yoruldum artik

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
slm yine ben arkadaslar.kisaca ozet geceyim.bir bucuk yasinda,ikizlerim var.on yasinda bir cocugum daha var.sirunum soyle.evlendigimizden beri haftanin birgunu annemde bir gubu kvdeyiz.onceden idare edebiliyordum.ama artik ikizlerde olunca artik.hemen hemen hergun birlikteyiz.sagolsunlar bana yardim amacli geliyorlar.ama onlar gelene kadar zaten butun isim bitmis oluyor.hizbi ozel hayatim kalmadi.surekli annem yada kv var evde.kendi gunlerinde sabahtan basliyorlar aksama yemege geliyonuz demi.okadar sikildimki bu aralar.anneme anlatabiliyorum derdimi ama kvde anlamiyo.hatta hafta ici kahvaltiya cagiriyo.bu hafta bigun kahvaltiya gittim.ondan sonraki gunler hergun aradi.bende uctane cocuk var diyorum.gunum gunume tutmuyoki hergun nasil cikayim.defalarca anlatiyorum.esime sen ayarla kendi aileni bende kendikilerimi soyleyim.hep aybi.seyler devam edip gidiyo.oyle sikiyolarki.kahvaltiya gelin yemege gelin.artik yemek dedilermi tuylerim dikiliyo o derrce.evimde cocuklarimla bi duzen oturtmak istiyorum.azcik kalan vakitte kebdime bakmak biseyler yapmak istiyorum ama olmuyo.hadi uzulmesinler kirilmasinlar diyorum ama cok bunaltiyorlar.yanlismi dusunuyorum diyorum bazen.demin esime watsaptan yazdim.lutfen artik sende konus ailenle bende konusayim beni biraz rahat biraksinlar diye.kebdi anneme soyleyebiliyorum yine.ama kvde hic anlamiyo.surekli birlikte yemek istiyo.evler yakin ama hergun co uklari giydir cik yiruluyorum.kafam allak bulla napabilirim sizce

Eşiniz konuşmazsa söyleyin eşinize,siz konuşun.Kırılacak büyük ihtimalle ama siz de insansınız.Anlaması gerekiyor.İnsanın biraz özel hayatı olmalı bence,her gün birileriyle dip dibe çok yorucu.

Çocuklarla evde vakit geçireceğiz diyin. Evde işlerim var çocuklarda kendi kendine oynuyorşar gelmenize gerek yok diyin. Yoruluyorum gele gide bu misafirlil işlerini artık azaltıcaz diyin. Ne var ki bunlarda? Eşinizde sizin yanınızda söylesin söyleyeceğini.

Eşiniz konuşmazsa söyleyin eşinize,siz konuşun.Kırılacak büyük ihtimalle ama siz de insansınız.Anlaması gerekiyor.İnsanın biraz özel hayatı olmalı bence,her gün birileriyle dip dibe çok yorucu.
okadar yiruldum anlatamam.esimede surekli diyorum soylemiyo galiba.daha siklasiyo yemek isleri.uzuluyorumda acaba gunahami giriyorum diye

Çocuklarla evde vakit geçireceğiz diyin. Evde işlerim var çocuklarda kendi kendine oynuyorşar gelmenize gerek yok diyin. Yoruluyorum gele gide bu misafirlil işlerini artık azaltıcaz diyin. Ne var ki bunlarda? Eşinizde sizin yanınızda söylesin söyleyeceğini.
anlamiyolar iste sirun orda.kvdeme diyorum zor oluyo giydir cik.yabanci yeremi geliyonuz ne gerek var giydirme diyo

Siz soyleyin kv gelemiyorum artik de cocuklara duzen vercem diye.
Onlar kirilmasin diye neden kendiniz kirilasiniz ki .Ayrica tek ikiz buyuten siz degilsin kimsenin yardimibolmadan da bakarsiniz.

anlamiyolar iste sirun orda.kvdeme diyorum zor oluyo giydir cik.yabanci yeremi geliyonuz ne gerek var giydirme diyo
artik yemek dedukermi beynim duruyo.icim cekiliyo.bugun hava guzrl cocuklarimi alip carsiya gideyim dedim.arayip yemege gel dediler bittim oturuyorum ole

Siz soyleyin kv gelemiyorum artik de cocuklara duzen vercem diye.
Onlar kirilmasin diye neden kendiniz kirilasiniz ki .Ayrica tek ikiz buyuten siz degilsin kimsenin yardimibolmadan da bakarsiniz.
zaten yardim etmiyolarki.oglene kadar herseyim bitiyo zaten.tam uyku saatinde gelip oturuyolar.ne uyku kaliyo ne bisey

inanki hayatimdan nefret ettim artik.bunlar kadar ikizlerimin kahri yok bana

zaten yardim etmiyolarki.oglene kadar herseyim bitiyo zaten.tam uyku saatinde gelip oturuyolar.ne uyku kaliyo ne bisey
Soyle ozman bu kadar zor olmamali guzelikle soyleyin anlarlar elbet.Sizde gitmeyin onlarda gelmez yarindan baslayin.

kız ne güzel yemek derdin olmuyor birazda o tarafından baksana , ye yemeğini çık evine gel ,

ben kv evinde 4 sene yemek yememiş biriyim , aç gider aç gelirsin , yarım agız kalmış yemek vardır yermisiniz der ,

acımdan ölsem genede yemem ,

artik yemek dedukermi beynim duruyo.icim cekiliyo.bugun hava guzrl cocuklarimi alip carsiya gideyim dedim.arayip yemege gel dediler bittim oturuyorum ole
Gitmeyin 3 evladıniz var eşinden bekleme deki ben çarşıya çıkıyorum gelemem yarin arasa parka gidiyorum tekrar ararsa banyodayım gelmicem yani istersem hayatını sen düzene oturursun sürekli kırılır diye olmaz ki hayatin yok senin çok yorucu elbette ama suç senin eşinden beklemeden sen yapmalısın çünkü önce hayat senin

Ne alaka ya çıplak mı gidiceksiniz? Üstlerine bir şey dökerler, ıslanırlar. 3 çocuğun rşyası bi valiz eder heralde. Ben haftada 1 gün eşimle gidiyorum ailelerimize. Tam 2 saatimi alıyor evden çıkmak. İkimizde illallah ettik artık. Yolda cabası zaten. Ama bazen eşim resti çekiyor.” Haftaya gelmicez trafikten bıktık. Yoruluyoruz vakit kalmıyor bize” diye. O söylediğinde anlayışla karşılıyorlar. Eşinizee konuşsun mutlaka

her çağırdığında gitme, bahane uydur. bir gün halsizim, bir gün işim var, komşu geldi vs . :KK22:

Ne alaka ya çıplak mı gidiceksiniz? Üstlerine bir şey dökerler, ıslanırlar. 3 çocuğun rşyası bi valiz eder heralde. Ben haftada 1 gün eşimle gidiyorum ailelerimize. Tam 2 saatimi alıyor evden çıkmak. İkimizde illallah ettik artık. Yolda cabası zaten. Ama bazen eşim resti çekiyor.” Haftaya gelmicez trafikten bıktık. Yoruluyoruz vakit kalmıyor bize” diye. O söylediğinde anlayışla karşılıyorlar. Eşinizee konuşsun mutlaka
benim esim soylemiyo sanirim.bu sefer esime dirdir yapiyo pozisyonunda oluyorum.bugun tekrar soylesim watsaptan yazdim.uygun bir dille anlat cok sikildim artik diye.cvp vermedi kiziyo buyuk ihtimal bana

benim esim soylemiyo sanirim.bu sefer esime dirdir yapiyo pozisyonunda oluyorum.bugun tekrar soylesim watsaptan yazdim.uygun bir dille anlat cok sikildim artik diye.cvp vermedi kiziyo buyuk ihtimal bana
Böyle şeyleri neden yüz yüze konuşmuyorsunuz ki? Siz cevap almadığınız sürece bunu söylemeye devam edeceksiniz. Tek seferde konuşun ve halledin. Birlikte oturmaya gittiğinizde eşinizde uygun bir dille anlatsın.

Böyle şeyleri neden yüz yüze konuşmuyorsunuz ki? Siz cevap almadığınız sürece bunu söylemeye devam edeceksiniz. Tek seferde konuşun ve halledin. Birlikte oturmaya gittiğinizde eşinizde uygun bir dille anlatsın.
yuzyuzede konussak yorum yapmaz.hicbi sonuc alamiyorum.ona gore onlar bize iyilik yapiyo.ben istemiyorum gibi geliyo

KPSS’ye giricem sınav çalışıp memur olucam de birden bu konuyu at sınav çalışıyorum diye de gitme benim taktik

Back
X