slm yine ben arkadaslar.kisaca ozet geceyim.bir bucuk yasinda,ikizlerim var.on yasinda bir cocugum daha var.sirunum soyle.evlendigimizden beri haftanin birgunu annemde bir gubu kvdeyiz.onceden idare edebiliyordum.ama artik ikizlerde olunca artik.hemen hemen hergun birlikteyiz.sagolsunlar bana yardim amacli geliyorlar.ama onlar gelene kadar zaten butun isim bitmis oluyor.hizbi ozel hayatim kalmadi.surekli annem yada kv var evde.kendi gunlerinde sabahtan basliyorlar aksama yemege geliyonuz demi.okadar sikildimki bu aralar.anneme anlatabiliyorum derdimi ama kvde anlamiyo.hatta hafta ici kahvaltiya cagiriyo.bu hafta bigun kahvaltiya gittim.ondan sonraki gunler hergun aradi.bende uctane cocuk var diyorum.gunum gunume tutmuyoki hergun nasil cikayim.defalarca anlatiyorum.esime sen ayarla kendi aileni bende kendikilerimi soyleyim.hep aybi.seyler devam edip gidiyo.oyle sikiyolarki.kahvaltiya gelin yemege gelin.artik yemek dedilermi tuylerim dikiliyo o derrce.evimde cocuklarimla bi duzen oturtmak istiyorum.azcik kalan vakitte kebdime bakmak biseyler yapmak istiyorum ama olmuyo.hadi uzulmesinler kirilmasinlar diyorum ama cok bunaltiyorlar.yanlismi dusunuyorum diyorum bazen.demin esime watsaptan yazdim.lutfen artik sende konus ailenle bende konusayim beni biraz rahat biraksinlar diye.kebdi anneme soyleyebiliyorum yine.ama kvde hic anlamiyo.surekli birlikte yemek istiyo.evler yakin ama hergun co uklari giydir cik yiruluyorum.kafam allak bulla napabilirim sizce