Yoruldum hemde çok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
İyi geceler kadınlar kulübünün güzel hanımları. Galiba derdime yapacak bişey yok ama iç dökmek istedim üniversite son sınıfım derslerim çok ağırlaştı artık gücüm kalmadı. Yapı olarak çalışkan her şeyi eksiksiz yapmak isteyen biriyim ancak artık yoruldum bitmek bilmeyen ödevlerden asla uyuyamamaktan. Günlerim şöyle uyan çalış çalış uyu. Bir saat yürüyüşe gitsem ödevler aksıyor üzülüyorum allahım nasıl yetiştiricem diye. Okulum sanki hiç bitmicek gibi ben bu okuldan derslerden online lanetinden kurtulmak istiyorum çok yoruldum çünkü

Mükemmeliyetçi yapıda insanlar için hayat diğerlerinden daha zor geçiyo..

Muhtemelen herşey çok iyi olsun istiyosunuz. Ben de öyleyim. Hatta bi dönem işle ilgili sıkıntılar yüzünden psikologa gittim. Bana herşeyi dört dörtlük yapmak zorunda değilsin "yeterince iyi" yap geç demişti. Ve uyguladım. Kendimi zorlamadan yaptım geçtim ne varsa. Siz de öyle yapın varsın muhteşem olmasın ama kendinizi yormayin.

Yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz. Az daha sabır ❤
Bu şekilde devam ederseniz ilerde iş hayatında da yorucu olur herşey. Yeterince iyiye odaklanin 🙏♥️

İyi geceler kadınlar kulübünün güzel hanımları. Galiba derdime yapacak bişey yok ama iç dökmek istedim üniversite son sınıfım derslerim çok ağırlaştı artık gücüm kalmadı. Yapı olarak çalışkan her şeyi eksiksiz yapmak isteyen biriyim ancak artık yoruldum bitmek bilmeyen ödevlerden asla uyuyamamaktan. Günlerim şöyle uyan çalış çalış uyu. Bir saat yürüyüşe gitsem ödevler aksıyor üzülüyorum allahım nasıl yetiştiricem diye. Okulum sanki hiç bitmicek gibi ben bu okuldan derslerden online lanetinden kurtulmak istiyorum çok yoruldum çünkü
Bi de mezun olunca neler olcagini dusun simdiki haline sukredersin ya da is garantisi olan bi bolumse isinin basina gectigini hayal et motive olursun

Ben de aynı yüzyüze eğitimden daha çok yoruldum ama bitti şükür bugün final haftası darısı senin başına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X