Canim eşinin degeri dusukse tup bebek deneyin. Evet zor ama sabirla bekleyin. Her ay 100 de 100 olacak diye birsey yok ki. Tam normal ciftde yumurtlama goruyorsa şans 20 faiz. Bak ben hastayim dersen gerçekten hasta olursun. Olmuyor drrsen gerçekten olmaz. Olumlu dusun hayatina da olumlu olaylari çek. Bir keresinde seminere katilmişdim. Uzun zaman onceydi. Amerikadan bir psikolok konferans veriyordu her hastalik için olumlu cumleler soylerseniz tedavi etmiş olursunuz diyordu. Hergun olumlu seyler soyle. Mesela hamile kalicam, hicbir sorunum yok. Hersey çok guzel ilerliyor gibi. Eşine kurler yap. Keciboynuzu gibi. Olacak ya. Benim bir tanidigim 7 yil olmadi tup bebek yaptiriyordu hepsinde sadece 1 yumurta toplaniyordu o da boş çikiyordu yani yymurtasi bile yoktu. Umut etmeye bile kalmiyordu . Ama inanciyla çabalariyla en son tup bebekde tam 5 yumurta toplandi. 3u donduruldu 2si yerleşdurildi. 5 ay once bir oğlu oldu. O ne yapsin peki? Sabir gerekli inam gerekli. Lutfen kendjni yipratma. Hersey guzel olacak de kendine bak gor hersey ne kadar guzel oluyor. Evinin huzuru da kaçacak sureklu çocuk konuşulursa. Yapma boyle. Yumurta gelisdirici ilaçlar kullanuyorsun her halde. Umutla devam et . Bak psikolojik stres zamani tup bebek işlemini bile erteliyorlar. Dollenmiş yumurtanin tutunmasini bile etkiliyor. Kendine yapma bunu. Ben de 2.5 senedir evliyim benim de yok. Kayiplarim var. Sorunlarim var. Ama b7rda yaziyorum sadece dilime getirmiyorum ne kendime ne de eşime. Hicbir şey olmamiš gibi yaşamaya çalişiyoruz. Inaniyoruz ki olacak er geç olacak Allahin izniyle