Kardeşinde olsa insanları memnun etmek zorunda değilsin biliyorum için elvermiyor ama boşvermek zorundasın yoksa dert sahibi olursun bende sen gibiydim sürekli eşimle ailem için kavga ediyorduk şimdi hepsi ile arama mesafe koydum gayet iyiyim yine gidip geliyorum ama herkes yerini ve haddini biliyor sende bir bireysin kardeşin gibi seninde sorunların muhakkak var paylaşmak istediklerin var seni anlamıyor senin kişiliğine saygı göstermiyorsa uzak dursun. Sevgiyle kal...Eski konularımı belki hatırlayanlar vardır.Kendi ailemle konusamıyorum çunku kime guvenecegimi bilmiyorum.1yıl once maddi sorunlar yuzunden cok zorlandık bi de benim kyk borcu olunca tuz biber oldu.tabi benim rahatsızlığım da cabası.kış biterken toparladık kendimizi.sagolsun babam ve babanem destek oldu.ama bu süreçte annem ve kardesim hiç yoktu.hatta kardesim anneme onun bir dediği bi kulagından girsin obur kulagından çıksın dedi kulağımla duydum.ben hastayken dr dr gezerken o senin yuzunden evlilik alışverişim aksıyo diye benmle kavga etti.ve babamgil bana maddi destek oldu diye bunu bile kavga konusu yaptı.gelelim konuya.kendi evlendi 4ay olcak ve kayınvalidesiyle yasıyo.aynı zamanda 4aylık hamile.ama surekli ordada kavga ettiği icin ayrı eve cıkacaklarmıs.hergun annemgilde ve hep kavga halinde.eşi desen destek olsak sucluyo arasam suçluyo.once kardesimin annesine surekli bagırdıgını herkesle kavga ettiğini soyledi.simdi de kendi problemleri.bebek var bi de.her an onların sorunları konusuluyo ne yapsam bilemedim.eşim bıktım artık onlar nerdeydi sen kıvranırken hem bize ne.o kendi hatası onun diyo.annem kardeşimin hatalarının ustunu ortuyo hep.ya bi de kardesim cok yalan soyler numaradan rahatsızlanmalar falan.dr dedi kac kez hicbi sorun yok diye.o ne yaparsa yapsın uzuluyorum hala.yoruldum ama hergun aynı seyler.hala bana bagırıyo kardesim.bi yere gitsek eşimle sen anca gez ben ne haldeyim diye arıyo.her aradığında korkarak açıyorum.ama eşim artk bıktm demeye basladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?