Yorgun ve bitkin gözüküyorum

yukki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
324
350
103
32
Merhaba ben işsizlikten muzdaribim bu motivasyonumu çok düşürüyor sürekli mutsuz ve enerjisizim zaten sakin yapılı bir insandım bu düşüklük ile iyice içime kapandim. Fiziksel olarak çok kötü gözüküyorum bitkin ve yorgun hatta çökmüş, göz altlarim zaten doğustan nor ve çökük cilt bakımı yapmaya çalışıyorum ama makyaj sevmiyorum, yapmaya da motive olamıyorum zaten. Bu enerjsiizlik iş bulmami da zorlastiyor özgüven de düşük. Ne yapmam lazım canlanmak için yardım edin ne olur.

Açık havada yürüyüş ,deniz kıyısı ve spor beni mutlu eden ve kafamı açan aktiviteler.Tabi bunları yaparken telefondan uzak oluyorum :)

Açık havada yürüyüş ,deniz kıyısı ve spor beni mutlu eden ve kafamı açan aktiviteler.Tabi bunları yaparken telefondan uzak oluyorum :)
Motive olamıyorum bu aktiviteleri yapmaya kendimle başbaşa kaldığımda sorunlarım aklıma geliyor daha kötü oluyor. Teşekkürler öneri için.

Motive olamıyorum bu aktiviteleri yapmaya kendimle başbaşa kaldığımda sorunlarım aklıma geliyor daha kötü oluyor. Teşekkürler öneri için.
o zaman mümkün oldukça kendinizle başbaşa kalmamaya çalışacaksınız.depresyona girmeye yaklaştığım anda kendimi zorlaya zorlaya dışarı atarım.motive olmayı beklersem işim zor.hiçbir amacım olmasa bile makyaj yapar giyinir süslenir en basiti avm ye giderim.kendime kahve ısmarlarım , mağaza gezerim.ya da koşmaya çıkarım, arkadaşlarımı ararım,dışarda kendimi bir güzel yorarım.eve yorgun girerim.motive olmayı beklemiyceksiniz zaten kendinizi zorlayacaksınız.

Back
X