Benim iki sorunum var ikisindende yardim istiyorum cunku boguluyorum artik birincisi . Sene basindayken daha okul baslamadan bana feysten mesaj atip arkadas olalm ayni snftaymsz unversitede dye mesaj atan bi kiz vardi surekli beraber takildik felan sonra ben ufaktan buna sigara icme arkdsada baslatmssn bosver felan dedim . Telefonda konusyyoduk daha konusmam btmeden pat diye kapatiyodu bagrmya basladi bni gornce ben dha fzla bagrdm sonra bdha konsmadk . Sonra ben bi adim attim arkadasyla konstm daha dort sene beraberz diye bu kiz benden yardim istedi daha sonra bazen kalem istiyo felan gecen gun dersteyz arkdsna bsey sordm oda tahtada yazyo dedi anlamadim dedim ve yine tahtada dedi soguk bi seklde bu sze anlattgm kza baktm baska arkadasyla kikir kikir guluyodu yuzume bakmadi acaba sizce banamii cok degersz hssttm kndmi kipkirmizi oldum. Ikinci sorum bi arkadasm var bize gel deyip duruyi bende sevgilim yuzunden surekli onunla.olmami istiyo dye bahane buldum sevglmde bnu okumus ve benimle konusmuyo simdi cokmu kirici bi cumle bu bi erkek ne kadar etkilenir boyle biseyden .