Yorgunum aramaktan gördüğüme sormaktan

darkbutterfly

Bşlngç:73.00 Gncl:72.5 Hdf:63.00
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
125
220
18
İyi akşamlar.Sizlerin çok derdini okudum ve bugün fark ettim ki anlatma sırası bende.Hepinizi çook seviyorum ki bizzat yorumlarına bayıldığım Laale ablacığım yorum yaparsan çok mutlu olurum çünkü önceki konulara yaptığın yorumlar,verdiğin akıllar muhteşemm.

Ablalarım ben yaklaşık olarak 4 yıldır bir etüte gidiyorum.Orada 2.yılımda tanıştığım ve çok hoşlandığım bir çocuk vardı.Bazı olaylar yaşandı ve tam ben vazgeçtiğim zaman yakınlaşmaya başladık.(Yaklaşık olarak 2 ay)Bu zaman zarfı içerisinde konuşmalarımız normal arkadaşlığın çok dışında,çok daha ileri boyutta.Ancak bu yıl maalesef üniversite sınavında istediğim başarıyı gösteremediğim için tekrar hazırlanıyorum ve sosyal hayat vs. her şeyi geride bırakmak istiyorum.Tam kendimi her şeye hazırlamışken ben bu çocuktan nasıl kopacağım?,diye düşünmeye başladım.Ki zaten biz çıkmıyoruz bu yüzden daha çok korkuyorum kaybetmekten.Sırf ondan uzaklaşmak için geçen gün tamam dedim etütümü değiştiriyorum (bu arada o da bu sene tekrar hazırlanacak).Ama yapamıyorum.Hayatımda ilk defa mantığım arka planda.Ki benim eğitimim her zaman ilk plandaydı ilk defa bu kadar tolerans tanıdım.

Bugün etütteki başka bir kız gelip yanımdaki arkaşıma ya şu çocuk -benim konuştuğum arkadaş için- çok tatlı,acaba telefon numarasını alabilir miyim falan deyince ben şook.Hiçbir şey diyemedim şimdi etüdümü de değiştirmek istemiyorum sırf bu yüzden.Off offf ne yapacağım ben?
 
Bence iletişimi kopar, derslerine odaklan. Sınav bittiği zaman yoluna bakarsın, bir şey olacağı varsa olur zaten. Ama sınav senesi önermiyorum bu işleri.

Mesela üzüldüğün bir şey olacak, takacaksın oturup ağlayacaksın falan. Hadiiiiii çöpe gidecek o günün.

Sınav senesi mümkün olduğunca duygusal etkilerden uzak durmalısın.
 
Ne yapacaksin ki oglanla zaten yakinmissin.kaybetmeye korkuyosun.yapman gereken bisey goremedim ben
Ben şu an ikilemdeyim 1 sene boyunca tüm iletişimimi kesip sadece sınava odaklanmak mı?,yoksa sınavla birlikte devam mı etmek? Ki ikinci seçenekte pek başarılı sayılmam.Eğer karşımda biri anlatsa tabii ki bırak her şeyi otur çalış derim.Ama çok seviyorum yaa
 
Bi birak desek birakip derse odaklanacakmisn.
Bana klirsa ark.ligin dvm etsin bunun gekecegini ck dusunme birlikte ders calisn belki birlikte unv kazanirsiniz verimli bir arklikta olabilir
 
Bi birak desek birakip derse odaklanacakmisn.
Bana klirsa ark.ligin dvm etsin bunun gekecegini ck dusunme birlikte ders calisn belki birlikte unv kazanirsiniz verimli bir arklikta olabilir
Her gün her gün düşünmekten bıktım.İlk defa bu kadar arada kalıyorum.Bizim 1 yıllık arkadaşlık sürecimiz oldu o süre içerisinde benim hislerim tek taraflıydı farkındaydım bunun.Tam vazgeçeceğim zamanda her şey karşılıklı oldu.Şimdi her şeyi berbat etmekten korkuyorum,o kadar bekledim şimdi kendi ellerimle yıkarım diye korkuyorum
 
Sonuçta oda senin gibi okuyor sevgili olsanız ne olucak derslerimi boşlıyacaksın sanmıyorum birlikte ders bile çalışırsınız neden olmasın
Ben her şeyi kafama takarım.Ya her şey tersine dönüverirse diye düşünüyorum.Acaba güçlü olabilir miyim diye endişe ediyorum.
 
Güçlü duracaksin.. sana zarari dokunacak kadar onemsemeyeceksin.. 2.kez hazirlaniyorsun hakkını vereceksin.. nasıl onu seviyorsan kendini de seveceksin..

Eşimle dershanede tanıştım küsken de ayrildigimizda da yine o sırada yanyana oturmaya devam ettik.. tek bir sınavı denemeyi kacirmadik.. o bana fizik ben ona Coğrafya anlattim.. Aşk başka is başka dedik.. Çünkü gerçekten sevince destek olursun ne olursa olsun.. Bu noktada değilim olamam diyorsan sağlam durmak zorundasın..
 
Neden ikisini bir arada yürütemeyeceğini düşünüyosun ki? Benim zorlu bir ilişkim vardı dengesiz bir kişilik yani, bide o üniversitedeydi yani hep benim gibi ders çalışmak zorunda değildi ve benimle vakit geçirmek istiyodu geçirdik de, ama bu benim sınavımı etkilemedi, beklediğimden de iyi sonuç aldım, bir de o da hazırlanıyor aynı etütte kendini öyle şartlama bence.
 
Senin yaşlarında sevgilim vardı. Ölüp bitiyordum.
Şimdi çok salak olduğumu düşünüyorum.
İnan vakit kaybı, geleceğin ön planda olsun.
 
Günaydın.

Anca gelebildim.
Gördüğüm kadarıyla pek güçlü değilsin.
Eğitimine önem ver ilk sırada.
Güzel bir mesleğin olsun zaten erkekler koşar peşinden merak etme.
 
Sevgili değilsiniz ama arkadaşlığınız ileri boyutta. Bu kısmı anlamadım desem?
Bence ya o da önceliği eğitime verip herşey yoluna girince sana açılacak ve gerçekten sevgili olacaksınız ya da sadece gönül eğlendiriyor,birileriyle konuşmak hoşuna gidiyor. En kötüyü düşün derim ve sana karşı net olmayan biri için eğitimini aksatma. Onu düşündüğünde bile derslere odaklanamazsın,o yokmuş gibi oluruna bırak
 
Senin yaşlarında sevgilim vardı. Ölüp bitiyordum.
Şimdi çok salak olduğumu düşünüyorum.
İnan vakit kaybı, geleceğin ön planda olsun.
Seviyorsan git konus...
Çok farklı yorumlar geldi Ama hepinize çooook teşekkür ederim Belki çok saçma ama sayenizde bir özgüven geldi
 
Günaydın.

Anca gelebildim.
Gördüğüm kadarıyla pek güçlü değilsin.
Eğitimine önem ver ilk sırada.
Güzel bir mesleğin olsun zaten erkekler koşar peşinden merak etme.
Çoook teşekkür ederim ablacığım yorum yaptığın,beni kırmadığın için Kesinlikle önem vereceğim güzel düşüncene
 
Ben olsam konuşurdum ve dersime de çalışırdım. Hali hazırda su an zaten konsantre olamıyorsun. En azından sonucu öğrenir ona göre yoluna bakarsın.
 
Hadi diyelim çocuktan ayrıldın o da gitti başkasıyla çıktı ahaaa işte o zaman yandın. Aşk acısıyla zor çalışırsın ders falan, bu defada gelip sevdiğim çocuk başkasıyla çıkıyor kendimi derse veremiyorum diye konu açarsın.

Biz de dershaneye gittik, hem gezdik hem çalıştık. O kadar da değil yani hayattan soyutlanıp üniversiteye hazırlanmak ne yahu? Beyin devrelerini mi yakacaksın? Kendin bir çalışma planı yap, dengeyi kur, arada çık gez, arada ailene zaman ayır, arada kendine, geri kalan zamanında da ders çalış. Biz de öyle ünv kazandık yani 7/24 ders çalışmadık.
 
Ben olsam konuşurdum ve dersime de çalışırdım. Hali hazırda su an zaten konsantre olamıyorsun. En azından sonucu öğrenir ona göre yoluna bakarsın.
Ayy çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…