Yoruldum artık

Lütfen kendine gelir misin?
Elinde imkan olanların dahi yapmadığı birşeyi yapmışsın, yetmemiş 2. üniversiteni okumaya başlamışsın. Ne demek hiçbirşey başaramadım? Çok şey başarmışsın ama farkında değilsin. Bu karamsarlığı üzerinden at,yapabilirsin,yapacaksın başaracaksın.

Kendine olan bakış açını değiştirmedikçe ne başarırsan başar, hatta ağzınla kuş da tutsan kendi gözünde başarısızdan öteye gidemeyeceksin.

Hayatta hiçbir şey başarmamış insanlar kendilerini öyle bir anlatır, öyle bir sunar ki onların kaç katını başarmış sen öylece kalırsın. Ondan kendine bu kadar yüklenme. Başaramadıklarından çok başardıklarını görmeye çalış.

Bir kere daha başarmak dersem kendimi vurucam

arkadaslar ttoplu cevap yazmak istedim. Babam battigi icin universiteyi aof okudum. Bankacilik ama atama yok. Bu sene tibbi sekreterlik yazdım. Atama ihtimali cok daha yüksek. 2018 kpssden 86 aldim. Bankacılıktan bir atama dahi yapılmadı. Tibbi sekreterlik 78 le kapattı. Ama isyeri cok yogun magaza sorumlusuyum.stresi yoğunluğu beni cok .bazen basaramayacak gibi hissediyorum. Boyle basaranlariniz varmi hic

arkadaslar ttoplu cevap yazmak istedim. Babam battigi icin universiteyi aof okudum. Bankacilik ama atama yok. Bu sene tibbi sekreterlik yazdım. Atama ihtimali cok daha yüksek. 2018 kpssden 86 aldim. Bankacılıktan bir atama dahi yapılmadı. Tibbi sekreterlik 78 le kapattı. Ama isyeri cok yogun magaza sorumlusuyum.stresi yoğunluğu beni cok .bazen basaramayacak gibi hissediyorum. Boyle basaranlariniz varmi hic

daha açık yazar mısınız ne gibi sorunlarınız var tam olarak?

Üniversite mezunusun ikinci üniversite okuyorsun ve hiçbir şey başaramadın öyle mi? Bence karamsarlıktan kurtulun.

yaşınız genç olduğu için imkansız değil.keşke sağlık okusaymışsınız hemşirelik mesela.ataması çok kolay oluyor hele bu dönem.ama bir işte sabit kalın ve orda kariyer yapın alttan başlayarak yöneticiliğe kadar çıkabilirsiniz daldan dala atlamak zaman kaybıdır sadece çünkü.kolaylıklar diliyorum

Markette çalışıyorum. Isin yoğunluğu diğer yandan ikinci universite 2022 kpss hazırlığı artik cok yoruyor. Nasil başaracağım ben hayatım boyunca hic bir şey basaramadim...
son cümlenizin tersine kendinizi inandırdığınızda kazanacaksınız. bu şekilde baştan pes etmişsiniz zaten beyninizi de kodlamışsınız. ben yapamam diye. kendinize güvenin. bir sistem kurun kendinize ona göre çalışın. eminim üstesinden geleceksiniz. ama önce siz inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…