sizinle geldimi ailenizin yanına
erkekler sanırım biz bayanlar gibi değil...kendilerini eslerinin ailelerinin yanında hala yabancı hissediyorlar sanırım...
bunu bence kişisel olarak algılamayın emin olun çoğu erkek böyle,,bizimkilerde eşimi cok sevdikleri halde,
eşim cok sıkılırdı...
özellikle de böyle özel günlerde daha da stresli oluyor hersey...bence bosverin üzülmenize bile değmez...
unutun gitsin zaten aranızda iyiymis simdi...o söylenenleri aklınıza getirerek kendinizi üzersiniz sadece...
her bayram olduğu gibi yine eşimle aile ziyaretleri yüzünden tartıştık. artık gerçekten çok yoruldum ve kırıldım.
eşim bayramın ilk iki günü izinliydi.arefe günü akşamdan onun ailesinin yanına gittik. birinci gün orda kalıp, akşama bizimkilere geçer ikinci günde evimize döneriz diye düşünüyordum. ama eşim bayram günü bütün gün orda napcaz sıkılırım ben falan diye surat yaptı. bende kızdım ailesinin yanında çocuk gibisin ben hiç senin gibi yapıyo muyum dünden beri burdayım falan dedim. o bana bağırdı ben ona. gitmiyoruz dedi. ben beni bırak yola ordAn otobüse atlar giderim sen gitme dedim. kendimi çok kötü hissettim. insan eşinin ailesinin yanında sıkılır mı. annem babam kardeşlerim o kadar ilgilidirler ki halbuki. eşim hiç bi zaman alışamadı ve alışmayacak da artık çok yoruldum. eşimin ailesi 40 dk mesafe, benim ailem1 saat 15 dk mesafede. ama biz nerdeyse 15 günde bi eşimin ailesine giderken, benim aileme 2 ayda bi gidiyoruz.kızlar siz söyleyin yanlış mı düşünüyorum. barıştık ama günlerdir bayram günü ailesinin yanında ettiği sözler aklımda. çok kırıldım
galiba erkeklerin geneli böyle. ama bence bu kadarı adaletsizlik. ailesi bile bana hak verdi zaten ama benim tavrım yanlıştı. sonradan farkettim. eşimle birlikte onlarada bütün gün surat yaptım ama elimde değil ben birine kızınca gülemem öyle.. en son kayınvalidem hadi oğlum gidin artık siz, hadi kızım hazırlanın diyerek peşimde dolaşıyorduama eşim hala isteksiz isteksiz çıktı yola. neyse bi şekilde geçti bu bayram. ama benim korkum hep böyle olması. çünkü çok zoruma gidiyor bu durum. daha öncede söyledim kendisine böyle devam ederse bende onun ailesine gitmem bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?