yoruldum artik hepmi ben sucluyum

ElifSemih

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
111
0
16
35
İstanbul
Benim iki sorunum var ikisindende yardim istiyorum cunku boguluyorum artik birincisi . Sene basindayken daha okul baslamadan bana feysten mesaj atip arkadas olalm ayni snftaymsz unversitede dye mesaj atan bi kiz vardi surekli beraber takildik felan sonra ben ufaktan buna sigara icme arkdsada baslatmssn bosver felan dedim . Telefonda konusyyoduk daha konusmam btmeden pat diye kapatiyodu bagrmya basladi bni gornce ben dha fzla bagrdm sonra bdha konsmadk . Sonra ben bi adim attim arkadasyla konstm daha dort sene beraberz diye bu kiz benden yardim istedi daha sonra bazen kalem istiyo felan gecen gun dersteyz arkdsna bsey sordm oda tahtada yazyo dedi anlamadim dedim ve yine tahtada dedi soguk bi seklde bu sze anlattgm kza baktm baska arkadasyla kikir kikir guluyodu yuzume bakmadi acaba sizce banamii cok degersz hssttm kndmi kipkirmizi oldum. Ikinci sorum bi arkadasm var bize gel deyip duruyi bende sevgilim yuzunden surekli onunla.olmami istiyo dye bahane buldum sevglmde bnu okumus ve benimle konusmuyo simdi cokmu kirici bi cumle bu bi erkek ne kadar etkilenir boyle biseyden .

1 - S.ktr et.. Daha çok arkadaşın olur .. Bırak kıkırdasınlar..
Umrunda olmasın..
2-Sevgilin neden o arkadaşınla konuşmana laf ediyor tepki gösteriyor ki..
Arkadaşından sana zarar gelebileceğini falan düşünüyordur herhalde..
Mantıklı bir sebep söylesin..
Şu kişiyle buluşucam '' demek zor olmasa gerek.. Yani bahane üretmeye gerek bile yok..

Hmm yılanlar konseyi kurulmuş, kendi hallerine gülsünler..
Çok saçma davranmışlar, başka bi arkadaş grubu bul kendine bence.
Diğer konuda da diyeceğim, sevgiline güzelce izah et, o da abartıyor.
Umarım doğru anlamışımdır 2. konuyu.. Sevgilin mi izin vermiyor, yoksa sen mi kızla görüşmek istemiyorsun? Biraz karışık yazmışsın doğrusu.

Sallaaaaa Allah aşkına, herkes kendi yoluna:52:
Ben gidiyorum by demeyi öğren:3:

Hmm yılanlar konseyi kurulmuş, kendi hallerine gülsünler..
Çok saçma davranmışlar, başka bi arkadaş grubu bul kendine bence.
Diğer konuda da diyeceğim, sevgiline güzelce izah et, o da abartıyor.
Umarım doğru anlamışımdır 2. konuyu.. Sevgilin mi izin vermiyor, yoksa sen mi kızla görüşmek istemiyorsun? Biraz karışık yazmışsın doğrusu.

Bnm bska grubm vr ztn deneyde ole denk geldk ykss onlrla taklmyrm hem kalem isteyp tesekkr edio hmde guluo arkmdn

koca koca üniversite okuyan insanların arkadasına yaptıklarına bak ne tuhaf ya.. böyle kulis yapmayı orta okulda bıraktık biz yani. ayıp bi sey. sen terbiyeli davranmışsın, öyle de davranmaya devam et.
sevgiline de bunun bahane olduğunu izah et onu inandırırsın bence büyük bir mesele degil cünkü.

daha 4sene beraberiz dedigine gore uni.ye yeni basladınız...
zamanla o kulislerin sadece sınıftaki kalemle sınırlı kalmadıgını hatta ilerde iş yerindekiler, apartman komsuları, akrabalar... ohoooooo, insanların ugrasacak işleri olmadıkca boş beleş laflar ettiklerini ve sen parcası olmak istemedikce de zamanla sana sardıklarını goreceksin.
yani, takma!

sevgili konusuna gelince, sen uygun gordugun kisinin evine de gidip gitmeme kararı verebilecek yaşta degil misin? ona ne?
eger terslemen gereken rahatsız oldugun bir teklif ise de bunu yine yaparsın... hayatındaki bir erkegin soylemesine luzum yok, sen yetiskin birisin.
yani ona her konuda -arkadaslarına verecegin tepkiye kadar- soz hakkı tanıma bence.

Bnm bska grubm vr ztn deneyde ole denk geldk ykss onlrla taklmyrm hem kalem isteyp tesekkr edio hmde guluo arkmdn

onu bunu bilmem de ne olur kelimeleri kısaltmayın.
şu gençlerin sesli harfleri tatile göndermesi durumu çok sinir bozucu.

Bu nasıl bir Türkçe???? Üniversiteli bir de bu nesil!!!

Bu nasıl bir Türkçe???? Üniversiteli bir de bu nesil!!!

Benim türkçeme laf etmişsiniz. Fakat ben bu yarim yamalak turkçemle genetik okuyorum ve genetik hastaliga yakalanan cocuklara bakacagim ALLAHİN izni ile inşallah sizin Bebeğiniz saglikli olur ve benim gibi cani acirken derdini anlatmak zorunda kalmaz . Buraya gelip yazarsa cani sıkkınken ona turkcen bozuk ne bicim universiteli olmak bu demezler umarim . Telefondan yaziyoruz ayrica imleci bile kontrol edemiyorum suanda . Neyse anlamissinizdir biraz.

Benim türkçeme laf etmişsiniz. Fakat ben bu yarim yamalak turkçemle genetik okuyorum ve genetik hastaliga yakalanan cocuklara bakacagim ALLAHİN izni ile inşallah sizin Bebeğiniz saglikli olur ve benim gibi cani acirken derdini anlatmak zorunda kalmaz . Buraya gelip yazarsa cani sıkkınken ona turkcen bozuk ne bicim universiteli olmak bu demezler umarim . Telefondan yaziyoruz ayrica imleci bile kontrol edemiyorum suanda . Neyse anlamissinizdir biraz.

Haddinizi bilin, siz kimsiniz ki daha benim doğmamış bebeğimi ağzınıza alıyorsunuz. Varsa derdiniz benimle konuşun, bana laf söyleyin doğacak bebeğim üzerinden konuşmayın.

Ayrıca, maalesef genetik okuyor olmanız benim nazarımda bir şey ifade etmiyor, bu Türkçeyi gördükten sonra. İşte eğitim cehaleti alıyor bazı şeyler baki kalıyor. Genetik okuduğunuzu söyleyerek eğitimli ve kültürlü olduğunuzdan dem vurmuşsunuz ama bir anne adayının daha doğmamış çocuğu üzerinden kendinizi savunmaya çalışıyorsunuz. Madem o kadar eğitimli ve kültürlüsünüz güzel yazacağınız bir Türkçe ile cevap verseydiniz.

Haddinizi bilin, siz kimsiniz ki daha benim doğmamış bebeğimi ağzınıza alıyorsunuz. Varsa derdiniz benimle konuşun, bana laf söyleyin doğacak bebeğim üzerinden konuşmayın.

Ayrıca, maalesef genetik okuyor olmanız benim nazarımda bir şey ifade etmiyor, bu Türkçeyi gördükten sonra. İşte eğitim cehaleti alıyor bazı şeyler baki kalıyor. Genetik okuduğunuzu söyleyerek eğitimli ve kültürlü olduğunuzdan dem vurmuşsunuz ama bir anne adayının daha doğmamış çocuğu üzerinden kendinizi savunmaya çalışıyorsunuz. Madem o kadar eğitimli ve kültürlüsünüz güzel yazacağınız bir Türkçe ile cevap verseydiniz.

ben anne olacağınızı gördükten sonra kötü birşey yazmadım zaten. bebeğiniz içinde iyi dileklerde bulundum. İçinizde neden bu kadar kin ve nefret var?

ayrıca kullanıcı isminizden türkçenizin ne kadar düzgün olduğu belli. ben o masum bebeğe birşey demedim inşallah büyüdüğünde sizin gibi önyargılı yargılayan onun bunun edebini eleştiren bi ablası çıkmaz karşısına . sadece bunu anlatmaya çalışıyorum. NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT KARŞISI KAPASİTESİ KADAR ANLARMIŞ. bunuda görmüş oldum. imleci kontrol edemiyorum telefonum bozuk diyorum hala düzgün türkçe diyosun. algılamada sorun var bence

Back
X