- 5 Ağustos 2016
- 125
- 220
- 18
- Konu Sahibi darkbutterfly
-
Ben şu an ikilemdeyim 1 sene boyunca tüm iletişimimi kesip sadece sınava odaklanmak mı?,yoksa sınavla birlikte devam mı etmek? Ki ikinci seçenekte pek başarılı sayılmam.Eğer karşımda biri anlatsa tabii ki bırak her şeyi otur çalış derim.Ama çok seviyorum yaaNe yapacaksin ki oglanla zaten yakinmissin.kaybetmeye korkuyosun.yapman gereken bisey goremedim ben
Bi birak desek birakip derse odaklanacakmisn.Ben şu an ikilemdeyim 1 sene boyunca tüm iletişimimi kesip sadece sınava odaklanmak mı?,yoksa sınavla birlikte devam mı etmek? Ki ikinci seçenekte pek başarılı sayılmam.Eğer karşımda biri anlatsa tabii ki bırak her şeyi otur çalış derim.Ama çok seviyorum yaa
Her gün her gün düşünmekten bıktım.İlk defa bu kadar arada kalıyorum.Bizim 1 yıllık arkadaşlık sürecimiz oldu o süre içerisinde benim hislerim tek taraflıydı farkındaydım bunun.Tam vazgeçeceğim zamanda her şey karşılıklı oldu.Şimdi her şeyi berbat etmekten korkuyorum,o kadar bekledim şimdi kendi ellerimle yıkarım diye korkuyorumBi birak desek birakip derse odaklanacakmisn.
Bana klirsa ark.ligin dvm etsin bunun gekecegini ck dusunme birlikte ders calisn belki birlikte unv kazanirsiniz verimli bir arklikta olabilir
Ben her şeyi kafama takarım.Ya her şey tersine dönüverirse diye düşünüyorum.Acaba güçlü olabilir miyim diye endişe ediyorum.Sonuçta oda senin gibi okuyor sevgili olsanız ne olucak derslerimi boşlıyacaksın sanmıyorum birlikte ders bile çalışırsınız neden olmasın
Neden ikisini bir arada yürütemeyeceğini düşünüyosun ki? Benim zorlu bir ilişkim vardı dengesiz bir kişilik yani, bide o üniversitedeydi yani hep benim gibi ders çalışmak zorunda değildi ve benimle vakit geçirmek istiyodu geçirdik de, ama bu benim sınavımı etkilemedi, beklediğimden de iyi sonuç aldım, bir de o da hazırlanıyor aynı etütte kendini öyle şartlama bence.
Senin yaşlarında sevgilim vardı. Ölüp bitiyordum.
Şimdi çok salak olduğumu düşünüyorum.
İnan vakit kaybı, geleceğin ön planda olsun.
Çok farklı yorumlar geldiSeviyorsan git konus...
Çoook teşekkür ederim ablacığım yorum yaptığın,beni kırmadığın içinGünaydın.
Anca gelebildim.
Gördüğüm kadarıyla pek güçlü değilsin.
Eğitimine önem ver ilk sırada.
Güzel bir mesleğin olsun zaten erkekler koşar peşinden merak etme.
Ben olsam konuşurdum ve dersime de çalışırdım. Hali hazırda su an zaten konsantre olamıyorsun. En azından sonucu öğrenir ona göre yoluna bakarsın.
Ayy çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinHadi diyelim çocuktan ayrıldın o da gitti başkasıyla çıktı ahaaa işte o zaman yandın. Aşk acısıyla zor çalışırsın ders falan, bu defada gelip sevdiğim çocuk başkasıyla çıkıyor kendimi derse veremiyorum diye konu açarsın.
Biz de dershaneye gittik, hem gezdik hem çalıştık. O kadar da değil yani hayattan soyutlanıp üniversiteye hazırlanmak ne yahu? Beyin devrelerini mi yakacaksın? Kendin bir çalışma planı yap, dengeyi kur, arada çık gez, arada ailene zaman ayır, arada kendine, geri kalan zamanında da ders çalış. Biz de öyle ünv kazandık yani 7/24 ders çalışmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?