yorgunluk is kpss

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Arkadaslar simdi özel bir yerde çalışıyorum. Kendi isim ile ilgili birnkurum lda ancak farkli bir birimde calisiyorum.
Okulum bitti sayilir sinavlarim var alttan sadece.
Bu yıl kpssye çalışmam gerekiyor ancak öyle zorlaniyorum ki is yoğunluğu cok yipratiyor.
hic firsat bulamadim baslamaya bile..
annem de dershaneye basla diye ısrar ediyor. Ancak bedenen bu beni cok hirpalayacak diye düşünüyorum.
sevgilime sordum ne yapayim diye ya isi bırak ya dersaneye baslama dedi beni tanidigi icin..
isi birakmak istiyorum ancak söz verdigim icin su an yari yolda birakamiyorum. Durum böyle..
dersane olmadan kazanmak zor, olunca da zor olacak gibi..

Ozeldeki işinden memnun değil misin? Yani sevdiğin bir işi yapiyorsan bence kamu için bırakma. Yok memnun degilsen, hem is hem sınav çok zor olur eğer yoğun bir isse. İşten ayrılıp çalışmak en mantiklisi.

Ozeldeki işinden memnun değil misin? Yani sevdiğin bir işi yapiyorsan bence kamu için bırakma. Yok memnun degilsen, hem is hem sınav çok zor olur eğer yoğun bir isse. İşten ayrılıp çalışmak en mantiklisi.

Öyle yüksek maasli ve kalici bir yer degil. Biraz tecrübe olsun diye baslamami rica etmisti yoneticim. Ama söz istemişti evlensen bile bir yıl diye.. ve ben daha 6 ayi yeni doldurdum :( kamuya gecersem daha rahat olacagim hem maasim fazla olur hem de calisma saatlerim cok daha az.
Sevdigim bir isi yapmıyorum maalesef.. sevdigim isin yapıldığı bir yerdeyim. Ben daha cok angaryalari toparliyorum. Ama ciddi anlamda tecrübem cok oldu.

Öyle yüksek maasli ve kalici bir yer degil. Biraz tecrübe olsun diye baslamami rica etmisti yoneticim. Ama söz istemişti evlensen bile bir yıl diye.. ve ben daha 6 ayi yeni doldurdum :KK43: kamuya gecersem daha rahat olacagim hem maasim fazla olur hem de calisma saatlerim cok daha az.
Sevdigim bir isi yapmıyorum maalesef.. sevdigim isin yapıldığı bir yerdeyim. Ben daha cok angaryalari toparliyorum. Ama ciddi anlamda tecrübem cok oldu.
Kamuda sevdigin işi yapabilecek misin peki? İlla sınava girmem gerek ama işten de çıkamam diyorsan dershaneye gitmeden kendin çalış. İnternette ders videolari var onları izle.

Kamuda sevdigin işi yapabilecek misin peki? İlla sınava girmem gerek ama işten de çıkamam diyorsan dershaneye gitmeden kendin çalış. İnternette ders videolari var onları izle.

Evet kamuda inşallah sevdiğim bir isi yapacağım.
internetten faydali olur mu ki gercekten en yormadan sanki o.

Ya
Öyle yüksek maasli ve kalici bir yer degil. Biraz tecrübe olsun diye baslamami rica etmisti yoneticim. Ama söz istemişti evlensen bile bir yıl diye.. ve ben daha 6 ayi yeni doldurdum :KK43: kamuya gecersem daha rahat olacagim hem maasim fazla olur hem de calisma saatlerim cok daha az.
Sevdigim bir isi yapmıyorum maalesef.. sevdigim isin yapıldığı bir yerdeyim. Ben daha cok angaryalari toparliyorum. Ama ciddi anlamda tecrübem cok oldu.[/kesinlikle önce kendi geleceğin. Vermiş olduğun sözün arkasında durmaya çalışman taktir edilecek bi davranış ama Iki senede yapılan bi sınav bu . Her geçen sene daha da zorlaşıyor. Ilerde keşke dememek için bu sanşı kendine tanımalısın

Vala ben de hem bankada çalışıp hem haftasonu dershaneye gidip hem bulduğun her fırsatta soru çözerek kpss ye hazırlandım.. sorsan üniversite sınavına şunun onda biri kadar çalışmamışımdır.. bence özel sektör seni yeterince bunaltmamış bunaltsa vala o stresle her şeyle baş ederdin yeter ki kpss olsun diye.. işinden memnunsan hiç başlama derim çünkü kpss az buçuk çalışmayla olacak bir şey değil..

Arkadaslar simdi özel bir yerde çalışıyorum. Kendi isim ile ilgili birnkurum lda ancak farkli bir birimde calisiyorum.
Okulum bitti sayilir sinavlarim var alttan sadece.
Bu yıl kpssye çalışmam gerekiyor ancak öyle zorlaniyorum ki is yoğunluğu cok yipratiyor.
hic firsat bulamadim baslamaya bile..
annem de dershaneye basla diye ısrar ediyor. Ancak bedenen bu beni cok hirpalayacak diye düşünüyorum.
sevgilime sordum ne yapayim diye ya isi bırak ya dersaneye baslama dedi beni tanidigi icin..
isi birakmak istiyorum ancak söz verdigim icin su an yari yolda birakamiyorum. Durum böyle..
dersane olmadan kazanmak zor, olunca da zor olacak gibi..
dersane sizi disipline edebilir ve iyi bir fikir olabilir ya da tek başınıza planlayarak çalışın...

Back
X