Yoruldum artık..

dira90

NEVER say NEVER :)))
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
3.820
7.099
158
34
Kayseri
Eski konularımı belki hatırlayanlar vardır.Kendi ailemle konusamıyorum çunku kime guvenecegimi bilmiyorum.1yıl once maddi sorunlar yuzunden cok zorlandık bi de benim kyk borcu olunca tuz biber oldu.tabi benim rahatsızlığım da cabası.kış biterken toparladık kendimizi.sagolsun babam ve babanem destek oldu.ama bu süreçte annem ve kardesim hiç yoktu.hatta kardesim anneme onun bir dediği bi kulagından girsin obur kulagından çıksın dedi kulağımla duydum.ben hastayken dr dr gezerken o senin yuzunden evlilik alışverişim aksıyo diye benmle kavga etti.ve babamgil bana maddi destek oldu diye bunu bile kavga konusu yaptı.gelelim konuya.kendi evlendi 4ay olcak ve kayınvalidesiyle yasıyo.aynı zamanda 4aylık hamile.ama surekli ordada kavga ettiği icin ayrı eve cıkacaklarmıs.hergun annemgilde ve hep kavga halinde.eşi desen destek olsak sucluyo arasam suçluyo.once kardesimin annesine surekli bagırdıgını herkesle kavga ettiğini soyledi.simdi de kendi problemleri.bebek var bi de.her an onların sorunları konusuluyo ne yapsam bilemedim.eşim bıktım artık onlar nerdeydi sen kıvranırken hem bize ne.o kendi hatası onun diyo.annem kardeşimin hatalarının ustunu ortuyo hep.ya bi de kardesim cok yalan soyler numaradan rahatsızlanmalar falan.dr dedi kac kez hicbi sorun yok diye.o ne yaparsa yapsın uzuluyorum hala.yoruldum ama hergun aynı seyler.hala bana bagırıyo kardesim.bi yere gitsek eşimle sen anca gez ben ne haldeyim diye arıyo.her aradığında korkarak açıyorum.ama eşim artk bıktm demeye basladı.

Arıyo cocuk aglıyo beni dinlemiyosun diye bagırıyo.benim de bi hayatım var cocugum var diyorum anca kendini dusun diyo.bu nasıl sıkıntı anlamıyorum.haftaya tatil planı yapıyo annemlerle gitcek eşini bırakıp anlamıyorum.herkes bi garip.iyiyken abla umrunda degil.yada benm sıkıntım varsa.

Sizin hastalığınız neydi ki aileniz maddi yardımda bulundu? Neden geçinemediniz ? Düğün yapan insanın da türlü masrafı oluyor. Ailenizin ilgisi ona kayacakken araya girmişsiniz. Konuştunuz mu bu durumu? Siz ona destek olmaya çalıştınız mı? Siz evlenirken ilgi sizde olmasa elbette sorun yaşardınız diye düşünüyorum. Şimdi de hamilelikten size sarıyordur. Hormonlar insana kafayı yedirtiyor.

Bence olayları ondan da dinlemek lazım. Sonuçta kendinize göre anlatıyorsunuz. Bana bir şeylerin üstü kapatılmış gibi geldi.

Sag Bobrek tumoru alındı sag bobreğim.ben geçinemedim degil hepsi ustuste geldi.hastalık borc derken.benim evlilik hazırlığımı biz eşimle yaptık kardeşim baska sehirde okuyodu sıkıldım deyip her hafta annem yanındaydı.ama ben onun gibi yapmadım.o hayatı boyunca boyleydi hep.ben asla yanımda olun demedim.yormadım onları

Eski konularımı belki hatırlayanlar vardır.Kendi ailemle konusamıyorum çunku kime guvenecegimi bilmiyorum.1yıl once maddi sorunlar yuzunden cok zorlandık bi de benim kyk borcu olunca tuz biber oldu.tabi benim rahatsızlığım da cabası.kış biterken toparladık kendimizi.sagolsun babam ve babanem destek oldu.ama bu süreçte annem ve kardesim hiç yoktu.hatta kardesim anneme onun bir dediği bi kulagından girsin obur kulagından çıksın dedi kulağımla duydum.ben hastayken dr dr gezerken o senin yuzunden evlilik alışverişim aksıyo diye benmle kavga etti.ve babamgil bana maddi destek oldu diye bunu bile kavga konusu yaptı.gelelim konuya.kendi evlendi 4ay olcak ve kayınvalidesiyle yasıyo.aynı zamanda 4aylık hamile.ama surekli ordada kavga ettiği icin ayrı eve cıkacaklarmıs.hergun annemgilde ve hep kavga halinde.eşi desen destek olsak sucluyo arasam suçluyo.once kardesimin annesine surekli bagırdıgını herkesle kavga ettiğini soyledi.simdi de kendi problemleri.bebek var bi de.her an onların sorunları konusuluyo ne yapsam bilemedim.eşim bıktım artık onlar nerdeydi sen kıvranırken hem bize ne.o kendi hatası onun diyo.annem kardeşimin hatalarının ustunu ortuyo hep.ya bi de kardesim cok yalan soyler numaradan rahatsızlanmalar falan.dr dedi kac kez hicbi sorun yok diye.o ne yaparsa yapsın uzuluyorum hala.yoruldum ama hergun aynı seyler.hala bana bagırıyo kardesim.bi yere gitsek eşimle sen anca gez ben ne haldeyim diye arıyo.her aradığında korkarak açıyorum.ama eşim artk bıktm demeye basladı.
Kardeşinde olsa insanları memnun etmek zorunda değilsin biliyorum için elvermiyor ama boşvermek zorundasın yoksa dert sahibi olursun bende sen gibiydim sürekli eşimle ailem için kavga ediyorduk şimdi hepsi ile arama mesafe koydum gayet iyiyim yine gidip geliyorum ama herkes yerini ve haddini biliyor sende bir bireysin kardeşin gibi seninde sorunların muhakkak var paylaşmak istediklerin var seni anlamıyor senin kişiliğine saygı göstermiyorsa uzak dursun. Sevgiyle kal...

Ben ona hep destek olmaya calistim.hep dinledim.hatta daha ıyi olmadan onun hazırlığına yardım ettim.dugununde oncesinde sonrasında ve hala.daha ne yapıcam bilmiyorum.cok zor bi insan

Hayatımın her asaması onun ofkesiyle basetmeye calısarak gecti.hiç konuşmasam bile kavga edecek birsey buluyodu.artık tukendiğimi hissediyorum.uyuyamıyorum bile.ben neler yasadım ama kimseyi azarlamadım onun gibi yapmadım.surekli kafasında acaba ne yapsam diye kuruyo sanki.

Back
X