Evet maalesef oyle..Aslinda spor yaptigim zaman rahatliyorum ama enerjim yerine geliyor her ne yaparsam yapayim yinede uykuya dalamiyorum saatlerim geciyor resmen.Aklimda milyon tane dusunce tek bir seye asla odaklanamiyorum.Gluten sut yada yumurtaya karsi alerji oluyormus benimki gluten sanirim.Annenizede faydasi olur belki glutensiz beslendigim zaman agrilarim bir nebzede olsa hafifliyor cunku.Öncelikle hastalığınızı kabullenin ve onunla aranızı iyi tutmaya çalışın. Annemde de fibromiyalji var. Yaptığım araştırmalara göre yiyeceklerine dikkat eden, kilosuna dikkat eden ve spor yapan insanların ağrıları büyük ölçüde azalıyor. Yüzme çok iyi geliyormuş. Mesela forumdaki hanımlar pilates önerdi. Kasları esnettiği için ağrıları azaltıyormuş.
Yiyeceklere dikkat etmek derken diyet yapın anlamında demedim tabi. Şeker ve kafeinden uzak durmalısınız ve sağlıklı, güzel beslenmelisiniz.
İlaç kullanmak zorunda değilsiniz diye biliyorum. Maalesef bu hastalık atlatılabilen bir şey değil. Ömür boyu sizinle artık hayat arkadaşınız.
Git bencede neyin oldugunu bilince panik sorununu yasamiyorsun en azindanBeni anlatmışsın sanki.. Benimde Dr gitmeye ihtiyacım var...
Ilaca baslarim aslinda ama cok agir yan etkileri var zaten dis gebelik gecirdim cok zor gunlerdi o yuzden bi ilacla daha 6 ay yasamak istemiyorum.Geçmiş olsun ama hastasınız ve tedaviyi kabul etmiyorsunuz bu durumda düzelemezsiniz. İlacı her ne ise başlamalısınız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?