• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum artık...

Kralice59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
7
0
1
36
selam kızlar size danışmak istediğim bir derdim var.
Eşimle 2 sene önce severek evlendik ailem çok karşı çıktı ki zaten artık görüşmüyoruz (çok ayrı ve uzun mesele). Biz eşimle herşeyimizi kendimiz aldık düzdük. Kayınvalidem hep yanımızda gibi göründü ama eve bir iğne bile almadı. Düğünde takılanları Alıp kendi borcunu ve düğünü ödedi. Şimdi 22 haftalık hamileyim ve artık kadına tahammül edemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum nolur akıl verin

Aynı bınadamı oturuyorsunuz..
Fazla samımı olmayın , geldiğinde çok sıcak kanlı olmayın..
Gibi Gibi neden nefret ettirdi kendınden sizi ?

Görüşmesen eşin karşı çıkarmı ?

Aynı bınadamı oturuyorsunuz..
Fazla samımı olmayın , geldiğinde çok sıcak kanlı olmayın..
Gibi Gibi neden nefret ettirdi kendınden sizi ?

Görüşmesen eşin karşı çıkarmı ?
Evlerimiz uzak ama ona kalsa hergün aramalıyım ve geldiği zaman sadece para Konuşuyor. Şartları bilerek geldin diyor aklınca laf sokuyor

Evlerimiz uzak ama ona kalsa hergün aramalıyım ve geldiği zaman sadece para Konuşuyor. Şartları bilerek geldin diyor aklınca laf sokuyor
Kasalar bir mi neden para muhabbetı yapıyor ?
Eşine anlat durumu hamileyım bıde üstüme gelıyor de..
Eşin annecimi yoksa?

selam kızlar size danışmak istediğim bir derdim var.
Eşimle 2 sene önce severek evlendik ailem çok karşı çıktı ki zaten artık görüşmüyoruz (çok ayrı ve uzun mesele). Biz eşimle herşeyimizi kendimiz aldık düzdük. Kayınvalidem hep yanımızda gibi göründü ama eve bir iğne bile almadı. Düğünde takılanları Alıp kendi borcunu ve düğünü ödedi. Şimdi 22 haftalık hamileyim ve artık kadına tahammül edemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum nolur akıl verin
senin eşin baya bii safmmış ya

Kasalar bir mi neden para muhabbetı yapıyor ?
Eşine anlat durumu hamileyım bıde üstüme gelıyor de..
Eşin annecimi yoksa?
Eşim sen bilirsin diyor ama yumruğunu da masaya vurmuyor. Eşim onun kredi Kartı ile ayakkabı almıştı unutmuş annesine Parasını vermeye kadın geldi bana söylüyor. Ki bu kadın emekli ve hala çalışıyor.

Eşim sen bilirsin diyor ama yumruğunu da masaya vurmuyor. Eşim onun kredi Kartı ile ayakkabı almıştı unutmuş annesine Parasını vermeye kadın geldi bana söylüyor. Ki bu kadın emekli ve hala çalışıyor.
Muhattap olma oğluna sor de..

tam paragöz desene

Acaba diyorum içimi döküp Kapıları mı kapatsam yoksa böyle sessiz kalıp görmezden mi gelsem

Canimm hamileliğini bahane et gorusme. Eşin sen bilirsin diyormus zaten. Midem bulaniyor, basim donuyor de gitme arama sorma.

Konusmak zorunda degilsin ki
Birsey olursa esini one it o ugrassin

Back
X