- Konu Sahibi esmeralda2009
-
Bence en büyük yanlışınız boşanma kelimesini ağzınıza kolay almanız.
Bir süre sonra ciddiye alınmamanız çok normal.
Niyetiniz varsa zaten kalkıp açarsınız davanızı di mi?
Aranızdaki saygıyı ve sevgiyi kaybedersiniz böyle olursa.
Çocuk konusuna gelince tam anlamadım anne olmak mı istemiyorsunuz yoksa eşiniz mi baba olmak istemiyor?
Görümce çocukları sevildiğine göre çocuk sevgisi var ama babalığa mı hazır değil de bebe sahibi olmuyorsunuz?
Maddi olarak evle ilgili yatırıma girelim istiyorum, eşim yanaşmıyor. Çocuk olsun istiyorum, en azından atanana kadar biraz büyük diye söyleyip duruyorum onada yanaşmadı. Özetle kendi bildiğini okuyorEv konusundaki fikri de ablasıyla aynı bölgede bir evdi, bende şu an oturduğum yerde kalalım, buraya alıştık, hem çocuk için daha iyi dedim. Çok sonra ikna oldu, ama icraat yok Özetle hayatımdaki herşey askıda ve ben çok sıkıldım. İlaveten birde ailesine bir erkek olarak haddinden fazla düşkün olması beni deli ediyor, ben neyim bilmiyorum. Saygı ve sevgi yara almış durumda. Sevgim var tabeki, insan olarak. Ama öfkem ve kızgınlıklarım bastırmış durumda. Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Evime gelinceği zaman bile muhatap alınmıyorum, eşimi arıyorlar. O da usulen zaten. Oysaki evin hanımı benim, sonra bir şey olduğunda eşim ara söyle o zaman diyor. Beni muhatap almayanları ben niye muhatap almalıyım anlayamıyorum Çok yoruldum arkadaşlar. Baba evine dönmek de çok cazip gelmiyor, kendime bir hayat kurmak daha tercih edilesi, ama işte çocuk sahibi olma isteği var ya o ayağımı bağlıyor Bu iç sıkıntılarıylada nereye gider bilmiyorum.
bence siz depresif bir durum yaşıyor olabilirsiniz ,nitekim eşinin ablasıyla tatlı konuşması ,yeğenleriyle ilgilenmesi gayet normal ,bu eğer kendi çocuğu olursa daha fazla ilgileneceğini gösterir.yapıcı olmaya çalışmalıısınız .umarım evliliğiniz için en sağlıklı kararı verirsiniz,sevgiler.
Bitirip bitirmemekte kararsız kaldığınız, kendinizi mutsuz hissettiğiniz bir durumda çocuk yapmak için çalışıyorsunuz, bence yanlış yoldasınız.
Eşinizi karşınıza alıp bunları aynı bizlere yazdığınız gibi anlatın, kavga etmeden, ağlayıp dövünmeden, sızlanmadan yetişkin insanların yapması gerekeni yapın. Valizinizi gerçekten bitirecekseniz ortaya çıkarın. Bu tip davranışlar ters teper, sürekli gitmekle tehdit edilen bir insan, git o zaman der.
Evet doğru, depresiflik durumu var. Çünkü evliliğimle ilgili büyük bir hayalkırıklığım var. Evet haklısınız, onlarla tatlı tatlı konuşmasında gariplik yok, ama eğer aranız bu kadar bozukken böyle hiçbir şey yok havalarına girip, benim çözümsüzlüklerle bırakmasından çok sıkıldım. Evliliğimin en başından beri 3.kişileri ilişkimin içinde bulmaktan çok sıkıldım. Tamam insan ailesine bağlı olur ama bizdeki artık bana fazla geliyor. Ben iki kişilik bir evlilik yaşamak istiyorum. Her an kimden müdahale gelecek diye düşünmekten yoruldum, onlar aynı aile üyeleri olmaları sebebiyle bulunduğum bazı ortamlarda hemfikir olunca ben aykırı kaçıyorum, ve çoğunluk oldukları için kendimi yalnız hissediyorum. Oysaki farklı kültürlerden geliyoruz, farklı ailelerden ne benimki ne onunki olmalı, ortası olmalı ama gel görki en başından beri kendi içinde uyguladıklarını çoğunluk oldukları için doğrudur diye dikte etmelerinden sıkıldım.
İnanın yetişkin bir insan gibi de konuştum ama bir yere varamadım, en başta hatalarım oldu, fazla tepkiler verdim. Ama sonrasında da önyargıları olan bir insana kendimi anlatamadım. O da beni çok kırdı. Ve bu noktaya geldik. Şimdi de bu noktadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?