Yoruldmm

elvandogancan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
101
20
13
35
kızlar slm

Geçen hafta bzde ablmlarda tatildydi.
Dün sabh poğça börek aldık eşimle annmi aradlk çay yap geliyorz diye. Sağlsn yapmış beraber yedik gündüz de eşim eve gitti evde işleri vardı bzde oğlumla uyuyakalmşz. Annmde dedi ki madem gtmeyn akşam burda yiyelm. Olur dedim eşim geldi hatta. Neyse bende akşam çayını içerkn ablma yazdm szde gelin diye. Görmedi aradım biz annemlere geldik szde geln diye. Saat geç oldu gelemyz dedi. ( saat 7buçuktu) neyse kapadım iki dk sonra mesaj kahvaltya gelmsnz bu satte mi söylenr :O ( o arada kardeşme msj atms kaçta geldler diye. ) şok oldum şok

Bu arada;

Annmlrle bayramda rahat görüşemyrz biz başka yerde oluyorz. Ondan dün annemlre gittim. 1 gün anca uğryblyrz o da kalabalık oluyor çok. Ama ablmlar aynı yerde oluyorlar.
Birde annm ablm çalışıyr yeğenme bakıyr hemde her akşm yemeklrni yapıyor beraberler yani.

Çok üzülüyorum ne zaman annemlerle bişy yapsak alınıyr yoruldm İnan’ın bişey yapmaya korkyrm( bi kerede annemlerii kahvaltya götürmştk onada alndı
Kendisini çok seviyorum gerçekten canımdan çok değer veriyrm ama böyle yapınca İnan’ın çok üzülüyorum

allah aşkına kendin bi daha okusan anlayabilecek misin acaba yazdıklarını berbat tek kelimeyle

Valla bende okurken yoruldum :)

Konuya da gelirsek; Hiç sevmem öyle tipleri. Kendileri istediği gibi yapar takılır. Ama iş karşıdakine gelince neden aramadın, niye bizide çağırmadın.. ve daha bir sürü şey. Bunlar bencil tip. Sizde ablanız gibi olun. Çok değer veriyormuşsun tamam ama oda sana aynı şekilde mi bir bak bakalkm.

Allah aşkına kısaltmak adına şu sesli harfleri kesmeyin ya ne yazdığınızı anlamaya çalışmaktan konuyu anlamıyoruz. Bayramda neden annenizfe olamıyorsunuz nerede oluyorsunuz?ayrıca annemizle ablanız bayramda ve normalde görüşüyor olabilirler ama sizinle sık görüşmüyorlar gittiğinizde abla sende gel diye beklemesi normal değil mi beraber de kahvaltı yapabilirdiniz o olmadu akşam yemeğine çağırabilirdiniz hepsi bitmiş çaya çağırıyorsunuz

Açıkçası ben çok da kızamadım ablanıza. Annenizi kıskanmaktan çok sizin ve annenizin aynı anda bulunduğu bir ortamda mutlu olduğu için öyle zamanlardan haberdar olmak istiyordur ya da kendini dışlanmış gibi hissediyordur kendi psikolojik ve sosyal ilişkileri ile alakalıdır durum. Her iki durumda da art niyet sezemedim. Sadece fazla duygusal ve alıngan. Bence onu anlamaya çalış ve bir dahaki seferlere onu da baştan dahil et. Çok sıkıntı yapıp kafana takılacak bir durum yok bence

Kadin hakli. Zaten cok gorusemiyoruz diyorsunuz bi de firsat bu firsat kahvaltiya gelmissiniz cagircaginiza aksam cayini icerken cagiriyorsunuz, gelmeni istemeyiz ama ayip olmasin cagirmis olalim der gibi.
Kadin sizi annenizden kiskanmiyor, hep birlikte zaman gecirmek istiyor ve siz onune tas koyuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…