Yoruldum.. caresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Balkaymakbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
142
173
53
29
Merhaba arkadaslar daha once bi kac kez yazdiydim esimle tartismalarimiz vs
3 yillik evliyim ve esimle son 2 yildir cok kotu gunler gecirdim zaman zaman... kaynanamla altli ustlu oturuyoruz ve cogu bu sebepden di
Sebep onemli degil su an kalbim cok kirik kendimi cektim sessizlige verdim
Su an yeni ev aldik kendi evimize cikacaz son kez kendimize sans vercez ama o istek dahi kalmamis...
Ve benim bu durumumu gore. Arkadaslarim beni bi hocaya goturduler zorla ben istemiyordum ve hoca buyu yapildigini soyledi hatta bn bisey demeden su an ki durumumu anlatti ve bana acik ve net isimleri verdi yapan kaynanam ve kiz kardesi yani esimin teyzesi... inanmadim 4 ayri hocaya gittim hepsi isim vermesede var ve esin tarafindan yapilmis dedi..

Kendimi o kadar cikmazda hissediyorum ki.. buyuk bi boslukda 1 yasinda kizim var onun icin yasiyorum sadece yasadiklarim duyduklarim hic bi zaman mutlu olmiyacagim gibi hissediyorum daraliyorum olmek istiyorum bazen...

Yapmayın böyle şeyleri ya... gerçekten yapmayın...Büyü nedir?

Ben 32 yaşındayım. ve herhangi bir sorunum için herhangi bir din adamına başvurmadım. Nasıl hayatlarınız var ben anlamıyorum...

Büyü sihir cin fal vb Konular bana direkt toplumumuzun cehaletini hatırlatıyor .

Ve bu tür konulardan hayırlı bir sonuç çıktığını daha hiç görmedim.

Allah akıl fikir versin.

Banlanacaksiniz. Keşke büyücünüz bunu da söyleseydi.

Kalbiniz kirilmis sonrasinda toparlayamamissiniz bu hoca mevzusu da gelince kendinizi buna kaptirmissiniz ama bence inanmayin... Kayinvalideniz ve kardesi yuzunden problemler yasamis olabilirsiniz illa buyu yaptirdilad anlamina gelmiyor ki. Buyu yapildi sonsuza kadae boyleyim kafasina girmeyin sakin. Her ssy sizin elinizde maalesef burda da cok okuyoruz esin ailesi yuzundsn yasanan sorunlar cok fazla. Kendinizi cok sevmeye calisin ozen gosterin mutlu etmeye calisin ama buyuk bir depresyona girdiginizi dusunuyorsaniz psikolojik destek alin hocaya gitmeyin

Evet malesef bi zamqn sonra toparlıyamadım ipler koptu..
Çok sorun yaşadım eşimin ailesi yüzünden onlara rağmen devam ettim ama artık dediginiz gibi kendime zarar verdim kendi piskolojime... hiç iyi bi durumda değilim farkındayım gece uyuyan çoçuğumu uyandırıp sen beni hiç bırakma diyerek ağlıyorsam gerçekden iyi değilim..
Destek için randevu aldım ama malesef uzak bi tarih... o zamana kadar neler olur nasıl dayancam bilmiyorum

İnanmayın böyle şeylere. Oraya gittiyseniz zaten bu şüpheyle gittiginizi karşınızdaki de biliyor, kim atsa tutar. Büyülü hacılı hocalı da konu açmayın

Ben de agir bir donemden gectim destek aldim ama onun oncesinde sabir cok onemli sabredin iyilesmeyi bekleyin kendinizi buna inandirin. Depresyon gercekten cok kotu bir sey kendinizi kaptirmayin hem bir evladiniz var ondan guc alin ben ailemden uzaktaydim eve donunce onlarin varligi beni iyilestirdi diyebilirim. Ben anne degilim ama biliyorum cok baska duygular mutlu anne mutlu cocuk demektir. Bundan sonra iyilesmeye odaklanin gercekten inancli olursaniz normale donucek duygulariniz sonra zorluklarla daha kolay bas ediceksiniz. Tedaviye baslayana kadar kendi kendinizi tedavi etmeye calisin

ben de buyucu olsam Ben de kayinvaliden yaptirmis derdim annenin yaptiracak hali yok ya

K.valide ile geçen sorunlarınız için kadın neden üfürükçüye gitsin zaten iatedigi zaman huzursuzluk çıkarabilir.
Çocuğunuzu rahat bırakın ona bu baskıyı uygulamayın.yazık uykudan uyandırmak nedir ya

Inanmqyin su şarlatan hocalara ya lutfen! Herkese ayni seyi söylerler. Sende büyü var derler.E biraz da insan sarrafi anasinin gözü tabi sizin kaynanadan dertli oldugunuxu anlar ve onlar yapmis büyüyü derler..Herkese aynilar.Tek dertleri paranizi almak..Kendilerine bile hayirlari yok o tip insanlarin..Caresiz gördüklerinin yikilmis duygularını kullanarak para kazanur onlar..Ulkem adina cok üzülüyorum boyle seyler duyunca..Cinciden ufurukcuden medet ummayın!!Akliniz var...

eşin gitmiş olsaydı hoca denen şahsa onada eşini tarafından biri büyü yapmış derler. emin ol inanmayın allah aşkına şu şarlatanlara. ve sen bu pisikolojiyle içini dahada soğutuyorsun bu senin kendinin yaptığın bişey psikolojik olarak emin bu duyduklarından sonra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…