bu kişi ben oluyorum.artık doğuma az kaldı kocaman bir göbek, foşur foşur nefes alan bir ben, gece uykularında 4-5 kez tuvalete çıkan sürekli uykusu bölünen sağa sola orata dönen ben, evde beni bekleyen işler, bebek alış verişeleri, bu durumda elinden gelenyardımı yapmaya çalışan eşim, kışlık hazırlıklar, okulda idari görev, tam gün mesai mesai bitiminde eve git gel yaparak yolda harcanan 1,5 saat, gelmeyip gelmeyip hamileliğimi bekleyen misafirler, veliler, öğrenciler, öğretmenler üst kurum amirler, bitmeyen istekler bunların karşısında tam bir mala dönen ben. şuan ne mi istiyorum uyumak. banya yapmam lazım ama önce uyusam güzelce hiç ses seda olmasa, sonra banyomu yapsam, sonra mutfağıma girip yemek yapsam çamaşırları makineye atıp kuruyanlara katlasam, okulun ihtiyacı malzeme için çarşı pazar gezsem, okulun kırık dökükleri için usta peşine düşsem, evraklarımı toparlasam, velilerin soru sormadığı bir gün görsem....ben çok yorgun ve hamile bir kadınım ama işler bitmiyor.
NOT: sadece içimi dökmek istedim beyn,mde uçuşan kelimelerin düşüncelerin bir yazıya aktarılması belki beynimi rahatlatır.
NOT: sadece içimi dökmek istedim beyn,mde uçuşan kelimelerin düşüncelerin bir yazıya aktarılması belki beynimi rahatlatır.