ve net bir cevap almak istediğinizi söyleyin.

Çok haklısınız ama benim geçiş yapacağım bölümün artıları geçmişte çalıştığım birimden çok çok fazla bana pandemi başladığından beri geçeceksin bade tamam bade dediler tabiri caizse etimden sütümden faydalandılar hala da devam ediyorlar bide üstüne vardiya ve hsonu çalışma eklediler. Kimle konuştuysam susturuldum

Haftasonu calisma bir cok yerde ekleniyor, bir arkadasim da Turktelekom da calisiyor, o da bir cok konuda rahatsizliklar yasadi, bolum degistirdi vs. simdi duzene oturdu.
Ancak arkadasim hakkini savunan ve kimseye kolay pabuc birakmayan biri oldugu icin, direterek hakkini korudu, madur olmadi.
Ama genel anlamda bu donemde herkesin etinden sutunden faydalaniyorlar, nasilsa pandemi donemi, is imkaninin olduguna sukredenler bir suru insan var diyerek eziyorlar babam ezelim.

Yine de siz haklarinizi korumaya bakin, neden imkanlarinizdan mahrum kalasiniz ki.
Allah yardimciniz olsun.

Hoşlarına gidiyor çünkü hemen müdürlük görevini yapman hemde maaşının değişmemesi. Bu böyledir hep, kullanabildikleri yere kadar sürdürürler kendileri kar ediyor çünkü bu durumdan, ısrarcı olun bir an önce halletsinler

Haftasonu calisma bir cok yerde ekleniyor, bir arkadasim da Turktelekom da calisiyor, o da bir cok konuda rahatsizliklar yasadi, bolum degistirdi vs. simdi duzene oturdu.
Ancak arkadasim hakkini savunan ve kimseye kolay pabuc birakmayan biri oldugu icin, direterek hakkini korudu, madur olmadi.
Ama genel anlamda bu donemde herkesin etinden sutunden faydalaniyorlar, nasilsa pandemi donemi, is imkaninin olduguna sukredenler bir suru insan var diyerek eziyorlar babam ezelim.

Yine de siz haklarinizi korumaya bakin, neden imkanlarinizdan mahrum kalasiniz ki.
Allah yardimciniz olsun.
Çok doğru
Ama ben hem eşek gibi çalışıyorum hem haftasonumu iptal ediyorum
Hem de 9-6 çalışıyorken
Şimdi 4-gece 1 çalışıyorum o kadar psikolojim bozuldu ki

Hoşlarına gidiyor çünkü hemen müdürlük görevini yapman hemde maaşının değişmemesi. Bu böyledir hep, kullanabildikleri yere kadar sürdürürler kendileri kar ediyor çünkü bu durumdan, ısrarcı olun bir an önce halletsinler

Evet aynen öyle
Ama kredi ödüyorum üstüme cekmiş olsaydım dökümünü götürüp önüne koyardım aldığım maaşla krediyi ödemem mümkün değil zaten ekside oluyorum
Tamam güle güle bade derlerse onada hazır değilim hazırda iş yok araştırıyorum ama çağıran olmadı.
Yani çok korkuyorum adamın tepesine her dk gidip terslemesindende çekiniyorum ama bütün düzenim alt üst oldu

ocak a kadar hatırlatmaya devam

yeni yapılanma ocak ta olabilir yani yıl başlarında yeni maaşlar belirlenirken vs vs

zaten evleneceksin

olmazsa o zamana kadar bekle kıdem tazminatını alır ayrılırsın

Evet aynen öyle
Ama kredi ödüyorum üstüme cekmiş olsaydım dökümünü götürüp önüne koyardım aldığım maaşla krediyi ödemem mümkün değil zaten ekside oluyorum
Tamam güle güle bade derlerse onada hazır değilim hazırda iş yok araştırıyorum ama çağıran olmadı.
Yani çok korkuyorum adamın tepesine her dk gidip terslemesindende çekiniyorum ama bütün düzenim alt üst oldu
Çok iyi anlıyorum sizi, bende özel sektörde çalışıyorum, malesef her yer böyle. Yaptığımız her fazla iş bize daha fazlası olarak geri dönüyor ama bu karşılıksız. Ve biz hakkımızı istemeyene kadar asla vermiyorlar.
Kullanacağım tabir için özür dilerim ama malesef "iş hayatında ağlamayana meme yok". Bunu bana nerdeyse benim yaşım kadar iş tecrübesi olan meslektaşım biri söylemişti. Şuan aynen dediklerini yaşıyorum, unutmayın biz hakkımız olanı istiyoruz fazlasını değil

Back
X