• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum artık...

yasmnn kokulum

kendine hayrı yok
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
6
3
1
31
Utangaç biriyim karşılıksız birini seviyorum onun ruhu bile duymaz.Evlerimiz yakın sayılır ben onu cok iyi tanıyorum o da ben tanıyodur eminim.Gecen fake hesaptan ekledim tek arkadaşımda o.Sürekli ona yönelik imalı paylaşımlar yapıyorum cok sacma gelebilir kızlar ama elimden tek gelen bu ne yapmalıyım bilmiyorum gercekten yoruldum artık..

Sana ait olan face hesabından (kim olduğunu görsün) ona msj at, muhabbet etmeye çalış, madem seni tanıyor. konuşmanın gidişatına göre anlarsın zaten durumu. soğuk konuşuyorsa salla gitsin. birşey kaybetmezsin merak etme;)

bugün bnm icin devrim oldu üc yıldır sevdim ama br turlü belli edemedim bugün arkadasım özelden aradı sevgilisi yokmuş ben gerekeni yaptım sanırım artık sıra onda bekliyorum

Rumuz useless girl, ileti kendine hayrı yok. Sen ne yaşıyorsun böyle? Sigara içmiyorum ama valla ruhum darlandi yakicam bi tane:işsiz:

Çocuk çakmıştır fake hesap olduğunu bence.
Ordan ona dair şiir vs paylaşacağına ondan hoşlandığını söyleyip kimliğini gizli tutsaydın gizem çekerdi onu (:

hiiiicc anlamadıki resmen kot kafalı resmini bile karakalem cizdm kapak resmi yaptım amaaa nerdeeeee şimdi cevap bekliyorum ondan bn elimden geleni yaptm gerisi ona kalmıs.....erkekleri su an o kadar iyi anlıyorumki birisine teklif edip cevab beklemesi coook zormuş:oops:

Back
X