Yorgunum . Belki yardım etmek istersiniz ?

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
yaklaşık 2 buçuk yıl süren bi ilişkim vardı .erkek arkadaşımla 6 ay önce ayrıldık . aslında tek sorun uzakta olmamızdı . ( okul yüzünden il dışında tatillerde görüşebiliyoruz ) . uzakta 1 yıl idare ettik ama ikinci yıl ipler koptu . şu an bana mesaj atyo bu 6 ay içinde ara ara görüştük . ama bazen hiç atmıyo . sanki aklına gelince atıyo gelmeyince hiç . bomboş hissediyorum . napcagımı bilmiyorum . başka biri var o bana karsı cok iyi ama onuda sevmiyorum . hangisi en mantıklısı bilmiyorum ne önerirsiniz ?

sevmiyorsan o 2. kişiyi onnla oynayamazsınız. sonuçta ona da yazık. belki 2.sini ilkini unutmak için çıkıyor olabilirsinizzz... bence biraz ara ver biriyle çıkmak için. kendini toparlarsın. o zman en mantıklı kararı yine kendin vereceksin.Emin ol. :)

sorun aslında şu eski sevgilimi çok fazla seviyorum ve elimden hiçbişey gelmiyo . o uzakta ve biz yüz yüze gelmeden yumuşayamacak kadar koptuk . bi insan size arada bi msj atınca küçülmüş hissediyosunuz . ama cevap vermeden duramıyorum bi umudum var hala .

Bir insanın aklına geldiğinde aradığı kişi olmayın bence. Eski sevgiliniz sizinle tekrar beraber olmak istese, ki aralarda da görüştük diyorsunuz bunu söylerdi açıkça .
Eski sevgilinin taktiği sizi cepte tutmak, arada bir yzıyor ki sizi tamamen kaybetmesin.
Diğer kişiyi de boşverin, sevmiyorsanız tek tarafın ilgisiyle olmaz zaten.

hep mesafeler öldürür insanı zaten. belki o da bir kere daha denemek için atıyordur mesajı sizz adım atmıyorsunuzdur belki bilemem... :S bende sevgilimle ayrıyken o 3 ay ayrılıkta 5 6 kez mesj atmısımdır. ama geri dönsun dıye direkk bana geri dön dememişimdir. yanlışlıkla mesj göndermısım gibi ya da nasılsn diye. sevgilisi vardı. mesj atmamasından korktum ama atıyorduuuu sonraa gene birlikte olduk 2. senemiz şuan. sözlenmek istiyor ne yapacağım bilmiyorum sadece aklım çok karışıkk.. bir dha deneyebilirsinizzz canım... mesafeleri büyütme gözünde gelir yanına elbet sıkmaa canını

ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum
canı sıkıldıkça arayabileceği biri olmayın buna izin vermeyin bence..ya tamamen bitirsin ya da ikiniz de birbirinize bir şans verin ve tekrar deneyin
çünkü 6 ay uzun bir süre..bu süre içerisinde başkaları ile de görüşmüş olabilir ve memlekete dönünce de sizinle görüşmek isteyebilir
bence son birkez konuşun ve ona göre yolunuzu çizin

canım naçizane olarak sana yazmak istedim..sanırım daha 16 yaşındasın 2 yıldır birliktesiniz ve sevgilinin güven problemi var (günlükte okumuştum )
o yüzük belki aranızda takılmış olacak ama daha bu yaştayken ve karşındakinin de bu tarz ksıkançlıkları varken bence sen bu yüzük işini askıya al
bu yaşta ciddi bi adım atmak iyi olmaz diye düşünüyorum..belli olmaz belki uzun yıllar birlikte olup evlenebilirsiniz de ama herkes kendi yoluna gidip yeni insanlarla tanışıp hayatına devam da edebilir
o nedenle sen sadece genç kızlığını yaşa,şimdiden böyle bi külfet üstlenme..bi de boyun eğme lütfen
üzülüyorum ben çok gencecik kızlarımız sevgilisinin boyunduruğu altında ezilip her ne derse yapınca..
sevin sevilin mutlu olun bu yaşlarınızın tadını çıkarın ama birbirinize eziyet etmeden
çok mutlu olun inşallah

Son düzenleme:

canım naçizane olarak sana yazmak istedim..sanırım daha 16 yaşındasın 2 yıldır birliktesiniz ve sevgilinin güven problemi var (günlükte okumuştum )
o yüzük belki aranızda takılmış olacak ama daha bu yaştayken ve karşındakinin de bu tarz ksıkançlıkları varken bence sen bu yüzük işini askıya al
bu yaşta ciddi bi adım atmak iyi olmaz diye düşünüyorum..belli olmaz belki uzun yıllar birlikte olup evlenebilirsiniz de ama herkes kendi yoluna gidip yeni insanlarla tanışıp hayatına devam da edebilir
o nedenle sen sadece genç kızlığını yaşa,şimdiden böyle bi külfet üstlenme..bi de boyun eğme lütfen
üzülüyorum ben çok gencecik kızlarımız sevgilisinin boyunduruğu altında ezilip her ne derse yapınca..
sevin sevilin mutlu olun bu yaşlarınızın tadını çıkarın ama birbirinize eziyet etmeden
çok mutlu olun inşallah
[/QUOTE]

teşekkür ederimm canımmm

mesajlasıyoruz bazen ama cok sıradan . sevgiliyken bıkmadan herşeyi paylaşırdık . şimdi böyle iki yabancı gb ortak hiçbişey yok bide üstüne büyük bi kırgınlık var . belki bu yüzden atmıyodur bilmiyorum . ama yüz yüze görmeden birbirimizi düzelmeyecegimizi biliyorum . o kadar uzun zaman oldu ki . başkalarıyla görüştü mü onu bile bilmiyorum . 1 ay sonra okulu bitcek . sizce beklemeye değer mi ?

diğer tarafı boşver en mantıklısı haklısınız . sevmeden olmaz biliyorum . ve diğer kısımdada eger dediğiniz gbyse tek dert orda durmam sanırım . sevgi değil .

içinde küçücük umut varsa beklee canımmm :) bnn bekldimm değdii..

ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum
canı sıkıldıkça arayabileceği biri olmayın buna izin vermeyin bence..ya tamamen bitirsin ya da ikiniz de birbirinize bir şans verin ve tekrar deneyin
çünkü 6 ay uzun bir süre..bu süre içerisinde başkaları ile de görüşmüş olabilir ve memlekete dönünce de sizinle görüşmek isteyebilir
bence son birkez konuşun ve ona göre yolunuzu çizin

haklısın ama yüz yüze konuşmadan bu kararı veremeyeceğimizi biliyorum . çünkü herşey ancak o zmn belli olur . ama gelmesine daha 1 aydan fazla var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…