• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorgannnnnn!!!!

kızlar kaz tüyü yorgan alırken sıcak tutsun istiyorsanız gıdık tüyü ve sırt tüyü oranına dikkat etmeniz lazım gıdık tüyü ne kadar çoksa o kadar sıcak tutuyor ve yumuşak oluyor her kaz tüyü yorgan bir değil o yüzden fiyatlarıda farklı oluyor ha ben çok sıcak olsun istemem kaz tüyü olsun isterim derseniz sırt tüyü fazla olanları tercih edin onlar daha uygun ama biraz daha sert oluyorlarbuyrunnnnnnnnn

tacın magazasında gordum mıkrofıber cıft kısılık 35 lıra dedıler..kullananlar memnun mu mikrofiber yorganlardan

yorgan yorgan yorgan!!!gerçekten insanın başına dert.benim çok bilmediğim bir konu olduğundan karar veremiyorum bir türlü.şu microjel yorganları kullanan var mı?sıcak tutsun istiyorum ama kaz tüyü gibi de pahalı olsun istemiyorum.microjel hakkında bilgi arştırdım netten ama birşey de bulamadım:26:

hatun milleti! Ayni sorunu ben de yasiyordum. E tabii alismistim önce annemin sonra teyzemin bilincli aldigi yorganlarda sicacik uyumaya... Simdi yalniz yasamaya baslayinca, gidip kendi kafama göre aldigim yorganin icinde üzerine on tane birsey de örtsem donuyordum, ki benim icin yatagin sicakligi cok önemlidir, soguk yatakta kesinlikle uyuyamam. Yorgan secimi konusunda yerli yabanci bütün siteleri dolastim, buraya da bakmistim ama bi sonuc elde edemedim. Ben isindim siz de isinin istiyorum :D Alirken dikkat etmeniz gereken sey yorganin kaz tüyünden yapilmis olmasi ama bu da yetmiyor tek basina... Aralardaki dikisler ek bir kumasla dikilmeli ve tüylerin büyük oraninin gidiktan olmasi sart. Son olarak, yorganiniz en az 1500 g olmali ve MUTLAKA %100 pamuk nevresim takimiyla kombine edilmeli.

aldigim yorgani sizinle paylasmak istiyorum. Iki gündür bu yorganla hem de incecik geceligimle uyuyorum ve hic üsümüyorum :51:

tek kişilik yorgan < MYSA ROS | IKEA Türkiye

mikrofiber yorgan kullanan varmı aranızda yada yorgan alırken nelere dikkat edelim kaz tüyü falan çok pahalı değilmi:26:

arkadaşlar laguna yorgan markasını duyanınız, bileniniz var mııı? çok güzel desenli ve renkli modelleri var ama kalitesi hakkında bilginiz var mı

Back
X