- Konu Sahibi nisangunesi
-
bende arada kaldım bazıları yün al diyor ama o cok kalın olur diye düşünmedim simdide madame cocoyla english homeda indirim var yorganlarda onlardan alayıjm ceyize dedim ama onlar mikro bazı yerlerdede silikon iyi dediler cok kafam karıstıben mikrofiber aldım canım herkes onu onerdi cunku :)
pamuk saten nevresim takımları alabilirsiniz. gerçekten güzeller. (saten değil aman dikkat pamuk saten)kızlar bana akıl verin yorgan cesidi en iyisi hangisi silikon mu yoksa mikrofiber mi daha sıcak tutar?
Birde yatak örtüsünde polyester mi yoksa pamuklu mu cok sey soruyorum ama bu konularda hiç birşey bilmiyorum
english home dada 50 tl madame cocoda 40 tl o yüzden kararsız kaldım silikon ile arasında fiyat farkıda yok ama yorumlara bakılırsa bende mikro alacağımyün kışın iyi olur aslında :)) ablamınkı mikrofiber bende aldm ondan indirim vardı 2 tane 80 tl merinosun inan böyle konularda insan cok kararsız kalıyor
bir de not düşmek istiyorum. lütfen kaz tüyü almayın hani bide öve öve yazıyolar ya %70 gıdık tüyü diye uyuz oluyorum. o hayvanları canlı canlı yoluyorlar. bu iğrenç ticarete ortak olmayın. araştırın o hayvancıklar nasıl çığlık atıyor o işlem sırasında. BİR HAYVANIN ÇIĞLIKLARINA SARILIP UYUMAYIN. Yün alın sıcacık sağlıklı benm var
yok bende fazla almaktan yana değilim evi fazla doldurmak istemiyorum iki çift kişilik bir tek kişilik olarak düşündüm zaten battaniye pike falanda var oyle idare ederizCanım çok üşüyen biriysen ve ılıman olmayan bir iklimdeysen yani kışı çetin olan biyerdeysen yün al derim.Hazır yün yorganlar var şimdi kurutemizleme yapılabilen.Yok öyle değilse mikrofiber al .Ama lütfen fazla alma bitane üstünüze örtmek için iki tane de tek kişilik misafir yorganı al yeter.Sonra nerelere koyacağını bilemezsin benim gibi.yatak örtüsüde kesinlikle saten gelinlik gibi olanlardan alma.Yıkamaya gelen ütü istemeyen bir kumaş olsun.
Sorular sorunlar bölümünde topiğim var beklerim.yok bende fazla almaktan yana değilim evi fazla doldurmak istemiyorum iki çift kişilik bir tek kişilik olarak düşündüm zaten battaniye pike falanda var oyle idare ederiz
Coco dan ürün alacaksan menşeine bakmanı tavsiye ederim. Çin malı ürünü çok fazla. Silikon alma havasız bırakıp terletiyor. Microfiber daha iyi. En çok, Yün yorganı tavsiye ederim. Özel yaptıracaksan kalınlığının ayarlayabilirsiniz, yada başka dolgu maddeleri ile karıştırabben enrsin. ben çok ince doğal yün yorganla rahat ediyorum. Alışkanlık işte...english home dada 50 tl madame cocoda 40 tl o yüzden kararsız kaldım silikon ile arasında fiyat farkıda yok ama yorumlara bakılırsa bende mikro alacağım
ay madame cocoda silikon aldım 1 tane cift kişilik ikide battaniye aldım gerçi o yorganı misafir için saklayabilirim o zmn sorun olmaz sanırım bende yaptırmayı düşündün aslında ama fiyatları pahalı mı hiç bilmiyorumCoco dan ürün alacaksan menşeine bakmanı tavsiye ederim. Çin malı ürünü çok fazla. Silikon alma havasız bırakıp terletiyor. Microfiber daha iyi. En çok, Yün yorganı tavsiye ederim. Özel yaptıracaksan kalınlığının ayarlayabilirsiniz, yada başka dolgu maddeleri ile karıştırabben enrsin. ben çok ince doğal yün yorganla rahat ediyorum. Alışkanlık işte...
Tabiki özel yapım yorgan, silikon yorgandan 4 5kat daha pahalı. Ama özel yaptırdığınız malzemeyi sen seçebilirsin. Öyle eskisi gibi satendi işlemeydi olmak zorunda değil, mesela, çift kat, pamuk saten kumaşa pamuk artı yün karıştırıp yaptırırdım hem hafif olur, hemde ömür boyu kullanırsın.ay madame cocoda silikon aldım 1 tane cift kişilik ikide battaniye aldım gerçi o yorganı misafir için saklayabilirim o zmn sorun olmaz sanırım bende yaptırmayı düşündün aslında ama fiyatları pahalı mı hiç bilmiyorumeğer yüksekse alamam o zmn mikro alırım cok tesekkürler tavsiyelerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?