• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorgunluk hissi !! Yardimm

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Mrb bayanlar.uzun suredir kendimi cok yorgun hissediyorum.hic bi is yapmak istemiyorum.resmen elimi kaldiracak adim atacak halim yok sanki.surekli uyuma istegi var.aslinda sabaha kadar deliksiz uyuyorum ama sabah uykusuz gibi kalkiyorum ve oglen kizimi uyutunca nerdeyse 1 ile 4 arasi tekrar uyuyorum.ama kalktigimda bas agrisi yorgunluk her yerim agriyo hissi yasiyorum.reklamlarda cikan supradyn pharmaton veya abdi ibrahimin vitamin ilaci varmis onlardan birini almak istiyorum.aranizda veya cevrenizde kullanan tanidiklariniz varmi hangisini onerirsiniz.yan etkileri oluyomu.cevap yazarsaniz bana cok yardimci olacaksiniz.tesekkurler simdiden

Mrb bayanlar.uzun suredir kendimi cok yorgun hissediyorum.hic bi is yapmak istemiyorum.resmen elimi kaldiracak adim atacak halim yok sanki.surekli uyuma istegi var.aslinda sabaha kadar deliksiz uyuyorum ama sabah uykusuz gibi kalkiyorum ve oglen kizimi uyutunca nerdeyse 1 ile 4 arasi tekrar uyuyorum.ama kalktigimda bas agrisi yorgunluk her yerim agriyo hissi yasiyorum.reklamlarda cikan supradyn pharmaton veya abdi ibrahimin vitamin ilaci varmis onlardan birini almak istiyorum.aranizda veya cevrenizde kullanan tanidiklariniz varmi hangisini onerirsiniz.yan etkileri oluyomu.cevap yazarsaniz bana cok yardimci olacaksiniz.tesekkurler simdiden
Öncelikle demir basta olmak üzere kan değerlerine bakılsın
T3t4 bakılsın bir de dvit bakılsın. Bunlar normalde takviye alın normal değilse eksik tamamlanır.

Tiroidinize mutlaka baktırın. Depresyon da olabilir. Yazık ya zamanı yaşamak varken uyuyarak geçirmek gerçekten üzücü.

İlk önce doktora gidin bir şey yoksa takviye vitamin kullanabilirsiniz ben takviye vitamin kullandığım dönemde oldukça enerjiktim

Doktora gitmeden vitamin ilacıda olsa kullanmayın,tiroid hastasıyım ben de böyleydim ilk başta,kansızlık,vitamin değerlerine baktırın,şekere baktırabilirsiniz.

Vitamin takviyesi de olsa doktora danışmadan almayın. Belki başka bir sorununuz var.
Doktora gittim aslinda butun degerlerim normal cikti kandan tutunda vitaminlere kadar.ama yorgunluk hissim hala var.degerlerimin normal olmasiyla alakasi yok heralde

Back
X