Herkese selamlaaar iyi akşamlarrr sağlıklı haftasonlarıııııı :))
Öncelikle kısa bir girizgah yapmak istiyorum, 3 aşılı olmama rağmen covide yakalandım bu 3.günüm ve inanın yeni kendime geliyorum, öksürük, hapşırık, ateşler alevler, ses kaybı herşeyi yaşadım yeni toparlıyorum lütfen herkes dikkatli olsun benim gibi salmayın
Şöyle ki eski konumda nasıl tanışacağımı düşündüğüm beyle tatlı bir vesile ve etkileşimle tanıştık 3 haftadır bir fiil tanışıyoruz, aynı şehirde oldugumuz için istediğimiz her an görüşüyoruz ve güzel bir etkileşim var aramızda ve kuvvetle muhtemel ilişkiye döner bu görüşmeler, hızlı gitmeyelim tanıyalım birbirimizi istiyoruz. Kendisi gayet tatlı, eğlenceli, sempatik bir adam. Arkadaş ortamına girdim çok keyifliler hepsi işinde gücünde düzgün insanlar. Diyeceksiniz ki sorun ne ? Açıkçası kendimi üzmemek için herhangi bir beklentide olmadan ilerliyorum fakat biraz zor geçirdiğim bu 3 günlük covid sürecimde kendisinden bir ekstra alaka bekledim. Hata mı size danışmak isterim. Kendisi ailesiyle yaşıyor, evde pişen yemekten bi kap getiremez miydi bu kız zaten bitkin yemekle uğraşmasın vs. diye. Veya ailem öğrendiklerinde jest olsun diye kuryeyle c vitamini paketi göndermişler nasıl mutlu oldum bunu düşünemez miydi kendisi ? Evet her gün bir isteğim arzum var mı diye soruyor ama sormak yerine bi tatlılık yapmasını beklemek fazla mı ? Ben kendimi yerime koyduğumda tek yaşasa ve hasta olsa eminim bunu düşünerek birşeyler yapardım kaldı ki flört ediyoruz bu tür davranışlar artıdır her zaman.
Hastayım beni ilgiye alakaya boğ değil demek istediğim makul şekilde bi beklenti sadece. Buna göre yorum yaparsanız çok sevinirim