• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum artık

tuut 2924

Rabbim kuzularımı koru....
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
2.107
77
158
her ay beklemekten ama sonunda,yine kırmızıları görmekten,umutlanıp umutlanıp hüsrana uğramaktan yoruldum.yine karın ağrım başladı.demek ki bu ay da boşa bekliyorum kesin yine hasta olucam.adetim daha başlamdan umudumu yitirmek istemiyorum ama sanırım yok yine:( Allah benim gibi bekleyenlere bol boooool sabırlar versin.dualarımızı kabul etsin diyorum.bu ay yine bana dr yolu göründü galiba:Saruboceq:

merhba! Evliligin 5-ci senesinde ben de ayni dusuncedeydim.heray regl olunce uzuluyordum ..Evliligin nerdeyse 12 senesi oluyor simdi ise reglda hem uzuluyorum hem seviniyoum.Cunku sans var diyorum Umitleniyorum...Sabir diyen kelimeyi sevmiyorum mecbur herzaman duyuorum..Bunun ne oldugunu galiba iyi bilenlerdenim ve kalbim agriyor....

Allahim en kisa zamanda hamile kalarak bebisli olmanizi nasip etsin! Rabbim dualarimizi nasip etsin! Allahim fazla bekletmeden sabiri denemekte korusun!

Allahim yardimciniz olsun! Tedaviyi ertelemeyin ve birakmayin yas ilerledikce zorlasiyor...Umit olsa bile cok zor bir mucize olmasa....

canım bende aynı seyden dertliyim suan hastayım zaten...işin kötüsü adetimden 9 gün geçti hamileyim diye beklerken adetim..her ay aynı sey...ama herzaman inatla olacak diyorum...önümüzdeki aya bakıyorum..stres yapmamak gerekir..Allah isteyen herkese nasip etsin....

Back
X